2777
2789
عنوان

هیچ کس به من نگفت

37900 بازدید | 1665 پست

هیچکس به من نگفت:

که غیبت شـما، به معناي نبودن نیست، بلکه به معناي ندیـدن هم نیست،چراکه شما روي فرش مجالس ما، قدم میگذاري،
در بین مائی، ما را می‌بینی و میشناسـی، ما هم تو را میبینیم، ولی نمیشناسـیم. مگر نه این است که شـما را تشبیه کرده انـد به

یوسف علیه السلام  که برادران را دید و شناخت، ولی برادران، او را با اینکه دیدند نشناختند. «1»

مگر نه این است که در دعـاي نـدبه میخوانیم، اي غـایبی که غـایب از مـا نیستی؛ فـدایت شوم، اي دور از مایی که از ما دور نیستی.

مگر نه این است که وقتی میآیی،خلایق انگشت به دهان میمانند که ما این آقا را نه یکبار، بلکه بارها دیده ایم، پس تو

این جایی در بین ما، ولی غایبی، یعنی ناشناخته اي، نشناختن 

هم گناه ماست، مشکل تو نیست، شما براي من غایبی که نمیشناسمت.💔

اي کاش در نوجوانی به من گفته بودند که با شناخت شما ، غیبت حداقل براي خودم، تمام شدنی است.🌅

اي کاش بودنت را هر لحظه با تمام وجودم حس میکردم.

بارها رويت را دیدم ولی نشناختم

لاله از باغ رخت چیدم ولی نشناختم

کعبه🕋 را کردم بهانه تا بگردم دور تو

آمدم دور تو گردیدم، ولی نشناختم😭

📜۱-بحارالانوار،ج5،ص154.

حسن محمودی «هیچ کس به من نگفت» 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

هیچ کس به من نگفت.. 

که در زمـان غیبت نبایـد🚫 ازشـما دورشوم،جـداشوم وراه را گم کنم.من نمی‌دانستم که امـام، امـام است؛ چه ظـاهر باشـد،چه غایب.و توامام منی 💫و خدا وعده داده هرکس در قیامت با امامش محشور می‌شود.😍

مـن نمیدانســتم کـه عرض ارادت و بنـدگیم ✋🏻بـا دعـا براي صـحت وسلامتی شـما🤲🏻،کامـل میشـود.
حـالا دعـاي«اللهم کن لولیک...» را در تمام لحظات عمرم، از یاد نمی‌برم که این دعا،نه ضامن سلامتی شـماست که خداوندضمانت داده است که
بمانی تاجهان را پر از عدل و دادکنی🖼؛ اما این ضـمانت الهی چيزي از وظیفه عاشق نسـبت به معشوق،کم نمیکنـد که خود شما درسفارشی به. آیت خدا بهاءالدینی فرمودید که در قنوت نمازهایش، اللهم کن لولیک را زمزمه کند. 

📔حسن محمودی «کتاب هیچ کس به من نگفت» 

بنیان فرهنگی حضرت مهدی موعود. مرکز تحقیقاتی قائمیان اصفهان. 

⛅️اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج⛅️  خــــ🫶🏻ــدای مــن !     چقدر زیباست امید به رحمتت ! و چه زیباتر اجابتت .....!جانا ! بهتر شدن روز به روز حال روحی ام را تنها از قدرت و مهر بی کرانت میبینم ...تو را سپاس.خدای مهربانم !...من عشق و آرامش و شادی را در زندگی ام تنها از تو و دستان پر مهر و قدرتت می بینم‌🌱💚

هیچ کس به من نگفت:

که میشود به شـما هدیه🎁 داد و شما را خوشحال کرد❤...

اگر به من میگفتند که سه بار خواندن سوره «قل هوالله احد» ثواب یک ختم قرآن را دارد «1»من از همان نوجوانی بعـداز هر نمـازم، یک ختم قرآن به شـما اهـدا میکردم تا هر روز عزیزتر از دیروز باشم و
یک قدم نزدیک تر از روز قبل.⏪

هدیه من ناقابل بود، ولی احسان شما در مقابل هدیه من این قابلیت را داشت که مرا به عزت بندگی وخدمت به شما برساند.☀️

احسان از طرف کریم ترین انسان روي زمین، زندگیم را زیر و رو میکرد، اگر از نوجوانی اهل احسان و اهـداي هـدیه می بودم.

⏰اما حالا هم دیر نشده، بپذیر از من که وجود ناقابلم، رکوع وسجده اي به جاي آورد و آن را در قالب دسته گلی همراه💐چند صلوات به وجود نازنینت اهدا کند.کاش گلهاي 💐زيادي نثار وجودت میکردم تا در نتیجه احسان، بوی گل نرگس را استشمام میکردم.

