2777
2789
عنوان

پیش به سوی دبستان

| مشاهده متن کامل بحث + 98262 بازدید | 2486 پست
سلام یاسک جان خوشبختانه قوم شوهر چندروزی مارا احاطه کرده بودند وقت سر خاراندن نداشتیم .شما چطورید .ما که جز توکل کار خاصی نکردیم .دبستان دکتر حسابی رو دوست دارم بنظرم کادر قوی داره ولی فکر می کنم یک مقدار سخت گیر باشند
مامان جوجو عزیزم این مسئله آنقدر مهم نیست که بخاطرش حرص بخوری پسر من الان 6 ماه عینک میزنه البته هروقت دلش خواست وخیلی خوب بااین مساله کنار آمده .بزرگ می شن عمل می کنیم قصه نداره که

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
الی جون یکی از دوستام میخواد دخترشو اونجا ثبته نام بکنه دیدمش ازش برات اطلاعات میگیرم ..
احتمالا چهارشنبه میبینمش

بعدشم مفید مثله اینکه بعده عید ثبته نام داره ...نه؟

میدونم که برایه پیششون 5/5 گرفتن
[smiley]s/sm_60.gif[/smiley]

[smiley]s/sm79.gif[/smiley]

پایه ی پیش دبستان
کودکان در این مدرسه مفاهیم درسی را از طریق انجام فعالیت و کسب تجربه می آموزند. محتوا در این مدرسه به گونه ای توسط مربیان طراحی می شود که به زندگی واقعی نزدیک بوده و کودکان بر اساس تمایلات و دغدغه های خود آن ها را بر گزیده با انجام آن ها مفاهیم را کشف می کنند.
شکل اجرایی کار:
پروژه :
دونوع هستند پروژه های آزاد که برخواسته از علایق و دغدغه های بچه هاست و پروژه های موضوعی که اگرچه توسط مربیان طراحی می کنند اما به دور از علایق کودکان و حال و هوای مدرسه نیست
پروژه ها ی آزاد توسط مربیان از طریق ارتباط مستمر و هم بازی شدن با بچه ها شکار شده و در جلسات بعدازظهر به تجزیه و تحلیل آن ها پرداخته شده و بسط داده می شوند. ارتباط آن ها با موضوعات اصلی شامل علوم مختلف زیستی ، فیزیکی ، زمینی و بهداشتی و از سوی دیگر در ارتباط با سایر علوم انسانی ، هنر ، پایه ، اخلاق و معنویات دیده شده و شاخ و برگ های موضوعی ، فعالیت هایی که می توان اهداف دروس را در آن موضوع دید طراحی شده تا مربی با دانش و آمادگی کامل تر و اشراف بیشتر به موضوع به هدایت پروژه بپردازد. پروژه قبل از اجرا توسط کودکان آنالیز شده و ابعاد مختلف کار توسط آن ها بیان می شود. به این ترتیب کودکان با آگاهی به انجام فعالیت های مربوط به پروژه می پردازند.
پروژه های موضوعی : موضوع توسط مربی انتخاب می شود و مثل پروژه های آزاد عمل می گردد.
فعالیت های تکمیلی : هر کارگاه شامل پیشنهاد هایی از فعالیت هاست که اهداف آموزشی در آن آمده است. این فعالیت ها شامل موضوعاتی برای هنر و موضوعاتی برای سایر دروس هستند.
فعالیت های آزاد : ایستگاه ها و کارگاه هایی هستند که کودکان آزادانه در آن ها مشغول به فعالیت و گذران اوقات خود هستند. شامل کتاب خانه ها ، پاتق ها و کنج ها ، تغذیه ، تلویزیون ، بازی های فکری و از این قبیل هستند. در صورت امکان مربیان در این ایستگاه ها همراه بچه ها می شوند اما ممکن است در مواقعی هم کودکان بدون مربیان خود در این مراکز مشغول باشند.
سیستم مشاهده و ارزشیابی :
زمان صبح هر کودک بر اساس برنامه های معرفی شده ( پروژه ها ، فعالیت ها ) برنامه ی روز خود را معرفی می کند ، در طول روز توسط مربی مسئول او به او یادآوری می شود و در پایان روز کودک برنامه ی انجام گرفته ی خود را بیان می کند و چگونگی کار خود را ارزیابی می کند. اطلاعات هر ده تن از کودکان توسط یک مربی جمع آوری و کنترل می شود. کودکان در کارگاه ها مشغول هستند و توسط مربیان مشاهده می شوند. برای دروس دارای اولویت مجتمع چک لیستی نوشته شده که شامل حداقل های مفاهیم دوره است. مربی مسئول هر بعدازظهر بر اسای مشاهدات انجام گرفته و فعالیت های انجام شده چک لیست را پر می کند. کودکان تا زمانی که از اهداف دروس خیلی عقب نباشند ( تشخیص آن به عهده ی مربی و شورای برنامه ریزی است ) در انجام فعالیت ها آزادند و زمانی که از اهداف عقب می مانند می باید در فعالیت ارایه شده شرکت کنند. اطلاعات کودکی که از مفاهیم حداقل نیز فراتر می رود در ستون خالی چک لیست ها ثبت شده و در برگه ی مشاهدات می آید.
تلاش بر این است که اطلاعات جمع شده از سایت در معرض دید اولیا قرار بگیرد.(هر ولی فرزند خود)

اینو تو اون تاپیک دیدم

الی جون بخون

ههههههه خخخخ
من دکتر حسابی هم پیش ثبته نام کردم ...

