2777
2789

بله خیلی خوبه

از نکات مثبتش اینه اینننقققدددر تو این دنیا باهاش عذاب میکشی که گناهات پاک میشه میره بهشت😐🤷🏻‍♀️

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت داری میگی دختر باز 😐خیالت راحت بعد ازدواجم ادامه میده دیدم که میگم 

واقعا سوال داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هرکی دوس داره خودشو بدبخت کنه بشه زن آدم لاشی 😐

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

خودت چی فک میکنی  

من با عرق اصلا نمیتونم کنار بیام 

میدونم حق گفتم ولی سر جدت لایک نکن🤦🏻‍♀️🤍                        کنکوریم میشه برا قبولیم با دل مهربونت برام صلوات بفرستی؟ 🤍
همه پسرا اینجور شیطنتا دارن  یکیش خودمم عرق هم میخوردم  اما برای رسیدن به عشقم همه این ک ...

شاید ۱۰ سال وفادار بمونی اخرش زده میشی و خیانت میکنی. شک نکن

همه پسرا اینجور شیطنتا دارن  یکیش خودمم عرق هم میخوردم  اما برای رسیدن به عشقم همه این ک ...

همه رو جمع نبند لطفا

عزیزان نی نی سایتی قبل از اینکه از روی عکس پروفایل بگید که آقام لطفا عکس شهید رو تو گوگل سرچ کنید...خدایا مرا پاکیزه بپذیر.  بیاد شهیدان مهدی باکری و قاسم سلیمانی