2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کژال جون شما مامانت دیابت داره مشکلی براش پیش نیومده؟؟  چند سالشون هست؟؟ چند ساله دیابت دارن؟ ...

مادر من حدود 20 سال که دیابت دارن چندین سال قرص مصرف میکرد و الان حدود 3 سال انسولین میزنن

مادر من حدود 20 سال که دیابت دارن چندین سال قرص مصرف میکرد و الان حدود 3 سال انسولین میزنن

دیابت براش عوارضی نداشته عزیزم؟؟ 

من 33 سالمه چند ماهی هست دیابت گرفتم... 

تو این بیست سال مشکلی به خاطر دیابت براش پیش نیومده؟؟ 

ممنون میشم بیشتر راهنماییم کنی

دیابت براش عوارضی نداشته عزیزم؟؟  من 33 سالمه چند ماهی هست دیابت گرفتم...  تو این بیست س ...

ببین اگر رعایت نکنی 100 درصد عوارض داره مادر من چندین بار چشمش خونریزی کرد و لیزر انجام دادیم براش الان هم یکی از چشماش خیلی خیلی کم بینا شده  . کلیه اش هم تقریبا مشکل داره . هر چقدر زمان شروع بیماریت طولانی تر باشه عوارضش هم بیشتر هست 

ببین اگر رعایت نکنی 100 درصد عوارض داره مادر من چندین بار چشمش خونریزی کرد و لیزر انجام دادیم براش ا ...

خدا برات حفظش کنه..... مگه مامانت رعایت نمی‌کرد عزیزم؟؟ 

الان چند سالشه؟؟ 

من خیلی میترسم.... 

شما یا خواهر وبرادرتون چی؟؟؟ خدایی نکرده قندتون بالا نرفته چون میگن اگه مامان یا بابا داشته باشن احتمال اینکه بچه ها هم بگیرن هست.... 

خدا برات حفظش کنه..... مگه مامانت رعایت نمی‌کرد عزیزم؟؟  الان چند سالشه؟؟  من خیلی میترس ...

زنده باشی عزیزم ممنون .

مادرم رعایت میکنه ولی گاهی که عصبی میشه قندش میره بالا ولی وقتی همش تو آرامش هست خیلی خوبه 

برادرم هم دیابت گرفته و الان انسولین تزریق میکنه ، مثلا برادرم اصلا رعایت نمیکنه و الان خیلی براش مشکل ساز شده با اینکه تازه 3 سال مبتلا شده .

من خودم که همیشه مشکل افت قند دارم و باید همش یه شیرینی یا شکلاتی بزارم دهنم ولی دکتر به منم گفته سنت کمه ممکنه به 40 سالگی برسی تو ام بگیری ولی احتمالش کمه

زنده باشی عزیزم ممنون . مادرم رعایت میکنه ولی گاهی که عصبی میشه قندش میره بالا ولی وقتی همش تو آرام ...

وای خدایا خیلی میترسم... 

من 33 سالمه.... 

داداشت چند سالشه؟؟ 

چه مشکلی براش پیش اومده؟ 

تو رو خدا سبک زندگیت رو عوض کن تا دیابت نگیری... 

خیلی مواظب باش 

من اصلا دیابتی تو خانواده وفامیل نداشتیم نمیدونم چرا قندم رفت بالا

برادرم 40 سالشه من خودم هم سن شمام 

ایشالا همیشه تنتون سالم باشه تو رو خدا به داشت بگو رعایت کنه قندش کنترل بشه ..... خودت هم خیلی مواظب باشیااا..... قندای مصنوعی رو حذف کن.... برنج ونون وکم کن... پیاده روی داشته باش.....سبک غذای مدیترانه ای رو داشته باش.... امیدوارم هیچ وقت دیابتی نشی 

من خیلی آرزوها داشتم که دیابت همه چی رو خراب کرد 

ایشالا همیشه تنتون سالم باشه تو رو خدا به داشت بگو رعایت کنه قندش کنترل بشه ..... خودت هم خیلی مواظب ...

ممنون عزیزم 

نگران نباش خیلی ها درگیر بیماری دیابت هستن اگر کنترل کنی انشااله مشکلی پیش نمیاد.