2777
2789
عنوان

شرایط بورسیه ی قلمچی

763 بازدید | 13 پست

سلام به همه ی بچه هایی که شرایط ثبت نام تو بنیاد قلمچی رو ندارن  سخت تلاش میکنن تا بتونن از سد کنکور عبور کنن میخوام درباره ی بورسیه ی قلمچی اطلاع رسانی کنم به دو طریق میتونید از این بورسیه استفاده کنید اول شماره تلفن قلمچی 0216463 هست تماس بگیرید بنا به استانی که هستید وصل میشید به مسئول مربوط استان خودتون شرایطتون رو بگید باید معدلتون بالای ۱۸ باشه استیجاری بودن محل سکونت، حقوق بگیربودن سرپرست خانواده زندگی تو استانهای محروم ودور افتاده ازجمله شرایطی هست که شامل بورسیه میشه افراد کم شنوا،کم بینا یا کم توان جسمی بدون هیچ شرایطی پذیرش میشن دوم به سایت قلمچی برید بورسیه قلمچی رو سرچ کنید لینکی براتون میاد وقتی رو اون لینک کلیک کنید فرمی پیش روتون قرار میگیره فرم رو پر کنید عکس کارنامه شناسنامه ویک عکس پرسنلی هم باید بارگذاری وارسال بشه بعدثبت کد رهگیری میگیرد که احتمالا بعد دو هفته جواب درخواست شما میاد میتونید با همون شماره ی بالاهم تماس بگیرید وجواب درخواسستون رو بگیرید 

شراط داوم این بورسیه حتی  در سالهای بعد هم  غیبت نکردن تو ازمونها  ومیانگین تراز قابل قبول تو ازمونها هست  هر دوهفته یکبار ازمونها در روز جمعه برگزار میشه قبلا که کرونا نبود ازمونها حضوری بود ولی به لطف کرونا ازمونها غیر حضوری شد  به مناسبت های مختلف بنیاد بن کتاب اهدا میکنه به بچه هایی که بورسیه دارن بنا به تعداد ازمونهایی که شرکت کردید از صد هزارتومان تا یک میلیون تومان کتاب کمک درسی رایگان از سری کتابهای قلمچی هدیه میگیرید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه تاپیک خوبی  امیدوارم این تاپیک باعث کمک به دانش آموزا بشه و رزق این کمک توی زندگی استارتر ب ...

ممنون ازتون همچنین ارزوی سلامتی وموفقیت بیش از این دارم برای شما امیدوارم بچه هایی که لازم دارن ببینن این تاپیک رو 

2805

از طریق وب سایت قلمچی به صفحه ی شخصی  وارد بشید قبلا از طریق کانون برای هر دانش اموز یک شمارنده در نظر گرفته شده ودر اختیارشما قرار میدن شمارنده رو ،،با استفاده از شمارنده وکد ملی میتونید به صفحه ی شخصیتون وارد بشید ازمونها در ساعت ۸ صبح بارگذاری میشه وتا ساعت یک باید جواب ازمون رو ارسال کنیداز ساعت چهار عصر به بعد هم میتونید به همون صفحه مراجعه وکارنامه وترازتون رو دریافت کنید 

این بنیاد برای کلاسهای درسی بورسیه ای اختصاص نداده وبورسیه فقط برای ازمونها وکتابها هست اما برای کسانی که میخوان از کلاسها هم استفاده کنن بگم که به مناسبتهایی مثل روز دانش اموز تا  ۲۵ ٪ تخفیف داره و باعث مبشه شهریه کلاسها مبلغ قابل توجه ای پایین بیاد پس میتونید ثبت نامتون رو به اون تاریخهایی که تخفیف داره موکول کنید تا بتونید از تخفیفها استفاده کنید و شهریه ی کمتری پرداخت کنید 

ممنون میشم راهنمایی کنید  مورد دوم رو من متوجه نشدم🤔

راستی به دیوار سر بزنید اونجا گاهی کتابهای اهدایی داره یا با قیمت مناسب میتونید پیدا کنید من ۷ جلد کتاب رو با قیمت یک دهم قیمت اصلی پیدا کردم اونجا