📜1 -بحارالانوار،ج22،ص318.
📗حسن محمودی «کتاب هیچ کس به من نگفت»

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ کس به من نگفت:

که یکی دیگر از راه هایی که مرا به ياري شما نزدیک میکند، بستن عهد با شماست✋🏻.

عهدهای که شاید در ظاهر کوچک باشند اما در گذشت زمان، اثرات پر باري را به نمایش خواهند گذاشت.

مثلا عهد ببندم که به دوستانم زودتر سـلام کنم و دروغ را ازصفحه زندگیم فقط به خاطرشما بیرون کنم و بر همین دو عهد، مداومت کنم تا بعداز محکم شدن این عهد و پیمان،سراغ سومین پشیمانم باشما بیایم...

حتی دعاي عهد را اگر صبح ها موفق به خواندن نمیشوم در اولین وقت نشاطم در هرجا شد زمزمه کنم.

هرچندکه دیرفهمیدم که دعاي عهد چه مضامین زیبایی دارد و چه مناجات عاشقانه اي است که طلب دیدار دلدار را میکند

و عاجزانه درخواست ياري آن امام غریب را درسر می پرورانده حتی اگر مرگ آمد و قبل از ظهورت، مرا از دنیا برد، باز هم زنده شوم و برگردم و تو را ياري کنم.«1»

کسـی به من نگفت که می توانی صبح را با عهد با امام زمانت شروع کنی✋🏻 تا این عهد، مدد کند تو را در دروي ازگناه و یک قدم نزدیک شدن به عزیز دلها.

عمریست بیقرار نگاهت نشسته ایم

از غصه نیامدنت دلشکسته ایم

ما پاي عهد عاشقی سرخ انتظار

با هرکسی به غیر تو پیمان گسسته ایم

📜 «1»دعای عهد

⛅️اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج⛅️  خــــ🫶🏻ــدای مــن !     چقدر زیباست امید به رحمتت ! و چه زیباتر اجابتت .....!جانا ! بهتر شدن روز به روز حال روحی ام را تنها از قدرت و مهر بی کرانت میبینم ...تو را سپاس.خدای مهربانم !...من عشق و آرامش و شادی را در زندگی ام تنها از تو و دستان پر مهر و قدرتت می بینم‌🌱💚

هیچ کس به من نگفت:

که خواسته هاي شما را بر خواسته هاي خودم،مقدم بدارم تا مورد محبت بیشترشما💗 قرارگیرم.

چه حیف شد که از همان دوران نوجوانی دنبال هواي نفس رفتم و هواي شما را درسر نداشتم و خواسته هاي نفسانی خویش را برخواسـته هـاي شـما _که همان خـواست خداونـداست _ مقـدم داشتم و حالا خسـارتش را که دوري ازشـماست مشاهده میکنم و چه بهاي سنگینی میپردازم.😢

من تازه شـنیده ام که جّد گرامیت، امام صادق ع به این خاطر سـلمان فارسی را خیلی دوست میداشت که سـلمان، مسلمان گونه،خواسـته هـاي امـامش حضـرت علی ع را برخواسـته هـاي خودش مقـدم می داشت و همین امر او را سلمان کردکه از اهل بیت شدوسلمان محمدي لقب گرفت.

📜مکیال المکارم ص 450

بنیان فرهنگی حضرت مهدی موعود. مرکز تحقیقاتی قائمیان اصفهان

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

هیچ کس به من نگفت:

که میشود براي سلامتی شما صدقه داد وصداقت را ثابت کرد که ما صادقانه و بی ریا،شما را دوست داریم❤؛ نه براي نانی و نامی👋 که می‌خواهیم نباشد، آن نان و نامی که ما را از شما دور کرده 😢و به جان یکدیگر انداخته است.

نمی‌دانستم که هر روز با صدقه اي که میدهم «1»و سلامتی شما را با آن نیت میکنم،چه يادي را از شما زنده کرده ام💫 و چه عرض ارادت ناچیزي را به محضر اربابم پیشکش نموده ام.💌

به ما نگفتند که سلامتی شـما از سلامتی همه،حتی نزدیکترین کسان مهم مهمتر است و نشانۀ ایمان است که فرزندان پیامبر را بر هرچه داریم و نداریم مقدم سازیم «2»و من این نشانه را نداشـتم. اصلا کسـی نگفت که باید این گونه باشم، آن هم در آن دوران ظرافت و لطافت نوجوانی که آمادگی هر ایثاري فراهم است.

اماحالامیخواهم تمام وجودم که به صـدقه سر شما حیات دارد،صـدقه لحظه اي از عمر پربرکت شما😍 باشد و تمام عمرم وقف شما گردد

📜1 - مکیال المکارم،ص294.

2-سوره توبه

هیچ کس به من نگفت :

کـه شـما چقـدر بـه نمـاز عشـق می ورزي و همیشه نمـاز زیبـایت راکه عطرحضـورش درجهان بینظیر است، اول وقت ⏰میخوانی.

