2777
2789
عنوان

تبادل نظر فرهنگی هنری

| مشاهده متن کامل بحث + 173603 بازدید | 2695 پست
چه خوشحال شدم دیدم این تاپیک دوباره اومده بالا ...

منم مثل لادن در علم موسیقی تقریبا بیسواد به حساب میام و همیشه دوست داشتم یک چکیده ای ازش بدونم ، خیلی از ما با اینکه به موسیقی علاقه داریم اما کمتر از بیس اون اطلاع داریم . بحث خوبی خواهد شد .

Keep it up
¥ Doing what you like is freedom , Loving what you do is happiness ¥
پاپاگینا جون سلام به تو و به همه دوستان آشنای چرا درمانده ایم.
اول اینکه اسمت از همون پاپاگینوی خودمان می آد؟ و وبلاگت را هم خواندم و درد مشترک را تو فریاد کردی.
خوشحالم که تاپیک شما هم مانند تاپیک دالیای نازنین کلی به من انگیزه می ده که از صبح بازش کنم و هر چند وقت یکبار چند صفحه را بخوانم و کلی کیف کنم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــدر خوشحالم که این تاپیک رو دوباره میبینم .. ارجحیت این تاپیک نسبت به تاپیک جامعه شناسی خودمانی اینه که اینجا بحث ها منسجم تر و علمی تره و با مطالعه ی بیشتری صورت می گیره امیدوارم همیشه سرپا باشه اینجا

پاپاگینای عزیز

اگر یه دسته بندی از بجث موسیقی کنی ممنون میشم ازت تا بفهمم صحبت در چه راستاییه
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.
سلام به پاپاگینای خوبم..یگانه جونم...نیمفادورا خانومی گل..مسیحام که سروره...منو یادتونه....پاپاگنا شما که با یگانه دوست بودی....یادت هست کلوپ شعر و ادبیات منو من شماهارو اونجا شناختم.ما سه تا من و تو و یگانه قرار بود هودیگرو ببینیم چون هر 3 شیراز زندگی میکنیم..اما ندیدیم...منم بخاطر یه سری مشکلات با مدیریت اینجا و جریانهای سیاسی از سایت رفتم که رفتم. پس پاپاگنا و یگانه هوز مامان نشدید؟وقتی ما با هم بودیم من دخترم 6 ماهش بود مسیحا باردار بود ...فکر کنم نیمفادورا هم مامان بود...خب یگانه جونم منو یادت اومد؟؟؟/پس بیاید باهم بریم بیرون همدیگرو بببینیم...پاپاگنا جان برنامرو بذار حتما...ما سه تایی شیرازیم اما تاحالا همدیگرو نیدیدم بعد از 3 سال دوستی مجازی!!!!!!!!!!!منم یه تاپیک زدم برای یادگیری زبان انگلیسی...فوق لیسانس مترجمی زبانم 33 سالمه دخترم اسمش هیواست 3 سالشه. یه معرفی ساده. خیلی خوشحالم همه رو اینجا پیدا کردم دوباره. و براتون از کتابها و فیلمهایی که دیدم میذارم حتما. الته ما بچه داریم فرصتمون خیلی کمتره اما من با هیوا زیاد فیلم میبینم. زود جوابمو بدید زود .
دوستان عزیز

امروز مهمون داشتم و این دو روز آخر هفته فرصت نکردم سر بزنم

ممنون از دلگرمیهاتون

لادن و فری و ستاره جون ممنون

ماری جون صفحه اول این تاپیک راجع به اسم کاربریم توضیح دادم. پاپاگینا اسم یکی از نقشهای اپرای مجیک فلوت موتزارته .

میتونی تو گوکل سرچ کنی papagena و برای شنیدن موسیقی اپراش : papageno & papagena duet

هاله جون ممنون . خوشحالم که از وبلاگم خوشت اومده. درست حدس زدی پاپاگینا همون عشق خیالی پاپاگینوئه که یه دفعه اواخر اپرا ظاهر میشه.

مسیحا جون مرسی. من تو این بحث رو کمکت حساب کردم .

در مورد دسته بندی بحث موسیقی از اونجاییکه خیلی از دوستان اینجا به من گفتند که در مورد موسیقی اطلاعاتی ندارن بنابراین من سعی میکنم از هر بخشش یک توضیح قابل درک بگذارم.

به نظرم بهتره اول کمی از تئوری موسیقی گفته بشه . چون شنیدن موسیقی به خصوص موسیقی کلاسیک با دونستن تئوریش با دقت و توجه بیشتری صورت میگیره.

بخش دیگه ای که در نظر گرفتم تاریخچه موسیقی کلاسیک و بررسی دوره های مختلفش همراه با مثالهایی از آهنگسازان معروف اون دوران و آثار برترشون هست.

البته برای گذاشتن لینک دانلود آثار مشکل زیادی داریم . چون همونطور که میدونی بیشتر سایتهای معروف دانلود موسیقی فیل تر هست . حتی فور شرد هم فیل شده .
بنابراین حتی الامکان سعی میکنم آثاری رو که لینک دانلودشون در دسترس هست بگذارم که البته انتخاب رو محدود تر میکنه.

فعلا تا اینجا پیش میریم تا ببینیم میشه ادامه داد یا نه.

ممنون از توجهت.
مرسی آفاق جون از توجهت.

ساحل جون خیلی خوشحالم که دوباره دیدمت.

خیلی دوست دارم با هم قرار بگذاریم . اما من فعلا شیراز نیستم. برای یه مدت یک سال و نیم تهرانم. که البته یک سالش مونده.

اما شیراز مرتب میام. اگه اومدم حتما بهت ایمیل میزنم و با یگانه جون قرار می گذاریم.

من و یگانه جون هر دو مامان شدیم . بچه ی من 6 ماه و نیمه ست و بچه ی یگانه جون نزدیک 4 ماهشه.

جریانات کلوب شعر و مسائل بعدش هم یادمه.

من یه تاپیک تو همین قسمت عمومی گذاشتم به اسم شعر امروز که روز اول ازش خوب استقبال شد .

اما خوب تو قسمت عمومیه و خیلی زود میره به قهقرا.

خوشحال میشم که هم در این تاپیک و هم اونجا ببینمت.

لطفا لینک تاپیکت رو بگذار.

هیوای گلمون رو ببوس.

پاپاگینا جان مقاله ای درباره "اثر موسیقی کلاسیک بر مغز" خونده بودم در سایت نت آهنگ . دیدم بد نیست حالا که درباره این نوع موسیقی صحبت میکنی بخشهایی از اون رو اینجا بذارم:

موسیقی کلاسیک بواسطه ریتم و ملودی بر روی ساختار و تواناییهای مغز تاثیر گذار است . ریتم نسبت به افزایش سطح سروتونین تولیدی در مغز کمک میکند . سروتونین به عنوان یک هورمون عصبی عامل انتقال پالسهای اعصاب جهت تداوم حفظ حس شادمانی و سرور است . هنگامی که مغز به تولید سروتونین میپردازد موجب انبساط خاطر میگردد ، در حقیقت افسردگی فرآیند ناشی از کمبود ترشح این هورمون میباشد ..ریتم موسیقی همچنین میتواند موجب تحریک سایر ضربانات طبیعی بدن مانند ضربان قلب یا امواج آلفای مغز شود ، و همین تاثیر گذاری یکی از راههای مقابله با گسترش افسردگی و معالجه بالینی است . در عوض ملودی همانند جرقه های شتاب دهنده و کاتالیزورهای فرآیند خلاقیت در مغز محسوب میشوند .

پدیده معروف به " موتزارت افکت " به گسترش عملکرد قوه تحلیل و استدلال منطقی و همچنین حافظه ی کوتاه مدت به علت شنیدن قطعات موسیقی پیچیده نظیر کنسرتو پیانوهای دونوازی شده موتزارت اشاره دارد. موسیقی بویژه موسیقی دوران باروک با ضرباهنگ 60 در دقیقه ، تاثیر مستقیمی بر روی فرکانس و دامنه ی امواج مغزی دارد که قابل اندازه گیری از طریق الکتروآنسفالوگراف میباشد.
موسیقی با تحریک همزمان نیمکره های چپ و راست مغز ، تحلیل و تلفیق و شبیه سازی های اطلاعات در مدت زمان کوتاهتری را ممکن میسازد .

اثرات شگرف موسیقی در زندگی بسیار اساسی و بنیادین هستند و این مزیت در زندگی کاراتر افراد نمود می یابد . بیشتر نوابغ تاریخ ، موسیقیدان و یا با نیروی موسیقی آشنا بوده اند . اینشتین یکی از تابناک ترین چهره های نبوغ بشری یک ویولنیست بود. او راه حلهای معادلات پیچیده و مسایل را در زمانهای بداهه نوازیهای ویولن میافت . هنگامیکه توماس جفرسون قادر به یافتن عبارات و جملات صحیح در اعلامیه استقلال نبود به نوازندگی ویولن میپرداخت و جملات مناسب را میافت . سر کانن دویل نویسنده ی نامی بریتانیا در خلق کارکتر فوق هوشمند خود شرلوک هلمز ، هرگاه این شخصیت بدنبال حل معمایی پیچیده بود وی را در حال نواختن ویولن نشان میداد . مردان بزرگ تاریخ از شکسپیر تا ناپلئون بر همین اساس به موسیقی پرداخته اند و این نشانه ای است از آن تفاوت هایی که موسیقی میافریند.
مرسی دالیا جان از مقاله ی خوبت.

