2777
2789
عنوان

هیچ کس به من نگفت

| مشاهده متن کامل بحث + 37900 بازدید | 1665 پست

اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

💚و همانا امـــامــ❥••پدری مهربان است💚

پس کی قصه‌ی نیامدن شما به سر میرسد یاصاحب الزمان...؟💔

و ماییم فرو خفته در سیاه چاله های نبودنت...

هر جمعه با ندبه ضجه زنان « أَيْنَ بَقِيَّةُ اللّٰهِ » می‌گوییم...

کجا بجوییم شما را در این تباهی؟

أَيْنَ بَقِيَّةُ اللّٰهِ...؟أَيْنَ صاحِبُنا...؟ أَيْنَ امامُنا...؟أَيْنَ عَزیزُنا...؟أَيْنَ وَلیُّنا...؟

أَيْنَ صـــاحِـــبُـــنـــا...؟💔

⛅أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج 🦋🕝

#رفته_بودی_که_بیایی_چقدر_طول_کشید

💟در زندگی هیچ رویدادی دعوت نشده به سراغتان نمی آید.

اگر توفیق یاری مولایتان را دارید حتما برای این امر دعوت شده اید ...

⛅️اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج⛅️  خــــ🫶🏻ــدای مــن !     چقدر زیباست امید به رحمتت ! و چه زیباتر اجابتت .....!جانا ! بهتر شدن روز به روز حال روحی ام را تنها از قدرت و مهر بی کرانت میبینم ...تو را سپاس.خدای مهربانم !...من عشق و آرامش و شادی را در زندگی ام تنها از تو و دستان پر مهر و قدرتت می بینم‌🌱💚

🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸

*#امام مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) میفرمایند :*

هر یک از شما باید عملی را انجام دهد که سبب نزدیکی به ما جذب محبت ما گردد.

📚 بحارالانوار ج ۵۳،ص ۱۷۶

☀️☀️ *#احادیث_الأئمه(ع)*💕💞...

_اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج_

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

😞 مهدیِ ما مظلوم است 😞

🌺تاکید تکان دهنده از آقا امام حسین:

✅ " مهدى ما در عصر خودش مظلوم است تا ميتوانيد درباره ى آن حضرت سخن بگوييد و مطلب بنويسيد.

آنچه درباره ى شخصيت اين معصوم بگوييد، در واقع درباره ى همه معصومين گفته ايد؛ چون حضرات معصومين همه در عصمت و ولايت و امامت يكى هستند، ولى چون اين زمان، دورانِ مهدى ما است سزاوارتر است درباره ى او گفته شود،

🏮 و باز تاكيد ميكنم درباره ى مهدى ما زياد سخن بگوييد و بنويسيد؛ مهدى ما مظلوم است؛ لازم است بيش از آنچه تا كنون در موردش گفته و نوشته شده گفت و نوشت. "

📚 منبع : کتاب صحيفه مهديه

🌸🍃ألـلَّـھُـمَــ عجِّلْ لِوَلـیِـڪْ ألفَـرَج🍃🌸

⛅️اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج⛅️  خــــ🫶🏻ــدای مــن !     چقدر زیباست امید به رحمتت ! و چه زیباتر اجابتت .....!جانا ! بهتر شدن روز به روز حال روحی ام را تنها از قدرت و مهر بی کرانت میبینم ...تو را سپاس.خدای مهربانم !...من عشق و آرامش و شادی را در زندگی ام تنها از تو و دستان پر مهر و قدرتت می بینم‌🌱💚

یا اباصالح ادرکنی

جناب‌رائفی‌پوریه‌جاگفت:

انقدرمیزنن‌توسرت‌تابفهمی‌نداری

تابفهمی‌اوضاع‌خوب‌نمیشه‌تااون‌بیاد . .

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

#دلنوشته

تمام آشوبها در عاشورا

👌بخاطرغفلت از امام بود

امروز من و شما غافل از امام نباشیم

پس باهمه توجه بگوئیم:

✨یا صاحب الزمان 

ادرکنی و لاتهلکنی

✔️بیایید از امشب عهد و پیمانمان را

محکم تر کنیم، و امام زمانمان را از این غربت بیرون بیاوریم.

👈 برای ما بهترین الگوی وفاداری و یاری کردن امام زمان ارواحنافداه، حضرت باب الحوائج قمربنی هاشم علیه السلام است

که از هیچ چیز در راه امام زمانش دریغ نکرد.

▪️گاهی  باید دم بگیریم و بگوییم

▫️ای اهل زمین مهدی زهرا نیامد

❗️امام زمانمان را دریابیم❗️

اللّهُمَّ عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍

@سفینههه    

سلام عزیزم ❤️

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 

به نیت حاجت روایی شما دوست عزیز 🌺

يا الله یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 

به نیت سلامتی و ظهور صاحب‌الزمان از طرف شما 

یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

یه‌‌سلام‌از‌جنس‌دلتنگی‌بدیم،

به‌جناب‌دلبر؛💛✨

السَّلامُ‌عَلَيْكَ‌يَاحُجَّة‌اللّٰهِ‌فِى‌أَرْضِهِ✋🏻.

دلخوش‌‌به‌‌‌مستحبی‌‌که‌‌جوابش‌

واجب‌‌است: )🌱!

🌸🌿

🍃🌸🍃

⚫️ اگر ما آن زمان بودیم،یار حسین علیه السلام می ماندیم؟

🔴 سی هزاردینارطلا !!!

⚫️ رقمی بود که یزید به هرنفراز یاران تاثیر گذار امام حسین(علیه السلام) در کوفه داد و دینشان راخرید!

‼️ هردینارچهار ونیم گرم،

‼️ هرگرم طلا 400 هزارتومان...

‼️ به پول امروز نزدیک به 54 میلیارد تومان!

🔵 اگر درآن زمان بودیم یار حسین علیه السلام می ماندیم؟!

پس⚡️

💥حواسمان باشد به غربت و تنهایی حسین زمانمان، مهدی فاطمه عج...

🔴 به گناه و معصیت و لذت های زودگذر،آقایمان را نفروشیم..

#امام_حسین_ع_وقتی_میگیم_کاش_کربلا_بودیم 

🍃🌷°| تًوبِه‌حُرّ |°🌷🍃