2777
2789
عنوان

پریودیم خیلی خیلی زیادمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 80 پست
از داداشم خجالت میکشم آبجیم خونش خیلی دوره خونمونم تازه آوردیم هیچکسونمیشناسم

خجالت نداره

بگو داداش میشه یه وسیله بهداشتی برام بخری مامان نیست منم نمیتونم 

درمانم تویی، دیگران بیهوده می‌جویند تسکینم... 💜 
خجالب نمی کشی این سوالایی رو که خودت جوابشو می دونی میپرسی  پول نداریم  بابام پول نداره& ...

به تو چه آخه؟؟؟

تاپیک خودشه دلش میخواد این سایت هم مال پریودی وبارداری وایناس دلش خواسته دردودل کرده نگفته ک تو پول بدی بهش که اینجوری قضاوتش میکنی ؟؟؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برو از همسایه بگیر بعد پس ببر براشون یا زنگ‌ بزن دوستی دختر خاله ای کسی واست بیاره

خونمونو تازه آوردیم هیچکسونمیشناسم دوستام خونشون خیلی دوره هیچکس و ندارم 😥

فامیلای بابام با هامون قهر کردن هیچکس و ندارم 

بهمون حسادت میکنن درحالیکه بابای من خیلی مهربون و دلسوزه

انشالله هرجاکه میری؛ یه نفر مثل خودت سر راهت باشه. این جمله میتونه زیباترین دعای خیریابدترین نفرین ممکن باشد‌!!!  بنگرکه برای تو، دعاست....یانفرین..... 
خجالب نمی کشی این سوالایی رو که خودت جوابشو می دونی میپرسی  پول نداریم  بابام پول نداره& ...

تو خجالت بکش که اینجوری توپت پره نمیتونی مشکلات مردم و درک کنی نیا تو تاپیک 

بعدم گفتم که برای اولین بار اینجوری شده چون بنایی داریم وضع مالیمون خیلی بد شده مامان همیشه 20 تا میره برام می‌خره الان نیس😓

انشالله هرجاکه میری؛ یه نفر مثل خودت سر راهت باشه. این جمله میتونه زیباترین دعای خیریابدترین نفرین ممکن باشد‌!!!  بنگرکه برای تو، دعاست....یانفرین..... 
میخای من برات دوبسته نواربهداشتی بفرستم

دستت دردنکنه مهربونم😘😘😘

لباس تمیز بلااستفاده نداری ؟ از اون استفاده کن  زیاد چای نخور استراحت کن  عسل بخور قندت ...

آره عزیزم الان مجبورشدم دستمال تمیز بزارم 

ممنونم از همتون که مثل یه خواهر برام وقت گذاشتین🌷

قرص کدعین بخور هشت ساعت ی بار قطع میشه 

جدی؟ استامینوفن کدئین منظورته دیگه آره؟ یعنی واقعا تاثیر داره؟ 

من مفنامیک و ترنسیدم کمش نمیکنه.متاسفانه خیلی خونریزیم تواین دوران زیاده.پزشکمم فقط همین مفنامیک و اینارو میده

عزمزمه ی تیشرت کهنه یا لباس کهنه که پارچه ای باشه رو چند لایه کن استفاده کن فعلا تا بتونی بری تهیه ک ...

ممنونم عزیزم

یعنی هیچ کس تو خونتون ۲۵ تومن پول نداره 🤕ای بابا خدا کمکتون کنه 

گفتم عزیزم بابام سرکار ه مامانم شهرستان کارت خودم سوخته 

داداشم بنده خدا 14سالشه هرچی پول داشت چندروز پیش به فنا داد🤣

خجالت نداره بگو داداش میشه یه وسیله بهداشتی برام بخری مامان نیست منم نمیتونم 

آخه داداشم خبرکشه بعدم من تا این سن حتی مامانم بهش نگفته چه برسه به من🥺

قدیما نوار بهداشتی نبوده میرفتن کهنه تمیز و بهداشتی تا میزدن و استفاده میکردن الان تو هم اون کارو بکن تا مادرتون بیاد حتما تمیز باشه تا خدا نکرده دچار عفونت نشی 

❤❤ اللهم صل علی محمد و آل محمد❤❤
به تو چه آخه؟؟؟ تاپیک خودشه دلش میخواد این سایت هم مال پریودی وبارداری وایناس دلش خواسته دردودل کرد ...

آره واقعا عزیزم بعضیا کمک که نمیکنن رو زخمات نمک میپاشن 

واقعا ممنونم ازهمتون که کمکم کردین مثل یه خواهر😍💋