2777
2789

سلام

من هیچ علائمی از عفونت نداشتم رفتم دکتر واسه ی یه چکاپ ساده بعد ایشون گفتن عفونت داری و زخم دهانه رحم و واسم همون جا تست پاپ گرفتن و جوابش ک بردم نشون دادن گفتن مشکوکه و باید کولپوسکوپی شم و از یک دکتر خوب وقت گرفتم واسه هفته بعدی داده تو رو خدا هر کی تجربه داشته کمکم کنه کارم شده همش گریه تا هفته دیگه که برم دکتر میمیرم از استرس    

💚فقط حیدر امیرالمومنین(ع)است💚تابوده علی(ع)بوده وتا هست علی(ع)هست💚بر دشمنانت لعنت یا علی(ع)💚تا عمر دارم مدیون آقا ابالفضلم(ع)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داخل تست قسمت Asc us واسم تیک خورده دکتر گفت مشکوک به سرطان دهانه رحمه  

💚فقط حیدر امیرالمومنین(ع)است💚تابوده علی(ع)بوده وتا هست علی(ع)هست💚بر دشمنانت لعنت یا علی(ع)💚تا عمر دارم مدیون آقا ابالفضلم(ع)

هیچ نشونه ای نداری؟ موقع ارتباط درد نداری؟ پریودی هات جور خاصی نیست؟

نه اصلا هیچ نشونه نداشتم پریودم منظمه

فقط موقع نزدیکی درد کمی داشتم که فکر کردم به خاطر زخمم باشه

hpv منفی بوده و asc us مثبت؟؟

اره داخل تستم hpv تیک نخورده

پاپ اسمیر قبلیت کی بوده؟ چند سالته

اولین باره تست میدم سه ساله ازدواج کردم و ۲۴ سالمه

اره داخل تستم hpv تیک نخورده

خب پس نگران نباش 

فقط باید برنامه ی روتین غربالگری داشته باشی 

برای زنان مسن اگه این گزینه مثبت باشه ریسک سرطان بالاست و باید هی چک بشن 

دکتر شما بدترین حالت رو براتون در نظر گرفته

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌

تو رو خدا واسم دعا کنید بچم کوچیکه 

دعا کنید چیزی نباشه