اصیلاااا مدیر استارتر عضویت: 1402/01/09 تعداد پست: 3 عنوان آبله مرغان در بارداری 938 بازدید | 13 پست اگه کسی تو بارداری آبله گرفته خواهش میکنم بیاد و تجربش رو بنویسه و راهنماییم کنه 1402/01/09 | 12:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
cute_ladybug عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 6394 گرفتید یا ترس از گرفتن داریدمن بارداری قبلی یه بچه اومد خونمون که ابله مرغون داشت و نمیدونستمبعد با چشم گریون رفتم دکتر گفت چون تو بچگی گرفتی مشکلی پیش نمیاد
cute_ladybug عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 6394 اگر هم نگرفتید تا ۳ ۴ روز از تماس با فرد الوده فرصت دارید برید یه امپول میزنن انتی بادی هست گویا
cute_ladybug عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 6394 اگر هم مبتلا شدی بستگی داره ماه چندم بارداری هستیفکر میکنم باید بری زیر نظر متخصص عفونی
اصیلاااا مدیر استارتر عضویت: 1402/01/09 تعداد پست: 3 اگر هم مبتلا شدی بستگی داره ماه چندم بارداری هستی فکر میکنم باید بری زیر نظر متخصص عفونی تو هفته ۹ بارداری گرفتم الان هفته ۱۴ هستماصلا درست جواب نمیدن که بچرو باید نگه دارم یا سقط کنم
cute_ladybug عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 6394 تو هفته ۹ بارداری گرفتم الان هفته ۱۴ هستم اصلا درست جواب نمیدن که بچرو باید نگه دارم یا سقط کنم&nbs ... حتما متخصص پریناتولوژی پیدا کنمخصوص بارداری های پر خطر هست وضعیت رو بررسی میکنه تکلیفت رو روشن میکنه
mim0el عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 646 گرفتید یا ترس از گرفتن دارید من بارداری قبلی یه بچه اومد خونمون که ابله مرغون داشت و نمیدونستم بعد ... واقعا من بچگیم سخت گرفتم الان چند روزه پوست شکمم خشک شده میخاره روش چندتا دونه خیلی ریز زده ...همش میترسم میگم نکنه ابله است...من قبل از بارداری هم تیتر ایمنی دادم ایمنیم به ابله بالا بود...پس احتمالا مال من حساسیته و خدایی که بشدت کافیست....خداجونم خودت گره ازمشکل همه بنده هات باز کن و دلشونو شاد کن. ای مهربان ترین مهربان ها.
mim0el عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 646 عزیزم شما علائمتون چه طور بود؟؟؟؟کل بدن دونه میزنه یا فقط رو شکم؟ و خدایی که بشدت کافیست....خداجونم خودت گره ازمشکل همه بنده هات باز کن و دلشونو شاد کن. ای مهربان ترین مهربان ها.
cute_ladybug عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 6394 واقعا من بچگیم سخت گرفتم الان چند روزه پوست شکمم خشک شده میخاره روش چندتا دونه خیلی ریز زده . ... فقط دکتر چک کنه زونا نباشهزونا دردناکه
mim0el عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 646 فقط دکتر چک کنه زونا نباشه زونا دردناکه نه خدا رو شکر اصلا درد نداره.... و خدایی که بشدت کافیست....خداجونم خودت گره ازمشکل همه بنده هات باز کن و دلشونو شاد کن. ای مهربان ترین مهربان ها.
چایسبز22 عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 387 من هفته ۳۵گرفتم پلاکتم اومد پایین مسمومیت گرفتم اورژانسی سزارین شدم ی هفته با بچم بستری بودیم