2777
2789

سلام دوستان بنده یه تایپیک زدم قبلا و در مورد قران درمانی سوال پرسیدم 

کلی هم خودم بعدش تحقیق کردم 

جوابی که تو همون تایپیک دادم براتون ارسال میکنم 

ببخشید دیکه ویرایش نمیکنم زیاده اخه

سلام حقیقتش یه سخنرانی عالی برام اومد

که مضمونش این بود که بزرگترین اشتباه رفتن پیش اینجور اشخاص هست

گفت بترسید از هر کسی که اسم شما و مادرتون رو میخواد

بترسید از سرکتاب باز کردن و فال، و هرچیزی به این مضمون که از زندگیاتون و از غیب خبر میده 

گفت اینجور اشخاص به محض گرفتن اسم و کنکاش تو زندگی مثل مور و ملخ اجنه تو زندگیتون میفرستن تا خبر بیارن

گفت یبار سرکتاب باز کردن کافیه برای گره های کور و پشت سرهم تو ززندگیتون افتادن 

چون اجنه دنبال دریچه ن تا بریزن تو زندگیتون 

و این فقط زندگی شما نیست که خراب میشه، بلکه زندگی همسایه و هر کی باهاش در ارتباطین رو خراب میکنه

مگر کسی که دایم الذکر و دائم الوضو باشه و کارش خوندن حدیث کسا و زیارت عاشورا باشه چون این دعاها حصار میکشه دور انسان و خونه و ماشین و هر جایی که پخش بشه بخاطر همین خیلی سفارش شده که زیاد بخونین

نمیدونید چقدر حالم بد شد و گریه کردم 

چون من بیشتر از یکبار اینکار و کردم البته من پیش رمال و جادوگر و فالگیر نرفتم

پیش متدینین رفتم

ولی تو این سخنرانی میگفت قد سال اینا متدین نیستن اینا ظاهر چادر و مذهبی و ریش و... گرفتن 

گفت این علم جفر و... که میگن ما داریم و بلدیم دروغه

این علوم مبارک تنها به کسانی داده میشه که سر تا پا شون تزکیه کرده باشن و سر نماز شبهاشون برای خدا بمیرن و زنده بشن که مثل ایت الله بهجت

نه این آدمهای از خدا بیخبر که 4 تا کارخوب میکنن و کنارشم 4 تا گناه روزمره

این خانم ربیعی که دکان باز کرده بنظر من، چون به خواهرم گفت بیست میلیون بده تا برات مشکل رو حل کنم

خلاصه که اگر تا الان همچین خبطی کردید مثل من

حتتتتما یه غلط کردم حسابی به درگاه خدا بگین که وگرنه خدا نگاه هم بهمون نمیکنه هر چقدر هم گناه کنیم

زیارت گاه رفتن و خود رو به ضریح چسباندن، مخصوصا ضریح اباعبدالله و امام رضا جان

مدام صلوات و ذکر و ناس و فلق خوندن

از موسیقی که بشدت شیاطین رو دور هم جمع میکنه دور شدن 

خلاصه با خدا باش و پادشاهی کن... 

التماس دعا 

به بندگانم خبر بده که من دارای گذشتِ زیاد و مهرِ فراوان هستم. سوره حجر ایه 49

یهچیز دیگه هم گفت

گفت ماها خبر نداریم از یه طرف میگیم اللهم عجل لولیک الفرج 

از طرفی با رفتن در خونه این افراد و سرکتاب باز کردن و... دل امام زمان رو میشکنیم و باعث تاخیر در ظهور میشیم

گفت کار امام زمان رو سخت میکنین وقتی دریچه برای این حجم از اجنه باز میکنید به عالم

گفت گاهی با ورود اجنه کار یه کوچه و محله رو سخت میکنید و گرفتاری درست میکنید

خلاصه که از خود این سخنران و چند جای دیگه چندتا راهکار دارم که باید مثل مسواک زدن و حمام کردن و مو شونه کردن مداوم باشه

و نگیم من فلان سوره و دعا و ذکر رو گفتم پس چرا دوباره مشکل پیش اومد(خب چون مقطعی خوندی، مداوم نخوندی و شیاطین منتظرن که ما لحظه ای غافل بشیم تا حمله کنند، درست مثل گرگی که منتظره یه گوسفند لحظه ای غافل بشه و از گله جدا بشه تا....) 

