2777
2789
عنوان

سوراخ های بینی بعد از عمل

| مشاهده متن کامل بحث + 44218 بازدید | 47 پست
ایشاالله بازم مرسی عزیزم ❤️🌺

قربونت منم میخام عمل کنم دکتر گفت بینییت نچراله اینجوری میپسندم عمل نمیخاد ولی خودم دوس دارم ی کم نوکش خیلی کم بره بالا انحرافیم دارم گفت مشخص نیس دودلم درد داره میدونم کلافگی داره تا ی هفته درد چی ؟

مشکل نفس کشیدن نداری مث قبله؟

🎭  ی سری درداگفتنی نیست تاابدرودلت میمونه حالامیخاد ب نفعت باشه یا میخاد ب ضررت 🤫🖤
قربونت منم میخام عمل کنم دکتر گفت بینییت نچراله اینجوری میپسندم عمل نمیخاد ولی خودم دوس دارم ی کم نو ...

اصلا هیچ دردی نداره عزیزم ، تو هیچ کدوم از مراحل ، حتی من از بخیه کشیدن میترسیدم هم اصلا درد نداشت ،نفس کشیدن هم هیچ مشکلی نداره حتی من آیم شدید دارم با این حال اصلا مشکل تنفس ندارم ، فقط دوران نقاهت بعد از عمل استرس داره این چیزی هست که تو اکثر کسایی که عمل کردن دیدم یه روز کج یه روز راسته ولی بعد از شش ماه اکثرن مشکلاتشون برطرف شده اگه دوست داری زودتر عمل کن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو چقدر منی 😶😶 من فقط ۲۰ روز میگذره از عملم و مشکلاتم دقیقا مثل تو هست 

اخی عزیزم پس درک میکنی 😓 خیلی سخته ، شما هم از روز اول همینجوری بودی؟ بهتر شدی یا بدتر شده نسبت به روز اول ؟

2804
اخی عزیزم پس درک میکنی 😓 خیلی سخته ، شما هم از روز اول همینجوری بودی؟ بهتر شدی یا بدتر شده نسبت به ...

آره البته من قبلش هم کمی نامتقارن بود 

اما از روبرو هیچ مشکلی نداشت 

برای همین هم عمل کردم 

اما الان خیلی تو چشمه 😑😑

فقط امیدوارم بهتر بشه 

روزی هزار بار با خودت تکرار کن ؛هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست 👍👍👍
اخی عزیزم پس درک میکنی 😓 خیلی سخته ، شما هم از روز اول همینجوری بودی؟ بهتر شدی یا بدتر شده نسبت به ...

عکسشو میذارم ببین 

این از روبرو 

اینم از پایین که خیلی هم مشخصه 😭😭

عزیزم مشکلت خیلی مثل منه ، ایشاالله که بهتر بشی ، واسه من از پایین کاملا یه شکل ولی از روبه رو خیلی تفاوت داره ، حس میکنم بینیت ورم یه طرفه داره؟ درسته ؟

عزیزم مشکلت خیلی مثل منه ، ایشاالله که بهتر بشی ، واسه من از پایین کاملا یه شکل ولی از روبه رو خیلی ...

راستش اصلا نمیدونم 

از قبل هم مشکل داشت 

الانم ورم داره اما خیلی سفته بینیم 

فقط گذر زمان معلوم میکنه چی میشه 😑

نگران نباش عمل پره بینی به تنهایی هس بدون بیهوشی 

کلیپ تو اینستا دیدم خانمه نمیخاس عمل کنه فقط پره های بینی شو عمل کرد تو مطب سرپایی  

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم 

براي منم دست به پره هام نزده بوز عين براي شما عمودي افقي شده بود

به مرور زمان بهتر شده

ولي كامل از بين نرفته اين عدم تقارن

بعضي روزا كمتر ميشه بعضي روزا بيشتر

ولي در كل نسبت به روزاي اول خيلي كمتر شده

2801