2777
2789
عنوان

پسرچهارسالم🥺

365 بازدید | 30 پست

یکم صافی کف پا داره،جدیدا حس میکنم زانوهاشم یذره تمایل به عقب رفتن داره😔واینکه امروز انگشتای دستشو با دقت دیدم از نقاط مفاصل انگشت کجومعوجن انگار موج دارن انگشتای دستش یا وقتی کامل باز میکنه انگشتاشو از کف دستش نگاه کنی انگار مثل زانوهاش مفاصل تمایل به برگشت به داخل دارن 💔

خیلی نگرانشم

باید ببرمش دکتر البته یبار بردمش برای صافی کف پا دکتر چیز خاصی نگف 

الان میخوام ببینم شما تو اطرافیان دیدین؟تجربشو داشتین؟بیشتر از انگشتای دستش نگرانم💔

واینکه پیش چه دکتر ببرمش

❤مثل یک معجزه ای علت و ایمان منی همه هانو بله هستند شما جان منی❤

ببرش برای صافی کف پا بهش کفش طبی میدن زانوها وانگشت ها هم احتمالا کمبود ویتامین دی یا کلسیمه آزمایش مینویسه

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من پسر هشت سالم همینجور بود دکتر گفت باید لگنش عمل بشه مشکل از بالاست

یعنی عقب زدگی زانو داشت؟بعدعمل درست شد؟

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

از بیکاری نشستی عبب میزاری رو بچه..سرخودتو گرم کن

دندونعقل سابقم.اصلا نمیدونم چرا ترکیدم🙁    مردانه صفت گرد جهان گردیدم /نامردم اگر مرد درعالم دیدم.یکرنگ ترازتخم ندیدم چیزی/ ان هم ک شکستم دورنگش دیدم😍😍##        🤗           من عاشقم عاشق😍😍عاشق پسری که تاچشماشو باز کرد چشمای منو دید.من دیوانه واردوستت دارم عشقم..از خدا میخام تو  همیشه سلامت باشی...براسلامتی عزیزای خودتون و من دوست داشتی صلوات بفرستید😘😘😘😘😘😘😘😘😘پرچم نی نی سایتیا بالاسسسسسس خیلیییییی بالااااااا               کاش میشد ساعت و زمان و به عقب برگردوند.........اما زندگی سوار من پیاده🤎          تازمانی که زنده م یه کوهم پشت فرزندانم🤍💛👍👍          تازمانی که زنده م یه تهدیدم 👍💛💛براکسی که میخاد حقمو پایمال کنه.

پسر خالم صافی کف پا داشت پاهاش متمایل به داخل میشد

انقدر دکتر رفتن تا گفتن فقط باید کفش مخصوص بپوشه

اللن چند ساله چند وقت یکبار میره براش همونجا براش کفش میدوزن خیلییی بهتر شده

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

چرا اتقدر ایراد گذاشتی رو بچت تورو خدا فقط بین خودتو شوهرت بمونه به آشناهای دیگه نگین که یوقت برو بچت بیارن اعتماد بنفسش و بیارن پایین.

خب ببرش دکتر خیال خودتو راحت کن  بچه ها با دارو خوردن مشکلشون زود حل میشه

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....

خیلی انعطاف پذیره انگار 

دوست منم بودم .دوران دانشگاه 

اما مشکلی نداش 

من خودمم گف پا صاف دارم .و کف‌پام ب سمت داخل برگشت داره 

هر کفشی نمیتونم پام کنم .فقط کتونی های گرون