سلام بچه ها کسی بوده که سوراخ های بینیش بعد از عمل قرینه نباشه و با کم شدن ورم بهتر بشه ، ۳۵ روژه عمل کردن سوراخ های بینی ام کوچیک بزرگه و جهتش انگار فرق میکنه ، از پایین یکی هست ولی از روبه رو خیلی فرق میکنه و کاملا مشخصه ، خیلی نگرانم ☹️ همه میگن ورم داره خوب میشه شما تجربه شو داشتین با کسی دیدین این طور باشه ، یکی از با تجربه ترین دکتر های رشت عمل کردم و اصلا دو طرف پره های بینیم رو باز نکرده ، لطفا منو از نگرانی در بیارید اگه تجربه ای دارید عزیزان
قربونت منم میخام عمل کنم دکتر گفت بینییت نچراله اینجوری میپسندم عمل نمیخاد ولی خودم دوس دارم ی کم نو ...
اصلا هیچ دردی نداره عزیزم ، تو هیچ کدوم از مراحل ، حتی من از بخیه کشیدن میترسیدم هم اصلا درد نداشت ،نفس کشیدن هم هیچ مشکلی نداره حتی من آیم شدید دارم با این حال اصلا مشکل تنفس ندارم ، فقط دوران نقاهت بعد از عمل استرس داره این چیزی هست که تو اکثر کسایی که عمل کردن دیدم یه روز کج یه روز راسته ولی بعد از شش ماه اکثرن مشکلاتشون برطرف شده اگه دوست داری زودتر عمل کن
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
عزیزم مشکلت خیلی مثل منه ، ایشاالله که بهتر بشی ، واسه من از پایین کاملا یه شکل ولی از روبه رو خیلی تفاوت داره ، حس میکنم بینیت ورم یه طرفه داره؟ درسته ؟
کلیپ تو اینستا دیدم خانمه نمیخاس عمل کنه فقط پره های بینی شو عمل کرد تو مطب سرپایی
میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘 خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم