2777
2789
عنوان

تست پاپ اسمیرم مشکوک بوده هر کی میدونه کمکم کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 6258 بازدید | 116 پست
مال من تا ده روز بعد پریودم امکانش هست ک ترشح پنیری گاهی با رگه های سیاه ک فک کنم خون سیاه شده همراه ...

عزیزم هم ممکنه عفونت داشته باشی همم ممکنه طبیعی باشه کلا دو سه سال یبار یا اگه ممکنه یکسال یبار پاپ اسمیر ضروریه من پارسال دادم ولی امسال حوصلم نکشید برم تست بدم زیاد عفونت گرفتم امسال باید برم انگار

عزیزم هم ممکنه عفونت داشته باشی همم ممکنه طبیعی باشه کلا دو سه سال یبار یا اگه ممکنه یکسال یبار پاپ ...

عزیزم من بعد استفاده از کرم واژینال به خونریزی افتادم و چند روزه 

به دکتر هم که گفتم گفت اپلیکاتور باعث شده زخمت تحریک شه مشکلی نداره؟؟

💚فقط حیدر امیرالمومنین(ع)است💚تابوده علی(ع)بوده وتا هست علی(ع)هست💚بر دشمنانت لعنت یا علی(ع)💚تا عمر دارم مدیون آقا ابالفضلم(ع)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم من بعد استفاده از کرم واژینال به خونریزی افتادم و چند روزه  به دکتر هم که گفتم گفت اپلیک ...

والا گلم ببین دکترت چی میگه دیگه..منم دوسه بار استفاده یه لکه خون دیدم ..ولی حتما ی دکتر دیگه برو نظر اونم بپرس

جواب کلپوسکوپیت چی شد؟

نرمال بود خداروشکر عزیزم

💚فقط حیدر امیرالمومنین(ع)است💚تابوده علی(ع)بوده وتا هست علی(ع)هست💚بر دشمنانت لعنت یا علی(ع)💚تا عمر دارم مدیون آقا ابالفضلم(ع)

سلام توروخدااگ میشه جواببدین

سلام عزیزم چی شده ؟؟

سلام عزیزم چی شده ؟؟

دارم میمیرم از استرس بخداهرلحظه میخام تودکشی کنم من تحمل شنبدن این بیماریو ندارم

رفتم دکترگفت زخم داری خواس برداره خودم نزاشتم گفتم تحقیق کنم.همونلحطه پاپ اسمیرگرفت ونتیجش اومد تغییر درسلولهای گلاردیاری همجین چیزی ...گفت برو کلپسکوپی هنوز نرفتم حالم بددددده خداااا. هنوز بچه ندارم من چ خاکی توسرم بریزم

قوی باش.خداعاشق بچه پرروهاس😊
دارم میمیرم از استرس بخداهرلحظه میخام تودکشی کنم من تحمل شنبدن این بیماریو ندارم رفتم دکترگفت زخم د ...

عزیزم اصلا جای نگرانی نیست منم خیلی استرس داشتم اما خداروشکر چیزی نبود 

اول باید زخمتو درمان کنی به من دکتر یک پماد داد واسه زخمم  فک کنم چهار شب با اپلیکاتور پماد رو داخل تخلیه میکردم یک قرص چرک خشک کن هم بهم داده بود بعد تموم شدن داروهای رفتم یک دکتر مجرب کلا تخصصش فلوشیپ سرطان بود دوباره ازم تست گرفت نه عفونت داشتم نه زخم جواب تست پاپ اسمیرم هم منفی بود

توکل بر خدا کن اول داروهاتو مصرف کن بعد دوباره تست بده انشالله که چیزی نیست

عزیزم اصلا جای نگرانی نیست منم خیلی استرس داشتم اما خداروشکر چیزی نبود  اول باید زخمتو درمان ک ...

من پماد استفاده کردم وقرص مترو نیدزول

اما دیگ معاینم نکرد. جوابپاپ تسمیرمو دید گفت برو کلپسکوپی. تغییرسلولهای گلاندیولار

😭😭😭😭😭😭

من پماد استفاده کردم وقرص مترو نیدزول اما دیگ معاینم نکرد. جوابپاپ تسمیرمو دید گفت برو کلپسکوپی. تغ ...

خوب تست پاپ اسمیر رو بعد مصرف داروهای دادي یا وقتی زخم داشتی؟؟

خوب تست پاپ اسمیر رو بعد مصرف داروهای دادي یا وقتی زخم داشتی؟؟

ن وقتی زخم داشتم دادم

ی دکتر اینترتتی میگفت تغییرات این سلولها خوب نیست

خدایا کمکم کن دارم نابودمیشمم

من پماد استفاده کردم وقرص مترو نیدزول اما دیگ معاینم نکرد. جوابپاپ تسمیرمو دید گفت برو کلپسکوپی. تغ ...

اگه داروهات تموم شده دوباره تست بده شاید خوب شده زخمت واسه من بعد تموم شدن دارو دوباره تست گرفت دیگه تغییر سلول‌ها واسم منفی شده بود شما هم دوباره تست بده اگه واست تغییر سلول‌ها تیک خورده بود اون وقت برو کولپسکوپی

اگه داروهات تموم شده دوباره تست بده شاید خوب شده زخمت واسه من بعد تموم شدن دارو دوباره تست گرفت دیگه ...

باشه عزیزم ممنونم برام دعاکن خواهس مبکنم