2777
2789
عنوان

تایپیک جامع قنادی🎂🧁🍩و آشپزی🍝🥘🍴

76313 بازدید | 3091 پست

سلام به همه دوستان عزیزم 

وقتتون بخیر 

این تایپیک همونطور ک تو عنوانش هست برای اشپزی و قنادی گذاشتم 

اگر کمک لازم داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم 

هر رسپی ای ک خواستین مطمین شو براتون میزارم و اگر ایرادی بود عکس بزارین ایرادشو پیدا میکنیم 

خوشحال میشم اگر چیزی درست کردین همینجا عکسشو به اشتراک بزارین بقیه انگیزه بگیرن 

من روزی چن بار میام و سر میزنم 

√اگر مایلین تایپیک و سیو کنید گمش نکنید





هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙


#پای_سیب🍏

آرد۲۰۰گرم

روغن جامد۱۰۰گرم(من از روغن جامد لادن استفاده کردم)

پودرقند۱۲۵گرم

تخم مرغ۲عدد

ماست۷۵گرم

بکینگ پودر ۱ق چ

وانیل۱/۴ق چ

سیب دوعدد متوسط

دارچین به مقدار لازم

سیبها رو پوست  ورقه کنید وتوی پودر دارچین بغلطانید

آرد رو با بکینگ پودر مخلوک کنید وسه بارالک کنید

روغن جامد رو پودر قند الک کنید و۳دقیقه با همزن هم بزنید یه دونه تخم مرغ رو اضافه و۳۰ثانیه هم بزنید همراه تخم مرغ دوم وانیل رو اضافه و دوباره ۳۰ ثانیه بزنید

ماست رو در حد مخلوط شدن اضافه وهم بزنید

مخلوط آرد وبکینگ پودر رو توی دومرحله با مواد اضافه کنید و دورانی مخلوط کنید

فر رو روشن کنید

مواد پای رو توی قیف بریزید

توی کپسول هاتونو کاغذ کیک بزارید یه لایه توی کاغذهارو پرکنید لایه بعد رو سیب بچینید ودوباره یه لایه از مواد رو بریزید

فرتون رو با دمای۱۷۰درجه ۳۰ دقیقه بزارید ۲دقیقه آخر رو گریل کنید اگه دوست داشتین روی پای سیبتون طلایی بشه

بعد از سرد شدنشون پودر قند الک کنید نوش جان😊

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙

امیرعلی من ۴ سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 

مهد گذاشتمش ولی بدتر شد، تازه پرخاشگر هم شد. یکی از مامانا آقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

 یه تیم ۱۰۰ نفره آنلاین از روانشناس، گفتار و کار درمانگر تخصصی برای کوکان تا ۷ سال هستن. بعد 20 جلسه مشکلات پسرم حل شد 😍🙂

 هر مشکلی دارید قبل از هرکاری از اینجا نوبت غربال ۱۰۰٪ رایگان بگیرید 

2803


🔹پای سیب 🔹


۸۰۰گرم ارد قنادی

۴۵۰گرم پودر قند

۴۰۰گرم روغن جامد یا کره

۲۵۰گرم روغن مایع

۸عدد تخم مرغ

۵۰گرم عسل

وانیل نصف قاشق مربا خوری

پکینگ پودر یک قاشق پر مربا خوری


👇👇👇👇👇👇👇👇

سیب نیم کیلو ✅


دارچین یک قاشق

✅✅✅✅✅✅✅

مواد پای سیب

به پیمانه


آرد 5 پیمانه و یک سوم پیمانه

پودر قند 2 پیمانه

روغن جامد  2 پیمانه

روغن مایع 1 پیمانه پر

تخم مرغ 8 عدد

عسل 2 قاشق غذا خوری

وانیل نصف قاشق مربا خوری

بیکینگ پودر یک قاشق مربا خوری


* ابتدا پودر قند(یاهمون پودرشکر) و و روغن جامد یا کره را داخل میکسر ریخته و با دور تند شروع به همزدن مواد می کنیم تا کاملا پوک و سبک شود.

*سرعت همزن را پایین آورده و در سه مرحله روغن مایع را اضافه کرده و مواد را زیر و رو می کنیم. تا زمانی هم می زنیم که غلظت مواد مثل خامه بالا بیاید.

* به این مرحله از مخلوط کردن مواد که رسیدیم، همزن را خاموش کرده و تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و با  لیسک یا قاشق مواد را مخلوط می کنیم و سپس وانیل رو اضافه کرده و

*عسل را افزوده، آرد و بکینگ پودر که قبلا سه بار الک شده را نیز اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم.

