2777
2789
عنوان

شوهرم کتکم زد اومدم بیرون از خونه تو بیمارستان نشستم

| مشاهده متن کامل بحث + 3070 بازدید | 193 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۹ ماهشه. اگ دخترم با من باشه دیگ نمیتونم کارکنم ک.

ای واااای بمیرم برا دخترت تورو خدا تنهاش نذار  شرایطو جور کن کنار خودت نگهش داره میخواد بیفته زیر دست خانواده شوهرت  کیدلش برا دخترت میسوزه اخه

ان شاء الله مشکلت حل بشه اسی🙏یا حق

چقدر صبور و مودبانه گفتگو کردین🌹

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
تا کسی دهن تو دهن کسي نکن که کسی الکی کتک نمیزنه. من یکی فامیل درجه یک دارم زبون تو زبون شوهرش میکنه ...

از حرفات تنم لرزید چ عجیب که خیلی راحت اینجور میگی و از چرخش جهان هستی نمیترسی.هر وقت راجب قضیه ای قضاوت کنی یا .... جهان تورو توی اون موقعیت قرار میده تا درس بهت بده مواظب حرفامون تک تک کلماتمون باشیم لطفا

استارتر الان عصبانی و خسته هستی.تصمیم بیرون اومدنت هیجانی بوده الانم نمیشه نتیجه قطعی گرفت.هوا که روشن شد برو خونه.طلاق راه مناسبی با توجه به روحیه و شرایط شما نیست.بمون و سعی کن مشکلاتت حل بشه.حتما مشاوره برو

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
اره. نمیدونم دخترم چ میکنه حالا

فقط میدونم شیطان قاه قاه میخنده، وقتی رابطه ی حلال یه زن و شوهر رو به اینجا می رسونه، دلتو دست شیطان نده گل 

هیچوقتم خونه زندگیتو بچه و شوهرتو ترک نکن، بسپار به امان خدا 

حتی دادگاه هم این رفتارتو مواخذه میکنه! 

الانم کم کم به شوهرت بگو خودش بیاد دنبالت، ولی باهاش سرسنگین باش، مطمئن باش چند دقیقه بعد خودش معذرت خواهی میکنه 

ببین ذات مرد تنوع طلبیه، بعضی زنها هم بشدت بد میگردن، 

خود من خیانت دیدم اونم از خواهر خودم خدا میدونه چی کشیدم، اما از خدا خواستم زندگیمو اونجور که خودش میدونه پیش ببره، وفعلا موندم تو زندگی 

۴ قل و آیه الکرسی بخون و ازش بخواه راه درستو نشونت بده 

بخاطر خدا صبر کن و بسپار بخودش، برو خونه ت دختر 

بعد سر فرصت به طلاق هم فکر کن، همه جوانب شو بسنج 

خواهر جان ب راهنمايي ها غلط بعضی ضد زنا گوش نده، مملکت بی قانون نیست پدرشو درمیارن، میگی سابقه خیانت ...

همه حرفاتون درست ولی مملکت قانون نداره یا بهتر بگم قانوناشو ب نفع ما زنا ننوشتن .

باید قبل از همە‌چیز میرفتی ادارە پلیس

کە مدرک داشتە باشی جای بدی نبودی،پیش اومدە بعدا تهمت زدن کە زن من خونە نبودە رفتە بی ناموسی،دور از جون شما

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
اول باید بره شکایت کنه الکی ک نمیان صورت جلسه کنن اونم یه چکو من تاحالا نشنیدم والا

بگه زده میان، چه چک چه مشت و لگد، چون شما نشنیدی دلیل به این نیست نمیان، حتی فحشم بده خودت تماس بگیری میان، یه برگه می‌نویسه چهار روز دیگه به دردش میخوره تو دادگاه

مخاطبم استارتره، خودتو نخود آش نکن،نظره خودتو بده و تو نظره بقیه فضولی نکن! ریپلای نکن چون ارزشی واسه فضولا قائل نیستم و جوابتو نمی‌دم بدون آدم حسابت نکردم😌
دخترم شیرخشکیه بنظرت بازم میدنش؟

تا هفت سال حضانت با مادره عزیزم، اگه از پس مخارج و سختیای مادره تنها برمیاین

مخاطبم استارتره، خودتو نخود آش نکن،نظره خودتو بده و تو نظره بقیه فضولی نکن! ریپلای نکن چون ارزشی واسه فضولا قائل نیستم و جوابتو نمی‌دم بدون آدم حسابت نکردم😌