2777
2789
عنوان

کرونا گرفتم اما

198 بازدید | 25 پست

یک ذره بهم رسیدگی نمیکنن توخونه،تب وحشتناک کابوس شدید همش سرم داره میترکه و خوابم حتی اگ غذا نخورم نمیان بگن چرا نخوردی؟!!!!

میگم حالم بده میگن توام مث بقیه استراحت کن خوب شی 

😔😔😔😔😔😔

چرااینقد خانواده ها بیرحم شدن 

لبخند بزن و زندگی کن...لذت ببر از خوشی های ساده ...برقص و آوازبخوان...که این زندگی جز به شادی وآرامش ب چیزی نمی ارزد...

بهشون میگم بریم سرم بزنم میگن نمیخواد خودبخود خوب میشی

لبخند بزن و زندگی کن...لذت ببر از خوشی های ساده ...برقص و آوازبخوان...که این زندگی جز به شادی وآرامش ب چیزی نمی ارزد...

بگردم

سرم بزنی حالت خیلی بهتر میشه یه جوری راضیشون کن برو 

اولین علامتتون چی بود؟

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خانواده منم همینن میبینی دکتر میگه چند ماه دیگ بیاد چکاپ انگار نه انگار...اصن انقد مهم بودن داره اذیتم میکنه

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
بگردم سرم بزنی حالت خیلی بهتر میشه یه جوری راضیشون کن برو  اولین علامتتون چی بود؟

سردرد شدید گلود درد و بدن درد جوریکه انگاربدنم قطعه قطعه شده😞

پاشوخودت برو کاری نداره که باید امپول وسرم بگیری بهتربشی .تب خطرناکه ها

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
خودشون ازت واگیر نکردن؟

من از خودشون گرفتم

دوستان این کرونا از قبلیا هزاااربرابر وحشتناک تره

سردرد شدید گلود درد و بدن درد جوریکه انگاربدنم قطعه قطعه شده😞

اوه اوه سرفه نداشتی؟

به نظرم پاشو خودت یه اسنپ بگیر برو درمانگاه یه سرم بزن حالت خیلیییی بهتر میشه

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
اگه توی خونه زندانیت  نکردن و در حد ۱۰۰ تومن پول داری خودت با کمک دوستت برو اورژانس

هعییی...۲۳سالمه و یدون دوست ندارم

منم از دیروز حالم بده سوزش گلو سردرد و تب و بدن درد کمرو پاهام احساس میکردم داره نصف میشه از وسط گلو دردم بهتر شده ولی همچنان تب دارم و گرفتگی بینی شوهرم رفت برام شربت نوسکاف گرفت با آموکسی سیلین و استامینوفن ۵۰۰ ولی دکتر نرفتم هرچی میگم آموکسی سیلین نباید سرخود بخوری میگه نه بخور خوب میشی