2777
2789
عنوان

هیچ کس به من نگفت

| مشاهده متن کامل بحث + 37900 بازدید | 1665 پست
اره خیلی قشنگ بود ان شاء الله بتونیم عامل باشیم اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله عل ...

چه خوبین همتون ممنونم بابت محبتتون 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استاتر عزیز ممنون از یاداوریت

من خیلی وقته که این شعر رو گوش نکرده بودم با یاداوریتون رفتم دانلود کردم ودارم گوش میدم

ممنونم با چشم های اشکبارم براتون دعا میکنم که عاقبت بخیر بشید واقا دستتون رو بگیرن

لطفا برای ظهور اقا زیاد دعا کنید

برای سلامتی وعاقبت بخیری من وخانواده ام هم لطفا دعا کنید که محتاجیم

دوستانی که حال مناجات دارن ودلشون برای اقا تنگه بهتون پیشنهاد میدم دورت بگردم از امید معنوی رو الان گوش بدید مطمئنم مثل من اشکتون جاری میشه.التماس دعای فرج

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد

خادم المهدی

🍃🌸❁﷽❁🌸🍃          

📖دعایی که در زمان غیبت بایدهر روز خوانده شود👇🏻

📿 اللهُمَّ عَرِّفنیِ نَفْسَکَ،

💍 فَاِنَّکَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفنی نَفْسَکَ لَمْ اَعرِفْ رَسُولَکَ،

📿 اَللهُمَّ عَرِّفنی رَسُولَکَ،

💍 فاِنَّکَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنی رَسُولَکَ لَمْ اَعرِّفْ حُجَّتَکَ،

📿 اللهُمَّ عَرِّفنی حُجَّتکَ فَاِنَّکَ اِنْ لَْم

💍 تُعَرِّفنی حُجَّتکَ ضَلَلْتُ عَنْ دِینیِ .

♻️ دعای غریق ♻️

♡🌸 دعای تثبیت ایمان دراخرالزمان 🌸♡

💠یا اَللَّهُ یا رَحْمن  

یا رَحِیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ

ثَبِّتْ قَلْبِیِ عَلی دِینک💠

🌦 إِنَّهُمْ یَرَوْنَهُ بَعیداً وَ نَراهُ قَریباً 🌦

#اَللّهُمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّکَ‌الْفَرج

#التماس‌دعای‌فرج‌وشهادت

•┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•

🌿•✾••┈┈•

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
اللهم عجل لولیک فرج 

سلام عزیزم 🌺❤️

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 

به نیت حاجت روایی شما دوست عزیز 

یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 

به نیت سلامتی و ظهور صاحب‌الزمان از طرف شما 

یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک ❤️🌺❤️🌺❤️

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
تاپیکهاتون خیلی پر محتوا ست خیلی دلم میخواد از این جور مطالب بخونم گاهی ولی اینقدر زیادن و اینقدر ...

اصلا بحث ارشاد نیست، من یکی هستم مثل شماها، ولی دلمون میخواد این مطالب  مخصوصا صفحه اول رو همه ببینن و بخونن،یه یاد آوری از دغدغه اصلی زندگی ،امام مون صاحب الزمان، تو این همه دغدغه های روزانه مون هست

*#سلام‌امام‌زمانم*✋🏻

هر روز به امام زمان (عج) سلام ڪنیم 

السَّلامُ علیڪَ یا بقیَّةَ اللهِ یا اباصالحَ المهدیّ 

یا خلیفةَالرَّحمنُ و یا شریڪَ القرآن یا امامَ الاِنسِ والجانِّ سیِّدے و مولایَ ! الاَمان‌الاَمان...

*اللَّهُمَّ‌عَرِّفْنِےحُجَّتَڪ*

*لَـیِّن‌قَـلبی‌لِوَلِیِّ‌اَمرِک*

_اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج_

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
یه نفر بلایکه بعد صبحونه بیام بخونم    

سلام عزیزم ❤️نوش جون ... 

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💫

به نیت حاجت روایی شما دوست عزیز 🌺

يا الله یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

✔#سوال

#چه‌ڪارڪنیم‌تاخادم‌امام‌زمان(عج)شویم؟ ✨✨

پاسخ⇣⇣⇣#  

☝خیلۍ ها دوست دارند "#خادم" حرم معصومین باشند .

⏎اگه دوست‌دارۍ#خادم‌حضرت‌باشۍ براش قدمۍ بردار...

❶ #معرفت‌وشناخت خودت رو نسبت به آن‌حضرت و ویژگیهاۍ منتظران واقعۍ ڪامل ڪن...

❷براۍظهورش تبلیغ ڪن...به‌دیگران‌بشناسان .

