2777
2789
عنوان

بازم امشب مادرشوهرم ....

| مشاهده متن کامل بحث + 3581 بازدید | 151 پست
نمیدونم می‌دونه یا نه آخه از اول اینجوری کرده 😑 سری قبل که مربا نخوردم شوهرم افتاده بود به خواهش که ...

بیخیال حساس نباش توباید برعکس هدف مادرشوهرکارکنی اونم بیخیال میشه من تینکارو میکنم الان دیگه بیخیال شده 

مثلا میرفتیم خونشون شربت نمیاورد پذیرایی کنه فقط سوال میکرد میخورین بیارم یانه منم خودم پامیشدم درست میکردم میشستم میخوردم بعد یهو باتعجب نگاه میکرد میگفتم دیدم نیاوردین ماام ازراه رسیدیم گرمه خودم دست بکار شدم میگفت نوش جون 🤣🤣

عید ما رفتیم خونه مادرشوهرم 

کله پاچه درست کرد همه رو برداشت گذاشت جلو شوهرم 

من اصن لب نزدم هر چه اصرار کردن لب نزدم

خیلی خوشحالم از اون کارم چون حس میکنم برا خودم ارزش قائل شدم

یه وعدا دیگه هم مرغ شکم پر درست کردن بازم همینکار کرد اصن نخوردم ک خیلی تابلو بود همش میگفتن چرا نمیخوری و اینها 

منم گفتم به جاریم مادر هروقت یه غذای خاص داره فقط میذاره جلو خودشون انگار ک ما نخورده ایم ما هفته ای یه بار شکم پر درست میکنیم برگشتم خونمون درست میکنم 

سکوت سنگینی برقرار شد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کاش یه روز بفهمم چرا اینقدر سنگدلیم   خب خدا خیرت بده یه مربا که کارخونه ها بهترینشو تولید ...

مادرشوهرم زبونش از نیش عقرب بدتره بخدا ... اگه میخواد بده پسرش خب وقتی می‌ره خونشون بده بخوره...حالا برمیگرده میگه با کره بخور با خامه نخور و فلان 😑😑

آخه وقتی اصرار می‌کنه که بیا بخور چیکار کنم 

مادرشوهرت که اونجا نیست که برا شوهرت خط و‌نشون میکشی ببینه حساب اونو جدا کن از مادرش میگه بخور بگو میل ندارم بچه بازی راه ننداز اسم مادرشو بیاری یا بگی مال من نیست برا تو داده خودتو کوچیک میکنی جلوش 

کم کم میارید تو خط شوهرتو همین ادم به خاطر مادرش جلو روت وایمیسته و بعد دیگه تو کتت نمیره و شروع بحث ‌دعوا میشه 

2803
عزیزمن بعضی از اقوام‌عروس رو جزء خودشون نمیدونن من ۳۱ سال هست عروسشونم ،از همه شون سوادم بیشتره شغلم ...

خدا بگم چیکارشون نکنه 😑خب وقتی شوهرم برمیداره میاره خونه من چیکار کنم 

خیلی اعصابم خراب کرده رفتیم گردش شوهرم پشت فرمون بود یهو دیدیم داره ی چیزی میکنه تو دهن شوهرم بعد گف ...

الهی درد بگیرن با این ذات خرابشون اه

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه روز خوب میاد،ولی ما عادت کردیم به شب...
اسون بگیر..توقع نداشته باش اون ب پسرش داده دستش درد نکنه قفل ک نکرده شما همشم بخورید ک اون خبردار ن ...

من توقع مربا اینا ندارم عزیزم حتی اهل مربا خوردن هم نیستم ولی این بی احترامیه که من میام تشکر میکنم منو آدم حساب نمیکنه و انگار نه انگار که من اونجا وجود دارم

2804
نه من اصلا تا الان بدی مادرشو بهش نگفتم ولی ناراحت که میشم دست خودم نیست از روی قیافم متوجه میشه و ا ...

خوب میکنی شوهر منم همینه تعریف من زیاد میکنه پیششون و بهم توجه میکنه جلوشون. از حسادته گلم ک این کارا رو میکنن صدامون دربیارن بدشون بگیم و از چشم شوهر بیافتیم و اوقاتمون تلخ بشه . 

قشنگ عین برای من😂😂😂😂 وای باورم نمیشه انگار خودم دارم تایپ میکنم جای تو☹🤦🏻‍♀️ ببین بخدا از حسا ...

خب بخاطر شوهرم میرم ..ما بعد ماه عسل که رفتیم خونمون انگار من هوو خواهرشوهرم بودم اصلا به زور سلام میداد و انگار از من متنفر بود که برادرشو ازش گرفتم 😑مثلا خداحافظ میکرد نگاه میکرد به برادرش منم به دیوار نگاه میکردم خداحافظی میکردم😒خیلی حسوده .من یه مانتو کبریتی گرفتم خودشو کشت تا فهموند که اونم پارچشو گرفته و قراره بدوزه😑حتی شوهرمم پشتش بود 

من توقع مربا اینا ندارم عزیزم حتی اهل مربا خوردن هم نیستم ولی این بی احترامیه که من میام تشکر میکنم ...

ینی جوابتونو نمیده؟

ایمان بیاورید ب خدایی ک ب پیچک فرمود؛نرده را زیبا کن🍃🤲🏻❤
2805
ی سوال خیلی ببخشید ولی جرااینجوری باهات رفتارمیکنن اگ علتشو بدونی میتونی درسش کنی

از کجا بدونم ...این همه مادرشوهرا با عروسشون بد رفتاری میکنن خب از کجا میشه فهمید 

کلابعصی خانواده هاعروس رو یک موجودمیدونن که قراره پیرشدن نگهشون داره کاراشون روبکنه    عری ...

دقیقا مادرشوهرم تو  دوران عقد خودش با زبونش می‌گفت که بیای برام کار کنی😑😒من از وقتی دیدم پررو هست فقط در حد سفره پهن و جمع کردن کمک میکنم 

2801