2777
2789

بیاین زندگی پر از درمو بخونید و نظر بدید تایپ کردم و گذاشتم تو تاپیک هام تاپیک داستان زندگیم هست 

واقعا نا امیدم و بریدم کاش یکی بیاد ی جیزی بگه مرحمم بشه

کاش همش خواب باشه دروع باشه دیکه خستم از عذاب از استرس از دلشوره 

منم دلم میخواد ی دختر شاد باشم پس کی دنیا یقه زندگی منو ول میکنه

خستم از زنده بودن و زندگی نکردن

اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9155519/داستان-زندگی

اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤

داستانات نخوندم ولی زندگی منو پر از عذاب درد تنها حرفم بهت بیخیالی باید قبول کنی این زندگی دنیا واسه تو نیست دست از هر چ تلاش برداری بزاری روزات بگذره تا تموم شه 

میگن دروغگو دشمن خداست.... وای که چقدر دشمن داری خدا، دوستاتم که ماییم یه مشت عاجز علیل ناقص عقل که تو در حقشون دشمنی کردی...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

داستانات نخوندم ولی زندگی منو پر از عذاب درد تنها حرفم بهت بیخیالی باید قبول کنی این زندگی دنیا واسه ...

کاش زودتر بکذره و روز مرگم برسه

کاش زودتر بکذره و روز مرگم برسه

عزیزم باور کن هر چقد بیشتر بهش فکر کنی غصه بخوری سخت تر میگذره منم روزی نبود ارزوی مرگ نکنم ب خودکشی فکر نکنم بعد دیدم بی فایده اس از بین میرم حتی خدای هم ک من خلق کرده واسش مهم نیست من چی میکشم پس چرا خودم عذاب بدم اخرم ک مرگ ولی دیگه تلاشی نمیکنم دیگه دعای نمیکنم زندگیم شده خواب همه رویا ها و ارزوهامم چال کردم 

میگن دروغگو دشمن خداست.... وای که چقدر دشمن داری خدا، دوستاتم که ماییم یه مشت عاجز علیل ناقص عقل که تو در حقشون دشمنی کردی...
عزیزم باور کن هر چقد بیشتر بهش فکر کنی غصه بخوری سخت تر میگذره منم روزی نبود ارزوی مرگ نکنم ب خودکشی ...

کاش بمیرم کاش سرطان داشته باشم خستم نمیخوام زنگی کنم 😔

امضاتو خوندم بگو کمکت کنم🙃

داستان زندگیمو بخون لینک تامیکو گذاشتم بعد بیا شاید بتونی دلداریم بدی دلم داره از غصه میترکه