2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 636163 بازدید | 183760 پست
بوسم کن😌🤣

فقط منو بوس میکنع😒

🌆🧸  ناتانائیل! ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری...' ناتانائیل!در کنار آن چه شبیه توست نمان! هرگز نمان،ناتانائیل:)                                                       حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیم شکافتنش:)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره بیا👍😒

😑

🌆🧸  ناتانائیل! ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری...' ناتانائیل!در کنار آن چه شبیه توست نمان! هرگز نمان،ناتانائیل:)                                                       حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیم شکافتنش:)

حیحیی‌اره‌بیبی‌سوهانِ‌منی‌عالی مرسی‌دورت‌بگردم‌بخاطر‌تاپیکِ‌زیبات. بمونی برام‌کیوتک .

نگاش کناااا 😒

تا دیروز قبول نمیکردی پیری 😔🤣🤌🏿

فدات شم 🥲

میمونم که 🥲♥️

[army]   (:...I could see the sunshine
راضیعبرای بعضیا گرونه

نمیدونم الان هیچی نمیفهمم

فقط میخوام عرر بزنم

بغل میخوامممم

☁🌙به قول حسین پناهی: مشکل ما از جایی شروع شد که نگاه ما به هم، نگاه آدم به آدم نبود، نگاه آدم به فرصت بود..

خودت باش ، کی گفته نمیشه؟

این ناراحتیا 

خوشحالی های بیش از حد آنام و اخم و زهرمار بودن بقیه.. 

من نمیتونم مثل اونا باشم

دوس دارم خودم باشم

ولی قلبمو میشکنن

عررررررر

☁🌙به قول حسین پناهی: مشکل ما از جایی شروع شد که نگاه ما به هم، نگاه آدم به آدم نبود، نگاه آدم به فرصت بود..

این ناراحتیا خوشحالی های بیش از حد آنام و اخم و زهرمار بودن بقیه.. من نمیتونم مثل اونا باشمدوس دارم ...

خودت باش ، عادت کن ب خودت بودن ، کاری هم نداشته باش ک رفتار بقیه چطوریه و باهات بد رفتارن ، مهم اینه تو تلاش کردی براشون خوب باشی اما اونا این لیاقت و نداشتن ، لیاقت تورو نداشتن 

لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1668391652

خودت باش ، عادت کن ب خودت بودن ، کاری هم نداشته باش ک رفتار بقیه چطوریه و باهات بد رفتارن ، مهم اینه ...

مرسی بابت حرفات

یکم آروم تر شدم..)) 

نفس عمیق*

نگاش کناااا 😒تا دیروز قبول نمیکردی پیری 😔🤣🤌🏿فدات شم 🥲میمونم که 🥲♥️

نه دیگه از دیروز یه وایب شوگری‌ به همه میدم نمیدونم چرا😂😭

بوس‌بت

تو‌اوج‌کیفیت‌بازم‌تاری🗨
نمیدونم الان هیچی نمیفهممفقط میخوام عرر بزنمبغل میخوامممم

بیا بغلم خودم🫂

همه غمات

همه خنده هات

همه خستگی هاتو من درک میکنم

مطمن همه چی از قبل پیش بینی شده بوده 

ک ت الان اینجا باشی و این دردارو تحمل کنی

برای یک قدم جلوتر ک ایمن تر باشی