➌ڪارۍڪن همه‌درهمه جا به یادش باشند...

➍از همه مهمترگناه‌نڪن.

➎باخودت شرط بذار ڪه یه #گناهۍرو ڪه تا الان‌انجام میدادۍرو (فقط‌وفقط) براۍخشنودۍوتعجیل‌درفرج آقاانجام ندی...

➏براۍبیشتر شدن محبتت به امام زمان ثواب‌بعضۍازڪارهاۍخوبت رو هدیه‌ڪن به مولایمون!

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

●|اولین‌سلام‌تقـدیم‌بہ‌ساحت‌مقدس‌قطب

عالم‌امڪان‌#حضــرتِ‌صاحب‌الزمــان🌿••

•السَّلامُ‌علیڪَ‌یابقیَّةَاللهِ‌یااباصالحَ‌المَهدے یا خلیفةَالرَّحمن‌ویاشریڪَ‌القرآن‌ایُّهاالاِمامَ الاِنسُ‌والجّنّ‌

سیِّدےومَولاےالاَمان‌الاَمان‌الاَمان.

┈┄┈┄┈┄┈┄┈┄┈┈┄┈┄┈┈┄

●| #سـلام‌برسالار‌شهیـدان🌿••

•اَلسَّلامُ‌عَلَيْڪَ‌يااَباعَبْدِاللَّهِ‌وَعَلَےالاَْرْواح ِ‌الَّتےحَلَّتْ‌بِفِناَّئِڪَ‌عَلَيْڪَ‌مِنّےسَلامُ‌اللَّهِ[اَبَداً] مابَقيتُ‌وَبَقِےَاللَّيْلُ‌وَالنَّهارُوَلاجَعَلَهُ‌اللَّهُ‌آخِر َالْعَهْدِ مِنّےلِزِيارَتِڪُمْ

اَلسَّلامُ‌عَلَےالْحُسَيْنِ‌وَعَلےعَلِےِّبْنِ‌الْحُسَيْنِ‌وَ

عَلےاَوْلادِالْحُسَيْنِ‌وَعَلےاَصْحابِ‌الْحُسَيْـــن.

┈┄┈┄┈┄┈┄┈┄┈┈┄┈┄┈

_اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج_

🌹خدایا......

✨خدایا نوح زمان را برسان که طوفانِ غیبت ، سبب سیلِ فساد و جنگ و فقر و گناه شده

✨خدایا ابراهیم زمان را برسان که آتش غیبت ، نمرودیان را حاکم جهان ساخته و دنیا را پر کرده از ظلم و جور

✨خدایا یوسف زمان را برسان که زندان غیبت ، صالحان را در تنگنا و سختیِ بی نهایت قرار داده

✨خدایا سلیمان زمان را برسان که  شیاطین زمان ، مردمان تو را گمراه و از حجت تو دور ساخته اند

✨خدایا موسی زمان را برسان که اژدهای غیبت ، خوبی ها و نیکی ها را در  دنیا بلعیده

✨خدایا عیسی زمان را برسان که عذاب غیبت، دین مردم را فرقه فرقه ساخته و دین واحد تو در زمین غریب مانده

✨خدایا به آبروی حضرت زینب کبری سلام الله علیها ، حسین زمان را برسان که کربلای غیبت، اَمانِ مان را بُریده

🌱العجل یا مولانا یا صاحب الزمان🌱

امسال اربعين 

‎هر زائر يك مُبلّغ براى امام زمان عج

‎آیا باز هم اربعینی میشویم...؟

‎🟢اگه تو هم نگران طلبیده شدنت هستی 

‎همین حالا یک قدم بردار ...! 

‎نذر کن و به امام زمانت بگو که اگه‌ طلبیده شدم 

‎۱۰۰۰ مرتبه ذکر شریف اللهم عجل لولیک الفرج را در مسیر پیاده روی و تحت قبه مقدس سید الشهدا علیه السلام به نیابت از حضرت ابوالفضل علیه السلام قرائت خواهم کرد. 

‎ان شاءالله 🤲🏻🌱

▫️یک صلوات به نیت تعجیل در فرج امام زمان (عج) قرائت بفرمایید 🌱

اللهم عجل لولیک الفرج

اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها 😭😭 ترسم آن است که بمیرم و نبینم رویت 😢

الهی آمین

اقا تا جوانم بیا😭😭😭😭😭

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
السلام علیک یا صاحب الزمان عج 

الهی به حق آقای مهربانی ها امام زمان عج الله سال دیگه نی نی قشنگت رو علی اصغرش کنی 🤲🏻🤲🏻🤲🏻😭

به نیت حاجت روایی شما دوست عزیز 🌺

يا الله یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی