2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 636163 بازدید | 183760 پست
تازه این یکیشه  یکی دیگه پیام داده رفته بودم مراسم تخم فامیلمون(ختم)نشد ببینم🥲😐😂

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چیشدهه

نمیدونم بچه جان ولی خیلی گنگ بود

منتظرت میمونم .... هرچقدر که لازم بود براش وقت بذار و باهاش کنار بیا ولی یادت نره ما همیشه پذیرات هستیم و دوستت داریم مراقب خودت باش 
نمیدونم بچه جان ولی خیلی گنگ بود

😂😂😂😂 عادت میکنی 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
سگ بودنت جذابه میدونی؟ فرندای ریلم تو مدرسته میگن تو تاپی::)

یه جورایی

ولی باتمی! اون سلطه پذیری درونت خیلی راحت با ۴ تا اخم کردن بهت خودشو نشون میده

جان همه روز لگدکوب...  صحبتی اگه هست....           https://harfeto.timefriend.net/16715666353897
بسپرم به زمان یا تو؟

زمان ک میگذره ولی بدون تلاش برای اون احتمال دستاوردی ک حاصل نمیشه میشه؟

منتظرت میمونم .... هرچقدر که لازم بود براش وقت بذار و باهاش کنار بیا ولی یادت نره ما همیشه پذیرات هستیم و دوستت داریم مراقب خودت باش 
چرا نمیشناسم؟ چرا نمیشناسمسمسممسمسمسم  چقد بدم میاد هی ادمای جدید میان باهات صمیمی میشن

نمیدونممممم

نونا عه 

آدم جدیددد؟ نوناااا 

النا از قبل دوستیمون با من دوست بود 

بعد الان این آدم جدیده؟

زمان ک میگذره ولی بدون تلاش برای اون احتمال دستاوردی ک حاصل نمیشه میشه؟

سخت بود ولی اوکی

خودمم هل میدم همه چیو

جان همه روز لگدکوب...  صحبتی اگه هست....           https://harfeto.timefriend.net/16715666353897
سخت بود ولی اوکی خودمم هل میدم همه چیو

تنهایی؟