2777
2789
عنوان

خانما بنظرتون دختر همسایمون بیش فعاله؟

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 28 پست
عزیزم من الان تاپیکای قبل تو رو خوندم،کدوم دکتری به بچه تو که هنوز سه سالش نشده گفته بیش فعاله؟ اصلا ...

عزیزدلم راستش دکتر بهم گفت که بچت مشکل نقص توجه تمرکز داره..اومدم توی نت سرچ کردم دیدم نوشته بیش فعال

عزیزدلم راستش دکتر بهم گفت که بچت مشکل نقص توجه تمرکز داره..اومدم توی نت سرچ کردم دیدم نوشته بیش فعا ...

ولی اینم درست نیست بچه دو سه ساله چیه که حالا تمرکز توجه داشته باشه،من زیاد بچه های دیدم که تا سه،سه و نیم سال اصلا توجه و تمرکز نداشتن کم کم توجشون زیاد شده

مگه چقدر بی توجه بود آخه که بردی دکتر 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا امروز صدتا اختلال اومده این روانشناسا دارن همه رو دیوونه میکنن الان طبق ویژگی های بیش فعالی داداشه من همشو داشته تمرکز کم بی قراری شیطنت زیاد حتی تو خواب حرف میزد پا میشد میدویید دور اتاق گریه میکرد یه خط کتاب نمیخوند نقاشی نمیکشید ولی درسش خوب بود حفظ میشد همه چیو سریع ولی اونموقع میگفتن پسره شیطونه خوب میشه و خوب میشدن الانم برا خودش داره انگلیس زندگی میکنه خیلیم ادم خوشحال و مستقلیه الان پسره من هم تمرکزش خوبه هم شیطنتش به قائده س ولی یکم بازیگوشه و دوس نداره سر کلاس بشینه صدتا برچسب بهش چسبوندن چهار سالشه تازه چرا اینجوری شدن جدیدا همه به هم برچسب میزنن 

ولی اینم درست نیست بچه دو سه ساله چیه که حالا تمرکز توجه داشته باشه،من زیاد بچه های دیدم که تا سه،سه ...

حرف نمیزد...اصلا اسمشو صدا میزدیمم نگاه نمیکرد..خلاصه بردیم گفت نقص توجه و تمرکز

چرا امروز صدتا اختلال اومده این روانشناسا دارن همه رو دیوونه میکنن الان طبق ویژگی های بیش فعالی دادا ...

ارع بخدا ادمو روانی میکنن این دکترا..من که بخدا اضطراب پیدا کردم از فکر و خیال

اخه توی نت نوشته دوقطبی از دوران جوانی شروع میشه نه اینکه بچه از کودکی داشته باشه درسته؟

دختر خاله من از بچگی خیلی عصبی بود و جیغ میزد خیلی از این اختلالا به رفتار پدر و مادر مربوطه بروزش مثلا دخترخاله من پدرش به شدت عصبی بود به خاطره کارش و اینم شیطون بود خیلی بد کتکش میزد یا ممکنه یه اتفاق بد  برا اون دختر افتاده باشه که اینجوری داره اذیت میشه 

حرف نمیزد...اصلا اسمشو صدا میزدیمم نگاه نمیکرد..خلاصه بردیم گفت نقص توجه و تمرکز

بازم عادی بود،الان پسر همسایمون ۲/۵ سالشه صدا می‌کنی نگاه نمیکنه،همش مشغول کار خودشه،حرفم نمیزنه،بنظر من که هیچ مشکلی نداره

بازم عادی بود،الان پسر همسایمون ۲/۵ سالشه صدا می‌کنی نگاه نمیکنه،همش مشغول کار خودشه،حرفم نمیزنه،بنظ ...

عزیزم کاش همینطوری که تو میگی باشه...من خیلی فکرو خیال میکنم...مخصوصا دختر طبقه پایینمون اونجوریه اونو که گیبینم بدجور استرس میگیرم..اینم بگم که بچم صدیدا بی قراری داشتو گریه و جیغ میکرد..نمیدونم چون نمیتونست حرف بزنه از اون بود یا چی...الانم که بچه اصلا صبر نداره فورا عصبانی میشه پسرم.

عزیزم کاش همینطوری که تو میگی باشه...من خیلی فکرو خیال میکنم...مخصوصا دختر طبقه پایینمون اونجوریه او ...

اصلا قرار نیست همه بچه های سه چهار ساله کپی هم باشند که،مخصوصا دختر و پسر،دکتر هلاکویی میگه دختر یکی دو سال جلوتر از پسر هست،پس اصلا مقایسه نکن

ولی بهت قول میدم همه این اخلاقش به مرور زمان بهتر میشه،صبر رو اکثر بچه ها ندارن باید یاد بگیرن ،مثلا میگه آبمیوه،بگو تا پنج بشمر تا بیارم،میدونم بلد نیست بشمره،خودت شروع کن بلند تا پنج بشمر،بعد از پنج سریع بهش بده،کم کم باهات تکرار میکنه،بعد پنج رو بکن تا ده و ... اکثر کارا رو با شمارش بهش بده تا صبر رو کم کم یاد بگیره

اصلا قرار نیست همه بچه های سه چهار ساله کپی هم باشند که،مخصوصا دختر و پسر،دکتر هلاکویی میگه دختر یکی ...

اره عزیزم اینو درست میگی دخترها زرنگترن...تکلم و گفتارشونم خیلی قوی تر از پسراست...مرسی چشم این کارو میکنم..یچی خواست اینجوری میکنم..تا کم کم یاد بگیره

عزیزم پسره من تمرکز داره به اسمش واکنش داشت و داره صحبت میکنه صبوره ولی خوشش نمیاد جواب سواله غریبه هارو بده مخصوصا با خانوما خوب نیس دوس داره بازی کنه هر موقع خودش دلش خواست بشینه نقاشی بکشه اونروز یه ساعت داشت کاردستی میساخت ولی با این وجود روانیم کردن از بس هر مهدی رفتم یه برچسب بهش زدن سه بار تا حالا رفتم پیش روانشناس گفته سالمه هیچ مشکلی نداره ولی مگه یادم میره چیزایی که گفتنو هر مهدی با یه روانشناس قرارداد داره هم بچه رو اذیت کنن هم پدر و مادرو روانی کنن ما انقد گفتن خودمون براش معلم همراه گرفتیم مجبور شدیم 

پسرت عالیه خداروشکر.چندسالشه

چهارسالشه من ازش راضیم خیلی پسره خوب و مهربونیه ولی خب یکم دوس داره حرف حرفه خودش باشه هر موقع دوس داره بازی کنه کسیم مزاحمش نباشه با بچه های کوچیکتر از خودشم خیلی خوبه کمکشون میکنه دوسشون داره ولی با بچه های شلوغ پلوغ بازی نمیکنه دوس داره بسازه با بچه های اروم راحتتره ترجیح میده تنها بازی کنه تا با بچه های شلوغ و شیطون بازی هیجانی کنه تو مهد از این قضیه ایراد میگیرن میگن ارتباط گیریش ضعیفه اخه پسرم خیلی تنهاس خاله و دایی و عمو نداره عمه هم عملا نداره چون مجرده و شاغله نمیبینتش