2777
2789
عنوان

آلبوم تصاویر آشپزی و شیرینی پزی و تزیینات مامانای بهمن 89

| مشاهده متن کامل بحث + 434238 بازدید | 3133 پست
وای دستتون درد نکنه. گشنم شد. عاااالی.

یه سوالم داشتم، خمیر هزارلا از کجا میشه گیر آورد؟ خیلی میخوام الان.
هر روز با دستورات آشپزی و شیرینی پزی سرآشپزباشی همراه باشید. http://sarashpazbashi.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 



ملی جدی همونه؟ اگه اینجوریه من یه بسته خمیر یوفکا دارم گذاشتم مثلا بورک درست کنم. یه کم شک دارم بهش که همون باشه. تو که استاد خمیری تایید بدی من درستش میکنم.
هر روز با دستورات آشپزی و شیرینی پزی سرآشپزباشی همراه باشید. http://sarashpazbashi.com
مهرشین جون خمیر هزارلا با یوفکا فرق می کنه باز یوفکا و فیلو بیشتر به هم شبیه اند یوفکا برای باقلواست فیلو هم برای بورک یا غذا بیشتر استفاده میشه
خمیر هزار لا همون puff pastry ( میلفوی) هست که بعد از پختن تو فر لایه لایه میشه و برای شیرینی زبون و ناپلونی ازش استفاده میشه،
ولی یوفکا خمیر خیلی نازکی هست مثل کاغذ که برای باقلوا یا بورک میشه ازش استفاده کرد.

البته بازم نظر ملی جون محترمه

راستی اینجا دارن می تونی اینترنتی بخری
http://forushande.com/2872/%D8%AE%D9%85%DB%8C%D8%B1-%D9%87%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D9%84%D8%A7-%D9%85%DB%8C%D9%84%D9%81%D9%88%DB%8C-31044

راستی اینم برای خمیر فیلو و یوفکا هست
http://forushande.com/1629/%D8%AE%D9%85%DB%8C%D8%B1-%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%88-%D8%A8%D8%A7%D9%82%D9%84%D9%88%D8%A7-31021

http://forushande.com/1625/%D8%AE%D9%85%DB%8C%D8%B1-%DB%8C%D9%88%D9%81%DA%A9%D8%A7-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%D8%A6%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D9%87-31019
به نظر منم هزارلا با یوفکا و فیلو فرق داره.
تازه فیلو هم خیلییییی از یوفکا نازک تره. من طعم یوفکارو اصلا دوست ندارم.

سمیفردو انبه و پسته: http://www.cheftayebeh.ir/2012/08/blog-post_25.html

البته من اونروز زعفرون تو خونه نداشتم واسه همین رنگ و لعاب سمیفردو مثل مال شف طیبه نشده ولی مزه اش عالیه.
من همینم که میبینی!
شیرین جان من انقد آشپزی این کانالای ترکیه رو نگاه میکنم خل شدم. راستش یکی دوبار از خمیر یوفکا خریدم استفاده کردم ولی هزار لا نه. مطمئن هم نبودم تا الهه گفت شف ماری هم که تأیید کرد دیگه جای شک نیست ..
این ترکا خودشون خمیرارو درست میکنن انقد با مهارت میپیچن که فرق بین این مدلا رو نمیفهمم. پس اگه خمیر هزارلا اماده میفروشن خوبه من نمیدونستم.
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز