2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 709517 بازدید | 204462 پست
شما چطور دلتون میاد💔خانوم به این با وقاری این همه خشونت

وقارمو فعلا گذاشتم تو جیبم 🔪🔪🔪😌

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خواننده هم هستی؟چون اگه قراره مرغا از تخم بیوفتن نخونی😁😁

نه قول میدم از صدام خوشتون بیاد😂

استعداد ووکالم دست کمی از جیمین نداره

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

نباید اینو میگفتی💔

ناراحتتون کردم؟

هنوزم تازه اس آخه دردش

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

چش🥺

منت کشی از من خیلی پروسه طولانی رو باید طی کنی در جریانی که؟🙄😂

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

وقارمو فعلا گذاشتم تو جیبم 🔪🔪🔪😌

هی تسلیم آقا

نه قول میدم از صدام خوشتون بیاد😂استعداد ووکالم دست کمی از جیمین نداره

خط اول اوکی بود

خط دوم رو که گفتی 

مطمئن شدم نباید بزاریم بخونی😬🤣

خط اول اوکی بودخط دوم رو که گفتی مطمئن شدم نباید بزاریم بخونی😬🤣

پس از صدای تکم محروم شدید

منت کشی از من خیلی پروسه طولانی رو باید طی کنی در جریانی که؟🙄😂

بله بله🦥

اینجا جاش نیست جلو بچه ها زشته بریم تو پی وی از دلت درمیارم😉

꿈이 있다면 절대포기하지 마라 «🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘»

بله بله🦥اینجا جاش نیست جلو بچه ها زشته بریم تو پی وی از دلت درمیارم😉

اینقدر پی وی پی وی کردیم تو دت دت 

بخدا فکرای ناجور میکنن😩🤣فکر میکنن چه خبرههه

خوشمان امد😁

💝