2777
2789
عنوان

شوهرم نیومده هنوز

355 بازدید | 24 پست

رفتارهای مشکوک نداره گوشیش همش چک میکنم چیزی نیس

یوقتا قمار میره اونو ازم قایم میکنه 

ساعت ۱۲ اینا گف با دوستام اومدیم فوتبال دیر میام 

وقتی بادوستاشه زنگ میزنم خیلی سرصدا میاد 

ساعت ۱ بود زنگ زدم ساکت بود و عجله اینام نداشت موقع حرف زدن الکی گفت دارم برمیگردم 

بعدش گوشیش خاموش شده البته شارژش تموم شده ها 

فوتبالم الکی گفت بهم 

نمیدونم کجاست دلشوره دارم 

بنظرتون کجاست چیکار میکنه ک تنهام بود نصف شبی

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم
مگر میشه تا الان تنها باشه

خبر ندارم ک کجاست چیکار میکنه 

خیلی فکرا تو سرمه 

نگرانم هستم 

نمیدونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه بابا تنها که نیست عزیزم شاید نشسته با دوستاش حرفی میزنه یا یه کاری میکنن سروصدا نداره

نگران نباش میاد دیگه الانا

من اگر کامروا گشتم و خوشدل چ عجب/مستحق بودم و این ها ب زکاتم دادند🩷🦋

نه بابا تنها که نیست عزیزم شاید نشسته با دوستاش حرفی میزنه یا یه کاری میکنن سروصدا ندارهنگران نباش م ...

نه تو ماشین بود 

گفته بود با دوستامم 

گفتم چرا انقد ساکته خندید گفتم بگو یکی حرف بزنه قط کرد دیگه گوشیش خاموش شده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم اگه پیش رفیقام باشم‌گوشیم و میذارم پرواز 

البته مجردم 

اومد خونه یکم‌اروم صحبت کن در این مورد

لینک ناشناسم : https://abzarek.ir/service-p/msg/2132137                             آقایون لطفا در تاپیک هام پست نذارید ، اگه از کلمات عزیزم و جونم اسفاده کردم منظورم شما نبودید خیلی به اسم کاربری ها و پروفایل دقت نمیکنم.

بیشتر ببینید
نه تو ماشین بود گفته بود با دوستامم گفتم چرا انقد ساکته خندید گفتم بگو یکی حرف بزنه قط کرد دیگه گوشی ...

شاید شارژش تموم شده خاموش شده گلم 

من اگر کامروا گشتم و خوشدل چ عجب/مستحق بودم و این ها ب زکاتم دادند🩷🦋

نه تو ماشین بود گفته بود با دوستامم گفتم چرا انقد ساکته خندید گفتم بگو یکی حرف بزنه قط کرد دیگه گوشی ...

چطور اجازه میدی تا این وقت شب تو تنها بزاره بره!!!!؟؟ دوستاش گولش میزنن می‌برنش هزار جا. من اصلا نمیزاره شوهرم دوستی داشته باشه

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

بیشتر ببینید
چطور اجازه میدی تا این وقت شب تو تنها بزاره بره!!!!؟؟ دوستاش گولش میزنن می‌برنش هزار جا. من اصلا نمی ...

گوش میده مگه 

خونه خودمون نیستیم 

مهمونیم مثلا خونه مادرشوهرمینا

1
5
10
15
20
25
30
35