2777
2789

سلاممممممم اومدم با یه داستان خیلی هیجانی . صدو چهار تا پارته. خیلی تو این سایت دیدم بعضیا میگن این زنایی که نفر سوم میشن رابطه بقیه خراب میکنن گند میزنن به بقیه چرا انقد خوش میگذرونن و فلان تاوان نمیدن... ولی ما که از اول تا آخر زندگیشون نیسیم درسته؟ این داستان از اول تا آخرشه چون دلم خواست بقیه هم بدونن گفتم براتون بزارم

اسم ها مستعاره بیشترش . 

و از پارت بیست به بعد هیجانی میشه . 

دوست دارین براتون بزارم ؟ اگه دوست دارین بگین من از ص دو و سه شروع کنم گذاشتن .😁😁😁

فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیز‌هایی که می‌شنوی رو زود باور نکنچون دروغ‌ها سریعتر از حقیقت پخش می‌شن :)) بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌
بیشتر ببینید

یا الله تخمه ها کو

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!
بیشتر ببینید

بزار

گاهی شما همونی باشید که از گوش دادن به بقیه خسته نمیشه،همونی که وقتی همه عصبانی هستن با آرامش لبخند میزنه،همونی که میگه دنیا که به آخر نرسیده رفیق درست میشه،همونی که تو اوج خستگیِ خودش دست کسی رو ول نمیکنه،همونی که بدی‌ها رو میبینه ولی خوبی‌ها رو یادآوری میکنه - سخته ولی قشنگه!☁️✨
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

به نظر خاک بر  سری میاد  میترکی

نه سانسور شده و غیرمستقیم گفته شده اونجاهاش . باز نیست

فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیز‌هایی که می‌شنوی رو زود باور نکنچون دروغ‌ها سریعتر از حقیقت پخش می‌شن :)) بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌
بیشتر ببینید

یکی منو لایکم کنه

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
بیشتر ببینید

همچنان منتتظر گلم گذاشتیی بلایک گمت نکنم

گاهی شما همونی باشید که از گوش دادن به بقیه خسته نمیشه،همونی که وقتی همه عصبانی هستن با آرامش لبخند میزنه،همونی که میگه دنیا که به آخر نرسیده رفیق درست میشه،همونی که تو اوج خستگیِ خودش دست کسی رو ول نمیکنه،همونی که بدی‌ها رو میبینه ولی خوبی‌ها رو یادآوری میکنه - سخته ولی قشنگه!☁️✨
بیشتر ببینید