2777
2789
عنوان

سوراخ های بینی بعد از عمل

44222 بازدید | 47 پست

سلام بچه ها کسی بوده که سوراخ های بینیش بعد از عمل قرینه نباشه و با کم شدن ورم بهتر بشه ، ۳۵ روژه عمل کردن سوراخ های بینی ام کوچیک بزرگه و جهتش انگار فرق میکنه ، از پایین یکی هست ولی از روبه رو خیلی فرق میکنه و کاملا مشخصه ، خیلی نگرانم ☹️ همه میگن ورم داره خوب میشه شما تجربه شو داشتین با کسی دیدین این طور باشه ، یکی از با تجربه ترین دکتر های رشت عمل کردم و اصلا دو طرف پره های بینیم رو باز نکرده ، لطفا منو از نگرانی در بیارید اگه تجربه ای دارید عزیزان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2804
عزیز تا ۴ الی ۶ ماه صبرکن درست نشد ب دکتر بگو احتمالا بگه بیا ترمیم عکس بزار

البته خیلی هم ورم داره ، یه طرف بینیم از داخل بازه و یه طرف که سوراخش کوچیک تره کلا بسته است ، میدونی ترمیمش چطوره؟

البته خیلی هم ورم داره ، یه طرف بینیم از داخل بازه و یه طرف که سوراخش کوچیک تره کلا بسته است ، میدون ...

اگه ورمه ک خوب میشه ببین سرتو موقع خاب بالا باشه ب پهلو نخاب خیلی تاثیرداره رو فرم بینی پره هاش 

ترمیم نمیدونم اگه پیش خود دکتره بری باید رایگان عمل کنه کاری نداره فقط پره هاشو دست میزنه اوکی میکنه

🎭  ی سری درداگفتنی نیست تاابدرودلت میمونه حالامیخاد ب نفعت باشه یا میخاد ب ضررت 🤫🖤
چشم فدات شم مرسی از راهنماییت ❤️ خدا کنه خوب شه به ترمیم نرسه 😔

فدات رعایت کنی احتمالا خوب بشه موقع خاب موقع خندیدن صداتو نبری بالا موقع خوردن عطسه خمیازه خواب از همشون موثرتره و چسب زدن ک ۵۰ درصد تاثیر داره  تا ۲.۳ماه رعایت کن بعدشم تا ۶ ماه ورم داره بعد ۱سال بینی جامیوفته خوب میشه اگه دیدی نشد ترمیمه

🎭  ی سری درداگفتنی نیست تاابدرودلت میمونه حالامیخاد ب نفعت باشه یا میخاد ب ضررت 🤫🖤
فدات رعایت کنی احتمالا خوب بشه موقع خاب موقع خندیدن صداتو نبری بالا موقع خوردن عطسه خمیازه خواب از ه ...

اره درست میگی کاملا ، چیزی که دست خود آدم هست همین رعایت کردن و چسب زدنه، تنها کاریه که از دستم بر میاد سعی میکنم بیشتر رعایت کنم ایشاالله که خوب بشه

روزی که مثلا ورم یه کم کمتر هست این شکلی میشه

احتمالا خوب بشه نیازنداشته باشی بهش فکرنکن