2777
2789
عنوان

هیچ کس به من نگفت

| مشاهده متن کامل بحث + 37900 بازدید | 1665 پست
@ثودک     سلام عزیزم به نیت حاجت دلتون هدیه به صاحب الزمان عج الله  يا الله یا رَح ...

سلام عزیزم ممنونم به فکر من هستی

منم برای سلامتی شما و عزیزانتون ۱۰۰تا صلوات میفرستم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلم گرفته آقا جان چه خوب هر از گاهی اینجا چشمم رو به یاد خودتون باز میکنید 

اللهم عجل لولیک الفرج یا صاحب الزمان 💔🥲🥲

میشه واسه حل مشکلم صلوات مهمونم کنی دوست خوبم،حرف مردم هه  اینا به هوای بارونی میگن خراب...
سلام عزیزم ❤️ ان شاء الله  به نیت حاجت روایی شما دوست عزیز  یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَح ...

ممنون عزیزم لطف کردید...💗💗💗🌸🌸

اللّهُم صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ان شاء الله  به نیت حاجت روایی شما دوست عزیز  یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القل ...

ممنونم عزیز جان 🌹

من هم برای شما خوندم .خیر ببینی 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

پس چرا نمی ایید اقا 

میدونم هستید احساستون میکنم ولی دیگه چرا نمیاید نفسمون برید خیلی از منتظرا مردن و ندیدنتون ما هم منتظریم 

بیاید اقا 

دیگه مصیبت بیشتر از این هبچکس به هیچکس نیست ب جای رسیدیم که نباید میرسیدیم

بیاید ب دادمون برسید

لبیک یا مهدی

بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