خوش اومدی آنی جون.

دوستان شما هم مثل دالیا جون اگر مطلب خوبی دارید همراهی کنید.

ممکنه مطالب من به ترتیب و طبقه بندی شده باشه چون تو ذهنم تقریبا میدونم چی میخوام بگم.
اما مسلما همراهی شما جذابیت بیشتری به تاپیک میده .

سلام دوستان
من از خواننده های قدیمی و خاموش این تاپیک پربار هستم. بسیار خوشحالم که دوباره فعالش کردید.
خودم در موسیقی تجربه ای ندارم اما پسر 6 سالم داره کار می کنه. خیلی خوشحال می شم مطالبتون رو بخونم. اگر امکان داره در مورد آموزش موسیقی به بچه ها هم بنویسید. اگه سوالی در این رابطه داشتم می تونم از شما خانومای باتجربه بپرسم؟
ممنون و موفق باشید.
دالیا مرسی از مقاله ی واقعا به درد بخوری که گذاشتی ... اگر به این موضوع علاقه داری پیشنهاد من کتاب :

تاثیر موسیقی موتسارت بر کودکانه که جدا جای خواندن داره و مربوطه به چیزی که نوشتی.

نیاز عزیز

در رابطه با موسیقی کودکان بحث خیلییییییییییییییییییی زیاده به علت اختلاف نظرهایی که در مکتب های مختلف روانشناسیه و هر کدوم یه شیوه رو معرفی کردن برای آموزش موسیقی به کودکان .

اگر فرصت تایپ زیاد پیدا کنم حتما خواهم نوشت اینجا
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.
نیاز جون هر سوالی داری میتونی بپرسی. اگه بتونیم حتما راهنماییت می کنیم.

مسیحا جون منتظر می مونیم تا فرصت تایپ رو پیدا کنی و از مطالب مفیدت استفاده کنیم.

کاملا درک میکنم که گاهی آدم فرصت تایپ پیدا نمی کنه .
الفبای موسیقی
هنر موسیقی دارای این خصیصه است که به یاری خطی ویژ به نام "خط موسیقی" می توان آن را ثبت کرد. این خط کم و بیش مانند خطهای دیگر، از نشانه های قراردادی استفاده کرده و همانند آنها همواره رو به تکامل رفته است. از این رو علاقمندان به فراگیری موسیقی ناگزیرند این نشانه ها را بشناسند تا با تمرین بسیار، رفته رفته به خواندن این خط آگاهی و تسلط یابند.

خط موسیقی (بر خلاف اکثر خط های گوناگون زبان های مختلف دنیا) خوشبختانه خطی بین المللی است. بنابراین هر گاه مثلا موسیقی ایرانی یا ژاپنی یا هر کشور دیگری با این خط نوشته شود، موسیقی دانان ایران، آلمان یا هر کشور دیگر جهان می توانند آن را بخوانند. البته بسته به تفاوتهایی که انواع موسیقی ها با هم دارند، گاه علامتهای بومی نیز در آن وارد میشود که بعدا" به آن هم می پردازیم.

نام نت ها
در استاندارد نت نگاری موسیقی کلاسیک که بیشتر مربوط به موسیقی های ساخت موسیقیدانان اروپایی، از زمان باخ تا اواخر دوره رومانتیک است، برای همه ی صداهای موسیقیایی از بم ترین تا زیرترین آنها فقط هفت نام وجود دارد، این نام های هفت گانه در برخی کشورهای غربی با کلمات تک هجایی و در برخی به صورت الفبایی به شرح زیر تلفظ می شوند:
A B C D E F G
لا (la) سی (si) دو (do) ر (re) می (mi) فا (fa) سل (sol)

شکل زیر جای نتها رو روی خطوط حامل نشون میده .

عکس 98 - سرور

به کلید اول خطوط سمت چپ تصویر کلید سل میگن که متداول ترین کلیده. بر اساس این کلید جای نت سل روی خط دوم از پایین خطوط حامل هست .

پایین ترین نت که روی یک خط کوچک نوشته شده نت دو هست و به ترتیب نتها میرن بالا

دو - ر ِ - می - فا - سل - لا - سی - دو

و دوباره میان پایین

بالاترین نت نت دوی اکتاو هست و به ترتیب پایین رونده :

دو - سی - لا - سل - فا - می - ر ِ - دو

پس در این اسکیل بم ترین صدا مربوط میشه به پایین ترین نت که دو هست و به ترتیب فرکانس بیشتر شده و صدا زیر تر میشه تا نت دوی بالا که همون دوی اکتاوه و دوباره به همون ترتیب فرکانس کمتر میشه و صدا بم تر تا به نت دوی پایه برسه.

تعریف اکتاو رو در ادامه میگم.
2810