2777
2789

دیشب من تاپیک زدم که همسایه بدو بدو میکردن رفتم دم در تذکر بدم از داخل آسانسور حرف میزدم یهو چندتا زن و یه مرد حمله کردن تو راه پله فحش میدادن بهم بعد مرده در آسانسورو فشار داد رو من دستم موند لای در ( اینجور مواقع عقلم میرسه و فیلم میگیرم که اگر حمله کرد مدرک داشته باشم) بعد دستم ورم کرد اما دردش کم بود زنگ زدم هم به شوهرم دیدم ریلکس برخوردمیکنه هم به پلیس . پلیس و شوهرم همزمان رسیدن اون مردهوکه دستمو گذاشت لای در هم با داداشش اومد پایین. شوهرم انقدر آروم و ریلکس برخورد میکرد و حرف میزد من داشتم برای پلیس توضیح میدادم که فحش دادن بهم و دستم ورم کردم و حتی جای کفش اون مرد رو شلوارم مونده بود که میخواست بزور هولم بده تو آسانسور بعد شوهرم عین ماست نگاه میکرد خلاصه با اصرار پلیسه میگفت شب عیده صلح کنید بیخیال شکایت شدم اون یارو و شوهرم دست دادن خدافظی کردن همو بغل کردن و ترکی ریلکس و آروم شوهرم باهاش حرف میزد 

نصف شب درد دستم خیلی شدید شد تا ۸ صبح نخوابیدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اگه کبودی یا درد داره خودت برو پزشکی قانونی شکایت کن

وقتی اینقد راحت شما میبخشید اون آقا به خودش اجازه میده بازم این کارو با بقیه تکرار کنه

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

اگه کبودی یا درد داره خودت برو پزشکی قانونی شکایت کنوقتی اینقد راحت شما میبخشید اون آقا به خودش اجاز ...

درد داره ولی کبودی نداره 

والا نه کسی دارم بچمو نگه داره نه پشتو پناهی که برم دنبال شکایت

بستم کمتر شد ولی خوب نشد درد روحیم خیلی شدیدتره از درد جسمیم از رفتار شوهرم

خوب میشه نگران نباش

نمیدونم چی بگم واقعا،حتما گفته همسایس تودروهمسایه خوب نیس کار به شکایت واینا بکشه اونم حتما از عمد نبوده کارش تو دعوا ازین اتفاقا زیادمیفته..خودتو ناراحت نکن