* داخل قالب پای سیب کپسول انداخته و سیب های حلقه شده را با دارچین و شکر مخلوط می کنیم.

* از مواد آماده شده داخل قیف ریخته و قالب مورد نظر را تا نصفه پر می کنیم و از سیب حلقه شده روی آن قرار می دهیم و نصف دیگر قالب را نیز پر می کنیم (سر قالب خالی بماند).

* قالب ها را داخل فری که از قبل با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم کرده ایم به مدت تقریبی 20 الی 25 دقیقه قرار می دهیم. با توجه به مختلف بودن حرارت فرها، ممکنه این زمان بیشتر هم شود تا زمانی که پای سیب کاملا رنگ بگیرد.

* این پای سیب ماندگاری بالایی دارد.


توجه 👇👇👇

اگه تو قالب بزرگتر همه ی مواد رو با هم بریزید

زمان پخت حدود 50-45 دقیقه است

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙
2804

سلام به همه چشم🌷

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙
🔹پای سیب 🔹 ۸۰۰گرم ارد قنادی ۴۵۰گرم پودر قند ۴۰۰گرم روغن جامد یا کره ۲۵۰گرم روغن مایع ۸عدد ...

وای عالی بود 😋😋

آرزوی خوشبختی و شادی برای همه دارم 😊 امیدوارم هیچکسی غمگین و ناراحت نباشه 🥰🥰😊😊...عاشق غذا و خوراکی و آشپزیم 😋😋سیر نمیشم.
2805
رسپی پیراشکی با گوشت چرخ کرده و ... ممنون از تاپیک خوبتون 🌱🤩

پیراشکی گوشت🥐
برای ۴نفر
گوشت چرخ کرده۲۵۰ گرم
فلفل دلمه ای۱ عدد
پیاز۱ عدد
قارچ۲۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
اب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا ( اختیاری )۱۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاه  و زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت مواد داخل پیراشکی

ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه مقداری روغن در یک تابه مناسب تفت می دهیم تا پیاز طلایی و سبک شود. در ادامه مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به پیاز اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا یکدست شوند.
در ادامه گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم و چند دقیقه به همراه پیاز تفت می دهیم تا گوشت چرخ کرده به خوبی سرخ شود. در ادامه قارچ ها را به صورت ورقه ای یا نگینی خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.

آب لیمو ترش را هم به همراه قارچ ها اضافه می کنیم تا از سیاه شدن رنگ قارچ ها جلوگیری کند. پس از اینکه آب قارچ ها کشیده شد، فلفل دلمه ای را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همره دیگر مواد چند دقیقه تفت می دهیم تا نرم شود.
در این مرحله وسط تابه را با کنار کشیدن مواد خالی می کنیم و رب گوجه فرنگی را وسط تابه سرخ می کنیم تا طعم خامی آن گرفته شود. حالا مقداری نمک اضافه می کنیم و مواد را با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شوند، سپس تابه را کنار می گذاریم تا مواد خنک شوند.
روی هر خمیر قالب زده شده مقداری از مایه گوشت قرار می دهیم سپس روی گوشت کمی پنیر پیتزا می ریزیم و لبه خمیر را روی مایه گوشت بر می گردانیم، به شکلی که الان مایه گوشت بین یک نیم دایره خمیر باشد.

حالا لبه های خمیر را با چاقو یا چنگال روی هم فشار می دهیم تا به هم بچسبند. پس از اینکه همه پیراشکی ها را آماده کردیم، سینی فر را کمی چرب می کنیم سپس پیراشکی ها را با کمی فاصله روی سینی فر می چینیم.
برای رومال پیراشکی ها هم از مخلوط یک زرده تخم مرغ و یک قاشق غذاخوری روغن مایع استفاده می کنیم. پس از مالیدن رومال، روی پیراشکی ها به دلخواه می توانیم مقداری کنجد یا تخم خرفه هم بپاشید تا مجلسی تر شوند.
فر را باید از ۱۵دقیقه قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنیم تا گرم شود، سپس پیراشکی ها را به مدت ۲۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا بپزند. پس از اینکه پیراشکی ها آماده شدند دو دقیقه گریل را روشن می کنیم تا روی پیراشکی ها طلایی شود.
√در صورت تمایل می توانید پیراشکی ها را داخل روغن هم سرخ کنید. برای این منظور داخل یک ظرف گود مقداری روغن مخصوص سرخ کردنی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید، سپس پیراشکی ها را با حوصله داخل روغن سرخ کنید و به همراه سس مورد علاقه تان سرو کنید.

