2777
2789
عنوان

زایمان

64 بازدید | 8 پست

همسرم خیلی نسبت به بچه داشتن سرد هست و کلنا از اون دسته ادماس ک علاقه شو جلو بقیه نشون نده.و میترسم بچه بیارم فقط سختی ش رو دوش من باشه،چون صبح میره ۸ شب میاد خونه،و همیشه کم حوصله س،نه پارکی ببره بچه رو نه چیزی

خانوما شما چیکار میکنید با این اوضاع اگه عین منی؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منکه بزور راضیش کردم بچه بیاریم. الان از من خیلی بیشتر حوصلشون داره و بهشون میرسه

بچه دوست داره ها ولی بلد نیس چطور ارتباط بگیره.مثلا با بچه برادرش ک۶سالشه نمیتونه بازی کنه و میکشه کنار.

اخلاقش جوریه ک بچه ازش حساب ببره

چندسالتوت بود ک بچه اول و ب دنیا اوردی .راستش من ۲۳سالمه و هی ب تاخیر میندازم

بیست و سه سالم بود.منم میگفتم زوده ولی دکترا میگن بهتره تا بیست و پنج سالگی بچه اول بدنیا بیاری که وقت داشته باشی اگه بازم بچه بخوای 

تلاش میکنم برای سرنوشت 
بیست و سه سالم بود.منم میگفتم زوده ولی دکترا میگن بهتره تا بیست و پنج سالگی بچه اول بدنیا بیاری که و ...

بله خدا براتون حفظشون کنه.

متاسفانه گرونیا ادمو ناامید میکنه وگرنه من میتونم برای بچه تمام و کمال وقت وانرژی بزارم

بله خدا براتون حفظشون کنه. متاسفانه گرونیا ادمو ناامید میکنه وگرنه من میتونم برای بچه تمام و کمال و ...

بله‌ واقعا سخته.بچه به خیلی چیزا نیاز داره.خصوصا شیر و پوشک که هرچی بخری برای چند روزه فقط

تلاش میکنم برای سرنوشت