فکر کنم هرچی مدرسه تو منطقه هست را من پیش ثبته نام کردم ...

چه خوب چون من هم همین کار راکردم .پیش ثبت نامه دیگه خیلی جدی نیست .
می دونم کلاساش max20 نفرند.برای بچه های پیش تا ساعت 1.5-2 هستند بیشتر تا ساعت 3 می مانند .ورزش بچه های پیش فقط ژیمناستیکه .باشگاه نمی روند. اگر هوا خوب باشد فوتبال هم دارند در حیاط.مقاطع بزرگتر باشگاه می روند .شهریه اش 3 میلیون تومان بدون زبان و فوق برنامه .اگر آنها را هم بخواهی که اضافه میشود من فقط همین قدر می دانم.
2804
از خیابونش که رد میشدم ساختمونش کوچیکه نمیدونم تو ش چه جوریه

باید یه روز برم دمه مدرسه ...

ببینم کی میشه ...

منکه تماس گرفتم گفتن برایه بچه اهایه اول تا 2/45 هستن شهریه اشم که معلوم نیست و مصاحبه هاشون شروع شده ...

و مدرسه کلاب از یکی درباره صالحین پرسیده بودم جوابمو اینجا داده براتون میزارم شاید کسی برایه صالحین اقدام کرده

سلام

من در مورد دبستان صالحین در سایت مدرسه کلاب،مبحث پیش دبستانی ها و دبستانهای مناطق تهران، موارد ذیل را نوشته بودم که با توجه به سئوالات مطرح شده، در اینجا نیز کپی می کنم، البته چون پسر من پیش دبستانی می رود، در مورد این مقطع توضیحات را نوشتم.
در پیش دبستانی معلمهای این مدرسه خانم و در دبستان همه مرد هستند.
ساعت کاری پیش دبستان صالحین از ساعت 8 تا 13:30 است. در سالهای اول تا سوم ساعت 7:30 تا 14:30 و سالهای چهارم تا ششم تا ساعت 15.
با وجود این که شنیده بودم جزو مدارس گران است، شهریه معقولی دارد و ما 3.5 میلیون بابت ثبت نام شامل لوازم التحریر و اردوها دادیم و 750 هزار تومان نهار، سرویس با توجه به مسیر تغییر می کند و ما 1،300،000 بابت سرویس دادیم.

در پیش دبستانی درهفته سه روز زبان دارند و بیشتر آموزش لغات است و آموزش حروف از طریق صداها پس از آموزش

حروف فارسی از بهمن ماه کلاس اول آغاز می شود و رئیس دپارتمان زبانشان می گفت آموزش بر اساس آخرین متد روز
دنیا و برنامه ریزی شده است به صورتی که در کلاس ششم می توانند آزمون KET را بگذرانند. صالحین آموزشگاه زبان هم دارد و جزئیات برنامه زبانش را می توانید در سایت http://www.sld724.ir ببینید.
ریاضی در پیش دبستان آموزش مفاهیم ریاضی و اعداد تا 20 است و در مقاطع بالاتر جزواتی برای درسهای مختلف دارند که در کنار کتابهای درسی می خوانند. از پایه چهارم تا ششم آزمون مرات دارند.
برنامه پیش دبستان در مقایسه با مدارس روزبه، صلحا و دانش بسیار متنوع تر است و شامل کلاسهای صداآموزی شامل آموزش خواندن حروف و صداها و ترکیب حروف و صداها بدون این که نوشتن را یاد بگیرند می شود. که در بهتر گذرانیدن کلاس اول (که به نظر من که فرزند بزرگتر دارم ، سخت ترین سال دبستان است) بسیار کمک می کند.علاوه بر آن

کلاسهایی مثل مهارتهای زندگی، لگو، موسیقی و سرود دارند که برای هر کدام مربی جداگانه دارند.

مدرسه محیط بزرگ و دو حیاط مجزا دارد که وسط آن زمین فوتبال چمن مصنوعی قرار گرفته. دستشویی ها هم فرنگی و هم ایرانی و به گونه ای است که به صورت خودکار با باز شدن درب تمیز می شوند.

مسئولین و معلمان خوش برخوردند، معلمهای خوب و آموزش دیده دارد و برای مسائل تربیتی اهمیت قائلند. مدرسه
بسیار منظم و دارای سیستم است و جلسات و اردوها بر اساس برنامه های سه ماهه ای که می دهند اجرا می شود.
مهمترین دلیل من برای رضایت از مدرسه این است که فرزندم بسیار با علاقه به مدرسه می رود و این که بچه در مقطع دبستان به درس و مدرسه علاقه مند بشود به نظر من خیلی مهم است...

2805
2801