2777
2789

سلام بچه ها، من‌در حال اقدامم، امروز ۲۶ پریودیم هست، دوسه روز به موعدم مونده. چند شبه که نیمه های شب از شدت گرگرفتگی و بدن درد از خواب بیدار میشم. باز صبح خوبم. چرا اینطوری شدم چم شده اخه

اسیر ناتوان منم؛امیر مهربان تویی   بکن هرآنچه می کنی رضای من رضای تو     خدایا شکرت                                                                                                                                                                                      

من اینجوری بودم تو طول بارداریم شبا همه پتو مینداختن بغل بخاری میخوابیدن من با یه تیشرت جلو در تازه میرفتم رو سرامیک ک سردتر هم هست

🤍تو بهار ۱۴۰۱ هستیم🌱 .زندگی داره بهم سخت میگذره🥲 به اُمید روزی که برم خونه خودم .... 🥺 من به اُمید اون روز دارم این روزای سخت و میگذرونم❤️‍🩹 برای خونه دار شدنم و یه زندگی راحت لطفا صلوات بفرستید😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اینجوری بودم تو طول بارداریم شبا همه پتو مینداختن بغل بخاری میخوابیدن من با یه تیشرت جلو در تازه ...

از کی اینطور شدی عزیزم؟

اسیر ناتوان منم؛امیر مهربان تویی   بکن هرآنچه می کنی رضای من رضای تو     خدایا شکرت                                                                                                                                                                                      
من گرگرفتگی ب همراه تکرر ادرادوکمردرد داشتم ودارم

قبل موعد این علائم رو داشتی؟

از کی اینطور شدی عزیزم؟

تقریبا اوایلش . البت من کلا گرماییم ولی بارداریم بیشتر شد

🤍تو بهار ۱۴۰۱ هستیم🌱 .زندگی داره بهم سخت میگذره🥲 به اُمید روزی که برم خونه خودم .... 🥺 من به اُمید اون روز دارم این روزای سخت و میگذرونم❤️‍🩹 برای خونه دار شدنم و یه زندگی راحت لطفا صلوات بفرستید😘
انشاا.. که بارداری من بارداریم اینجور نبودم  چربی خون  و کبد چرب هم این علائم رو دارن

شما چه علائمی داشتی؟

منم تازه تستم مثبت شده همین جورم

چندم پریودی هستی؟ موعدت رد شده یا نه؟

برای بعضی ها اره من دیدم  ولی خودم همچین علامتی نداشتم

شما چه علائمی داشتی؟ من اصلا ترشح هم‌ندارم

چندم پریودی هستی؟ موعدت رد شده یا نه؟

من ده روز دیگه موعدم هست یعنی ۱۸ مهر ولی از ۲ مهر علائم دارم تا پنج مهر تست مثبت شد و شش مهر آزمایش عدد بتا ۵۰ بود و شنبه باید تکرار کنم

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من این ماه بار دار شدم زیاد علائم خاصی نداشتم والا فقط ۷ روز مونده به پریودیم دو روز یعنی روز ۲۱ و ۲۲ سیکلم دوتا لک قهوه ای دیدم خون نبود فقط ترشح قهوه ای بود و همون روزا کمرم و دلم یکم درد میکرد. و اینکه یکم بوی عرق بدنم عوض شده بود که بقیه هم متوجه میشدن با اینکه از حموم میومدم بیرون هنوز لباس نپوشیده مامانم  میگفت بوی بدی میدی. و از ۳ روز به پریودیم صبح ها و شب ها حالت تهوع داشتم  و بدنم نسبت به بقیه مواقع گرم تر بود ...

من همیشه موقع پریودی بدنم یخ میکنه ولی این سری خنک نشد و علارقم اینکه درد کمر و دل داشتم پری نیومد و فقط ترشح به جاش میومد و آز دادم مثبت بود.