اگر میدانسـتم؛ از همان نوجوانی، همان موقعی نماز می‌خواندم که شما مشغول نمازي؛ یعنی اول وقت و مطمئن میشدم که نمازم به آسمان سـفر کرده،چرا که در دقایقی که میزبان نمازت بودند خوانده شده است و ملائکه به احترام نماز شـما در آن لحظه، بقیه نمازها را هم که مهمان آسمان شده اند می پذیرند.

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓

هیچ کس به من نگفت:

که رمز دیدار شما، پاکی و دوري از گناه است..

به ما نگفتنـد که در دیدار علی بن مهزیار اهواز که بیست سال به انتظار ایسـتاد تا شـما را ملاقات کند به او فرمودید که علت دوري شما از ما،گناهانی بود که انجام میداديم.«1»

و فرموديد که علت در پشت پرده بودن ما، اعمال بد شـما شـیعیان است و اگر شما پیمان پاکی که با امامان خود بسته بودید را فراموش نمیکردید، پرده ها کنار میرفت. «2»

کـاش به ماگفته بودنـد که چشم پاك،سـزاوار سـیماي پاك است نه چشـمی که به هرکس و ناکس نگاهی انـداخته و زلف پریشان دیگران راخیره شده،کجا این چشم میتواند خال مشکین صورت شما را مشاهده کند؟!!

📜 «1» دلائل الامه ص297 «2»نگین آفرینش ص125

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

هیچ کس به من نگفت:

که دوران ظهور 🌅شـما از چه زیبایی منحصـر به فردي برخوردار است، همه جا گلسـتان 🖼میشود و از تکه زمینی که بوي ویرانی دهد خبري نیست. «1»

گلها 🌻همیشه خندان و چمن هاخوشحال از اینکه زیر پاي مردمان زمان ظهور قرار میگیرند.

از شـرق تا غرب عالَم، همه جا سـرسبزي است وخرمی. یک زن تنها، میتوانـد بـدون هیـچ خطري ازکشور به کشور دیگر برود. «2»

از تنها چیزي که خبر نیست،ظلم و تجاوز 🏳است.

غصـۀ مردم ظهور، پیداکردن فقیر و دادن صدقه است. آنقدر میبخشی که همه دارا میشوند 😍«3»و به خاطر شـما، آسمان و زمین برکاتشان را بر مردم دریغ نمیکنند و آنت قسیم با دست عدالت تو، جایی براي فقیر و تهیدست در عالَم نمیگذارد.

حرفی از نظام طبقاتی کاخ نشـین وکوخ نشـین نیست🏛⛺ وخداوندقناعت را به مردم عطا میکند.

هیچ کس چشمی به اموال دیگران ندارد.

شخصـی را میبینید که شـمش طلا به دوش گرفته و دنبال صـدقه دادن است، امـاکسـی از او قبـول نمیکنـد. کـاش از این زیبایی هاخبرداشتم تا زودتر در فکر فراهم کردن مقدماتش می افتادم.مگر نه این است که ماباید آماده شویم تا تو بیایی 

📜1-کمالالدین،ج1،ص603.

2-خصال،ج2،ص418.

3 -نگینآفرینش،ص223.

لطفا یه صلوات واسه رسیدنم به پزشکی و ناجی بودنم تو این راه بفرست اگه راضی بودی ♥️

هیچ کس به من نگفت:

که رابطـۀشـما با ما، رابطه پـدر و فرزندي است.شـماچون پدري مهربان و دلسوز در فکر آسایش و راحتی ما و پناهگاه همۀمردم در لحظات خطر هستید «1»

اگر محبت پدرانه شما نبود هیچ کس به عنوان پناه به سراغ شما نمی آمد. اما از این صمیمیت براي ما در آن دوران که دنبال پناه بودیم،چيزي نگفتند.

اکنون دریافته ام که تاحال، فرزندخوبی براي اين پدر بزرگوار نبوده ام و اینک دنبال راه چاره وجبران گذشته ام.

چقـدر دیر فهمیـدم که پـدر معنوی از دست گناهان فرزنـدش، غمنـاك میشـده و براي او اسـتغفار میکرده،اي کـاش می توانستم غمی از غمهایش بکاهم و لبخنـد رضایت را برلبان مبارکش بنشانم.

اي کاش میدانسـتم که از همان لحظۀ به تکلیف

رسیدنم، منتظر من هستی تا با تو آشنا شوم و با شما  آشتی کنم تادسـت مرا بگيري و به آسـمانها ببري تـامرا به خـدا برسانی و از شـیطان نجاتم دهی و از این آشـنایی به سعادت خود نزدیکتر شوم. 

📜1-اصولکافی،ج1،ح1 ص225

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍

اللهم عجل لولیک الفرج

اقا زمان امدنت دارد دیر میشود

بارها رویت را ویدم ولی نشناختم چقدر من این شعر رو دوست دارم

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد