2777
2789
عنوان

پریودیم خیلی خیلی زیادمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 80 پست
گفتم عزیزم بابام سرکار ه مامانم شهرستان کارت خودم سوخته  داداشم بنده خدا 14سالشه هرچی پول داشت ...

ان‌شاءالله تا ظهر یه جوری بتونی تهیه کنی 

فکر کردم داداشت بزرگه 

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

مطمئن باش بابات مامانت یا داداشت ۲۰ تومنو دارن برو بگیر یا بگو‌ بخرن چه اشکالی داره

عزیزدلم خوشگلم تا ظهر به مامان و بابام دسترسی ندارم 🥺

انشالله هرجاکه میری؛ یه نفر مثل خودت سر راهت باشه. این جمله میتونه زیباترین دعای خیریابدترین نفرین ممکن باشد‌!!!  بنگرکه برای تو، دعاست....یانفرین..... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قدیما نوار بهداشتی نبوده میرفتن کهنه تمیز و بهداشتی تا میزدن و استفاده میکردن الان تو هم اون کارو بک ...

فداتشم مرسی مجبور شدم همین کارو کردم ☺️

انشالله هرجاکه میری؛ یه نفر مثل خودت سر راهت باشه. این جمله میتونه زیباترین دعای خیریابدترین نفرین ممکن باشد‌!!!  بنگرکه برای تو، دعاست....یانفرین..... 
عزیزم مشکلم اینه تا ظهر نه به مامانم نه به بابام میتونم زنگ بزنم بعدم چجوری برم بخرم با این اوضاع😥

تو از دیشب پریودی خب اول صبح ب خانوادت میگفتی ...

یا این تاپیک سرکاری و الکیه یا اصلا زن نیسی 👍

ان‌شاءالله تا ظهر یه جوری بتونی تهیه کنی  فکر کردم داداشت بزرگه

ایشالله مرسی که کمکم کردی💞😇

تو از دیشب پریودی خب اول صبح ب خانوادت میگفتی ... یا این تاپیک سرکاری و الکیه یا اصلا زن نیسی 👍

از دست شماها 

به بقیه دارم میگم برو تا پیکمو یه دور بخون بعد تهمت بزن گفتم مامانم یه شهر دیگه هست بابامم از ساعت 4ونیم صبح میره سرکار 😨

یعنی چی که زن نیستم خجالت بکش😒

تو خجالت بکش که اینجوری توپت پره نمیتونی مشکلات مردم و درک کنی نیا تو تاپیک  بعدم گفتم که برای ...

این مشکل نیست دختر خوب ،منم به چشم مشکل نگاه نکردم ،واقعا مشخص نیست دنبال چه جوابی هستی 

🖤

چرا انقدر بهش سخت میگیرین بابا 

منم یه زمانی بابام پولدار بودا اما خب خودم پول توجیبیمو زود تموم میکردم یه یه وقتایی پول نبود توخونه بهونه ای هم نداشتم بگم برای چی میخوام مامانمم اصلا برای این چیزا باهام راحت نبود گاهی اوقات یه پارچه چندلا میکردم میزاشتم میرفتم تو مدرسه حتی بعضی وقتام یه باند رو باز میکردم وسطش یه عالمه پنبه میزاشتم و ممیبستمش دقیق مثل نواربهداشتی میشد پیش میومد این چیزا دیگه

شایدم زمینـ جهنم یه دنیای دیگست
این مشکل نیست دختر خوب ،منم به چشم مشکل نگاه نکردم ،واقعا مشخص نیست دنبال چه جوابی هستی 

آره تو راست میگی 😒

من مجبورنیستم واسه تو توضیح بدم 

چرا انقدر بهش سخت میگیرین بابا  منم یه زمانی بابام پولدار بودا اما خب خودم پول توجیبیمو زود تم ...

باورت میشه الان دونفر اومدن بهم تهمت میزنن رحالیکه وضع مالیمون اصلا خوب نیس😔

انشاالله زودتر روبراه بشی 🌺🌻🍀🌺🌻🍀

ممنون 🌷🌷🌷

ولی بدون برای هرکسی ممکنه هر اتفاقی پیش بیاد 😔

خجالب نمی کشی این سوالایی رو که خودت جوابشو می دونی میپرسی  پول نداریم  بابام پول نداره& ...

عزیزم شورشو درنیار دیگه 

اینجا سایت زنان و بارداری هست اگر درباره ی این مسائل اینجا صحبت نشه پس باید درباره ی چی صحبت کرد؟ درباره ی سایز قلب موش؟  

باورت میشه الان دونفر اومدن بهم تهمت میزنن رحالیکه وضع مالیمون اصلا خوب نیس😔

میگن خونه شاه هم پرو خالی میشه ما که دیگه فقط نون خور این مملکتیم و بس ،پیش میاد دیگه ولی خب سعی کن کوچولو کوچولو جمع کنی برا ماه بعدتم حتی بخری چون این پارچه گذاشتنا باعث عفونت میشه اونموقع ویزیت دکترتم اضافه میشه

شایدم زمینـ جهنم یه دنیای دیگست