خمیر پیراشکی
آرد سفید۱٫۵ تا ۲ لیوان
تخم مرغ۳ عدد
آب ولرم نصف پیمانه
روغن مایع۴ قاشق غذاخوری
مایه خمیر فوری۱ قاشق غذاخوری
شکر۱ قاشق غذاخوری

دستور تهیه خمیر پیراشکی


ابتدا باید مایه خمیر را عمل بیاوریم، برای این منظور مایه خمیر را به همراه شکر و نصف پیمانه آب ولرم داخل ی ظرف در دار مخلوط می کنیم، سپس درب ظرف را می گذاریم و آنرا در یک جای نسبتا گرم قرار می دهیم تا مایه خمیر حباب بزند و عمل بیاید.
پس از اینکه مایع خمیر پس از حدودا ۱۰ دقیقه عمل آمد، آنرا در یک کاسه گود و جادار می ریزیم. سپس تخم مرغ ها را به همراه مقدار کمی نمک و روغن مایع به مایه خمیر اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم تا مواد با هم یکدست شوند.

حالا آرد را کم کم اضافه می کنیم و با دست ورز می دهیم تا جایی که خمیر کمی چسبندگی داشته باشد. اگر بیش از حد آرد اضافه کنید خمیر خشک و سفت می شود. خمیر ما در پایان باید نرم و خیلی کم چسبندگی داشته باشد.

پس از اینکه خمیر جمع شد آنرا به مدت ۱۵ دقیقه با دست ورز می دهیم سپس یک ظرف بزرگ را با کمی روغن چرب می کنیم و خمیر را داخل ظرف قرار می دهیم تا استراحت کند. روی خمیر را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک ساعت در یک جای گرم قرار می دهیم.

پس از گذشت یک ساعت خمیر را کمی ورز می دهیم تا هوای اضافی درونش خارج شود سپس آنرا با وردنه به صورت یکدست با قطر نیم سانتی متر روی یک سطح صاف پهن می کنیم. حالا با یک قالب گرد یا دهانه کاسه ماست خوری قالب می زنیم.

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙
سلام انواع کیک رژیمی.یا باقلوا رژیمی  ممنون

کیک رژیمی🥧

آرد ۱.۵ پیمانه


بیکینگ پودر ۲ ق چای خوری


دارچین ۱ ق چای خوری


تخم مرغ ۳ عدد

روغن مایع ۱/۲ پیمانه یا ۱۰۰ گرم

شیره انگور ۳/۴ پیمانه

آب ولرم ۱/۴ پیمانه

وانیل ۱/۴ ق چای خوری

ابتدا آرد و بیکینگ پودر و دارچین را مخلوط و سه بار الک کنید تا سبک شود. هم مواد لازم را ۱ ساعت قبل از شروع کار در محیط آشپزخانه قرار دهید تا هم دما شود. فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم شود.

تخم مرغ ها را داخل کاسه ریخته و وانیل را اضافه کنید و با همزن برقی خوب بزنید تا حجیم و کرم رنگ شود سپس روغن مایع را افزوده و به مدت ۱ دقیقه در حد مخلوط شدن هم بزنید.
 شیره انگور را اضافه کنید و هم بزنید سپس بعد از مخلوط شدن آب ولرم را نیز بریزید و ۱ دقیقه دیگر مجدد با همزن بزنید سپس همزن را کنار بگذارید و شروع به افزودن مخلوط آرد کنید طی سه مرحله این کار را انجام دهید تا مخلوط شوند و مایه کیک یکدست شود سپس در انتها برای ۳۰ ثانیه با دور کند همزن برقی بزنید تا گلوله ها آرد باز شود دقت کنید نباید بیشتر از ۳۰ ثانیه طول بکشد در حد ۳ دور باشد.
قالب لوف یا گرد خود را از قبل چرب کنید مایه کیک را داخل قالب ریخته و سه بار به سطح بکوبید و داخل فر از قبل گرم شده قرار دهید و دما را روی ۱۸۰ درجه و ۴۰ دقیقه زمان تنظیم کنید و بگذارید تا کیک پخت شود بعد از پخت به دلخواه با شیره انگور تزئین کنید.

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙
خمیر پیراشکی رو میگی. 

دو پست بالاتر نوشتم🌷

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙
2801
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز