مادرشوهرم هراز گاهی مثلا مربا یا آبغوره یا... داره یه ظرف هم برای ما میده ..البته فقط اسم شوهرم رو میگه (مثلا فلانی یه مربا پختم یه ظرف هم گفتم بدم حتما ببر بذار تو یخچال و فلان)یعنی اصلا جمع نمیگه و فقط انگار به پسرش میگه که فقط برای تو میدم .من اوایل برمیگشتم میگفتم چرا زحمت کشیدین و دستتون درد نکنه و فلان ولی اصلا انگار نه انگار محل نمیداد ..امشب باز مربا میخواست بده و خطاب به شوهرم گفت منم دیگه به خودم قول داده بودم ازش تشکر نکنم چون به من نمیگه که .بعد شوهرم به مادرش با شوخی گفت که من بخورم به زنم ندم مادرش گفت اگه دوست داشت بخوره اگه دوست نداشت نخوره شوهرمم برگشت مثلا با شوخی بهم گفت اگه بخوری به منم میدی منم گفت اون مال توعه .. حتی موقع برگشتن به خونه هم شوهرم میخواست بده من نگهدارم منم بهونه آوردم و نگه نداشتم... دفعه قبل هم اینجوری کرده بود و من هم اصلا از مرباهاش نخوردم و به شوهرم گفتم مامانت برای تو داده ...به نظرتون چه رفتاری نشون بدم مقابلشون ؟؟یعنی من آدم نیستم و فقط برای پسرش هر چی میخواد میده
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
همین کارت خوبه ...ازش نخور و دلخوریتو به شوهرت نشون بده .....خودتم یاد بگیر مربا و این چیزا درست کنی ...
آخه من زیاد اهل مربا اینا هم نیستم ولی شوهرم همش بهم میگه کدبانویی و فلان ..نمیدونم چرا مادرش اینجور میکنه من که بدی بهش نکردم هرچی بوده اون بی احترامی کرده
مادرشوهرمم منو ادم حساب نمیکنه منم دگ نمیرم خونش مثلا وقتی اونجام به شوهرم میگه چای میخوری اگه بگه نه دگ برای منم نمیاره متنفرم ازش تمام هر کیم بگه مادرشوهر مث مادر خود ادمه خیلی گ.ه میخوره
آخه بیچاره شوهرمم دید باز ناراحت شدم و مادرش اونجوری گفت رفته بود تو فکر (هر موقع ناراحت باشه اونجور ...
اسی مادر شوهرم همینه
حتی فقط به پسرش تعارف میکنه شام بخور میوه بخور من نمیخورم شوهرم میگه بخور با صدای بلند میگم مال تو نیست ک می بخشی صاحب خونه باید تعارف کنه ک فقط به تو میگه بخور یک مدت ادب میشه باز یادش میره