جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
خواسته نشدن,یا نخواسته شدن,,طرد شدن,,یکی از مراحل ب بلوغ رسیدنه
باید یاد بگیرید آدما میتونن شما رو نخوان بدون اینکه مشکل از شما باشه!
ب وقتش ایشالله آدم درستش سر راهت قرار میگیره
خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه ! "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم" #سَردارِ_مَن❤ من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱
خواسته نشدن از سمت خانواده هم سن و سالا فامیل و آشنا همه اینا طبیعیه؟
شاید این حسا همش ساخته ذهن خودت باشه!
اگه سنت کم باشه آره طبیعیه
خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه ! "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم" #سَردارِ_مَن❤ من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱
نمیدونم۲۲کمه یا نه ولی دیگه واقعا خستم کاش واقعا انسان نبودم
آدم ٢٢ ساله انقدر آدمای موقتی تو زندگیش دیده,ک دیگه دنبال دلیل طرد شدن نباشه!
مشکل با خانوادت هم ب شناخت خودت بستگی داره باید ببینی چرا?چیکار میکنی ک دوست ندارن?دوست دارن چ کاری انجام بدی?
بالاخرهباید با خونوادت ب ی تعاملی برسی
ولی من جات باشم وقتم میذارم برای مستقل شدنم ب جای این فکرا