ببخشید زیاد حرف زدم. ان شاءالله استفاده کافی ببرید و منم دعا کنید

واما راهکارها(البته بعد از توبه ی واقعی که دیکه سمت اینجور ادمها و اینجور مطالب و... نریم) 

غروب ها یه مشت اسفند که کندر هم توشه 7 تا حمد 7 تا توحید بخونید و دود کنید و در حین اسفند ریختن و دود شدن ناس و فلق و ایت الکرسی بخونید و صلوات بفرستید 

که در حدیث است که پیغمبر اکرم (ص) فرمود: از اسفند درخت یا برگ یا میوه‏ای نمی روید، مگر آن که فرشته‏ای بر آن گماشته شده است تا آن را به آن که باید برساند، یا خشک شود، و در ریشه و ساقه‏اش شفا است، و در دانه آن داروی 72 بیماری است

(اسفند شیاطین رو دور میکنخ) 

راهکار بعدی زیارت عاشورا خوندن 

حدیث کسا خوندن

روضه ی اهل بیت گرفتن تو خونه و سفره ی اهل بیت پهن کردن

حتی شده روضه ی دو نفره گرفتن

قران خوندن مخصوصا سوره های خاص مثل سوره بقره سوره جن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فکر میکنید فالگیرا چطوری آمار گذشته تونو در میارن جن دارن جن از گذشته و حال خبر میاره براشون. بعد می ...

من خودم بشخصه هیچوقت سراغ فالگیر و رمال و...  نرفتم

پیش افراد متدین رفتم

اما مطلع شدم این علم فقط و فقط پیش بزرگانی چون ایت الله بهجت و ایت الله ناصری و... هست

که این اشخاص هم نه اسم میخوان ازتون نه میذارن زیاد در مورد طلسم و اجنه حرف بزنیم

تا میگیم میگن ناس و فلق و ایت الکرسی و قران و دعا و... 

اونجایی که میگه این فقط زندگی شما رو خراب نمیکنه بلکه رو زندگی همسایه و اطرافیان تاثیر داره رو درست میگه. خونه همسایمون پر از دعاست. دعاگیر هست از دست جن هاش خسته شدیم. یه جایی رفتم مهمانی، میدونستم بخاطر یه مشکل کلی دعا ریخت تو خونش بلافاصله مهمونی داد. منم بودم و میدونستم دعا هست تو خونه. به محض ورود احساس سنگینی میکردم سردر شدم. تا سه روز حالم بد بود. میدونستم از سنگینی اون دعاهاست

ولی خودمونیم

سرکتاب بازکردن و...  مثل نقل و نبات تو زندگی همه هست

حالا به حز گناهانی که هر روز داره بیشتر و بیشتر به سمت آسمون میره

چقددددر راه داره باز میشه برای ورود اجنه و شیاطین به زمین 

بعد میگیم چرا اینهمه مشکل چرا ایهنهمه مریضی و.... 

کاش تا میتونیم اطلاع رسانی کنیم و یکم خدا و اهل بیت رو تو زندگیامون باور کنیم و متصل باشیم بهشون😔😔

خداجون همه مارو ببخش

خیلی عالی

البته ی نکته ای هست اینکه دو نوع اجنه هستن یا کافر یا شیعه. با فا'ل و سرکتاب، اجنه کافر و شیاطین وارد زندگی میشن. من نقل از ی سخنران شنیدم گفتن حتی اگر همسایه اینکارو بکنه اثر داره تو زندگی شما.. انقدر خطای بزرگیه... فرقی هم نمیکنه تو این سایت و پیج های اینستاگرام باشه یا رو در رو.. کلا خطاست.

اللّهُم صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

و اینکه اجنه از گذشته خبر دارن ولی اینده نه.. برای همین طرف میاد گذشته رو کاملا شرح میده اعتماد که کردید حالا چرندیاتشو میریزه تو زندگیتون

اللّهُم صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
خدا نگاهتونم نمیکنه😏 تو چی میدونی از بزرگی خدا

من حدیث خود خدا رو خوندم برات

که اگر در خونه ی هر کسی جز من بری

به عرش و کرسی خودم واگذارت میکنم به همونا و جوابت رو نمیدم

حالا ان شاءالله که ارتباطمون با قران و اهل بیت و ادعیه بیشتر بشه

گفتم بیام تحقیقم رو با شما درمیون بذارم

راستی دعا کنید این ماه باردار بشم

11 ساله که منتظرم🥺😔

خدانگهدارتون