2777
2789
خوب پس ردش کن

اسی باید رد کنه 😂🤦‍♀️

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

عزیزم از یک جهت دیگه هم نگاه کنید. اگر شما شهرستان هستید و اون آقا تهران خوب نمی تونن برای دیدن هر دختری که معرفی میشه کار و زندگیشونو رها کنند. چون نمیان منزلتون و بیرون در حد دیدن و سلام و علیک می بینند به نظرم عاقلانه هست.

چون خانوادشون سلیقه آقا رو می دونن و در حد یه دیدار می خوات ببینن با سلیقه پسرشون جور هست و بعد منزل برسن خدمتتون.

چون همسر منم دقیقا همین شرایط رو داشت تمام ویزگی های ظاهری و رفتاری مدنظرشو به خانوادش توضیح داده بود اون ها هم بیرون منزل و در محیط عمومی دخترها رو می دیدن و اگر با خواسته های پسرشون نزدیک بود شماره تماس می گرفتن و کسب اجازه که منزل خدمت برسن برای اینکه دو طرف همو ببینند حالا ممکن بود هر دو طرف خوششون نیاد یا آقا و یا خانوم.

اما اگر خواهرتون منزل میمودن اوکی می دادن تا برادرشون بیاد به نظرم نوعی بی احترامی بود

چون شرایطشون خاصه به نظرم سخت نگیرید.

تاریخ اولین سالروز تولد پسرمه. میشه برا سلامتیش صلوات بفرستید. ممنونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر میکنن عالم و آدم باهاشون دشمنی داره در صورتی که چیزایی که گفته میشه در موردشون حقیقته

بخدا انگار مریضن همه چی رو به خودشون میگرن نمدونم تا حالا کسی بهشون نگفته همون تهمت زدن خودش گناهه

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
حداقل عکس پسره رو هم به من نشون نداد حرصم گرفت.میگه نمی‌خواد اگه جور نشد پسره بیاد منم تو کف میذارم ...

بگو من باید ناز کنم نه اون اقا 

بعدشم عزیزم وقتی ازهمین اول این رفتار رو میکنن کنسل کنی بهتره 

بخدا انگار مریضن همه چی رو به خودشون میگرن نمدونم تا حالا کسی بهشون نگفته همون تهمت زدن خودش گناهه

ولش کن عزیزم حرف حق تلخه 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

پسر مجرد 43 ساله تو بیت رهبری راه نمی دن کلاهبرداریه

منم حس کردم بیت رهبری دیگه زیاده روی بود چون ما شهرستان هستیم معرف گفت بعد از ازدواج انتقالی میگیره شهرستان گفتم دوست داره انتقالی بگیره؟ گفت آره دوست داره کنار خانوادش باشه

اگه تو بیت رهبری بود که دیگه نمیتونست بیاد شهرستان.

چقد مسخره 

چجوری اینطوری میتونید ازدواج کنید

کدوم شهری

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

اجازه بده شهر رو نگم.

خب استانو بگو کنجکاو شدم

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.