2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 709382 بازدید | 204427 پست
اوژنی قهری؟

زرمار نباید الان اینو‌میگفتی میخواستم قهر باشم🙄🫠🫠🫠

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

تفرقه افکن😭😭😭

حس این کسایی که افتادن گیر سپاهی ها رو دارم😂

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان چطوری شر به پا کن؟😩🤣

من در حالِ حال😂

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

به من اطلاع بدین اوه نه اصلا خوب نیست چون با همه گرم میگیری و تا میخوای یکم مدموز باشی زندگی نامتو ج ...

که به بیای شر به پا کنی جوجه؟

همینتون قشنگه انرژی میگیره ادم ازتون

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

که به بیای شر به پا کنی جوجه؟همینتون قشنگه انرژی میگیره ادم ازتون

نه این که بیام براتون جینگ جینگ ساز میادو از بالای شیراز میاد بخونم🥺

فرار کن تا دنبال چاقوم‌میگردم😂

شما چطور دلتون میاد💔

خانوم به این با وقاری این همه خشونت

نه این که بیام براتون جینگ جینگ ساز میادو از بالای شیراز میاد بخونم🥺

خواننده هم هستی؟

چون اگه قراره مرغا از تخم بیوفتن نخونی😁😁

اغتشاش گر😂

بچه ها نخندینا