2777
2789
عنوان

تاحالا شده؟

119 بازدید | 8 پست

تو ی رابطه احساسی باشید

بعد به دلایلی بگه باید یکم فاصله بگیریم و کلا بره؟

این زندگی منه!این چرخه زندگی منه!رها شدن!بلاتکلیفی!طردشدگی!

باخودم فک میکنم یعنی چقدر بد و غیرقابل تحملم

ن حالا صرفا شریک احساسی ها نه!همه!دوست،آشنا،خانواده...

همه فرارین...

جالبه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه تو زندگیشون شده یه بار,تو این چرخه قرار گرفتن

خواسته نشدن,یا نخواسته شدن,,طرد شدن,,یکی از مراحل ب بلوغ رسیدنه

باید یاد بگیرید آدما میتونن شما رو نخوان بدون اینکه مشکل از شما باشه!

ب وقتش ایشالله آدم درستش سر راهت قرار میگیره

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              
خواسته نشدن از سمت خانواده هم سن و سالا فامیل و آشنا همه اینا طبیعیه؟

شاید این حسا همش ساخته ذهن خودت باشه!

اگه سنت کم باشه آره طبیعیه

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              
نمیدونم۲۲کمه یا نه ولی دیگه واقعا خستم کاش واقعا انسان نبودم

آدم ٢٢ ساله انقدر آدمای موقتی تو زندگیش دیده,ک دیگه دنبال دلیل طرد شدن نباشه!

مشکل با خانوادت هم ب شناخت خودت بستگی داره باید ببینی چرا?چیکار میکنی ک دوست ندارن?دوست دارن چ کاری انجام بدی?

بالاخرهباید با خونوادت ب ی تعاملی برسی

ولی من جات باشم وقتم میذارم برای مستقل شدنم ب جای این فکرا

آدم ٢٢ ساله انقدر آدمای موقتی تو زندگیش دیده,ک دیگه دنبال دلیل طرد شدن نباشه! مشکل با خانوادت هم ب ...

احمقم،زندگیمو گذاشتم پای درس،مستقل شدن؟من ی ساعتم برا خودم وقت ندارم حداقل تا۲۵،۶سالگی باید دستم جلو کسایی دراز باشه که نمیخوانم

و البته بیخیال،انگار هوایی که منو شما توش نفس میکشیم متفاوته