2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 617159 بازدید | 6987 پست
متاسفانه شیر و تخم مرغ هم تو این سن براشون خیلی خوبه ولی اشکال نداره بازم مکمل بدین خوبه با این حال ...

ممنون عزیزم پناه بر خدا ایشالله دختر شما هم بسلامتی قد می‌کشه ...دختر منم یه وقتایی سه ماه متوقف میشه ولی ماهای بعد جبران میشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون سن استخوانش بزرگتره دکتر گفت به قد ژنتیکش نمیرسه و تا 6 ماه وقت داره وصفحات رشدش بستە میشه . قد ...

شما قبل پریود هورمون رشد هم تست کرده بودی که کم‌ یا نه ؟ 

مکمل چی قبل از این استفاده نمی‌کردی برا دخترت ؟ منم استرس دارم به ۱۵۵ نرسه 

شما قبل پریود هورمون رشد هم تست کرده بودی که کم‌ یا نه ؟ مکمل چی قبل از این استفاده نمی‌کردی برا دخت ...

نه اصلا آزمایش هورمون رشد براش ننوشت و هر بار میبردم میگفت خوبه و هیچ مکملی هم بهش نمیداد. استان ما فقط همین دکتر و داشت اونم ماهی یک هفتە از تهران میومد و حتا جواب سلام هم نمیداد و هیچ توضیحی نمیداد . همیشه نفرینش میکنم. بدترین دکتری که در عمرم دیدم 

نه اصلا آزمایش هورمون رشد براش ننوشت و هر بار میبردم میگفت خوبه و هیچ مکملی هم بهش نمیداد. استان ما ...

الان برا دختر من دکتر علایی گفت کمی هورمون رشد پایین و پودر آرژنین داد و مکمل کلسیم و ویتامین دی 

آخه وقتی اخلاق ندارن من نمی‌دونم چرا دکتر میشن دکتر خوب اول باید اخلاق درستی داشته باشه ، امیدت به خدا باشه عزیزم مطمئن باش بازم قد می‌کشه ، بگو ورزش کنه که صفحات رشد بسته نشه ، ورزش خیلی تاثیر داره 

سلام عزیزم، ببینید من رفتم دکتر هاشمی همون موقع گفت ماه دیگه امپول، یه نفر یه طب سنتی بهم پیشنهاد دا ...

عزیزم ممنونم که لطف کردین و جواب دادی نه فقط یک سوال خصوصیات اون درخت بود یادتون نیست چی بود؟ راستی چند وقت از اون موقع گذشته دخترمون بلوغ نشد ه هنوز؟ 

عزیزم ممنونم که لطف کردین و جواب دادی نه فقط یک سوال خصوصیات اون درخت بود یادتون نیست چی بود؟ راستی ...

خواهش میکنم عزیزم، دخترم ۶ سالش بود، حالا ۱۰ سالشه، علایم بلوغ را کم نشون داده که حالا فکر کنم دیگه زمان مناسبی باشه.

درختهای بید توی تیران بود، ورودی تیران میشه رو به رو شهرداری. اگه روز تعطیل برید خلوته، گفت پوست اونا خیلی مناسبه

خواهش میکنم عزیزم، دخترم ۶ سالش بود، حالا ۱۰ سالشه، علایم بلوغ را کم نشون داده که حالا فکر کنم دیگه ...

قربونت بشم که مهربونی و جوابم و دادی. قد دخترتون چقدر شد؟ انشاالله قدش خوب بلند بشه.. من فکر کردم باید یک ویژگی خالی داشته باشه اخه من مشهد هستم و درخت های تیران نمیشناسم انشاالله موفق باشی. فقط وقتی اینها رو دادی دختر گلت قد هم میکشید.؟ چون میگن سردی جلو رشد و میگیره. 

قربونت بشم که مهربونی و جوابم و دادی. قد دخترتون چقدر شد؟ انشاالله قدش خوب بلند بشه.. من فکر کردم با ...

قربونت عزیزم. قدش نسبت به هم سن و سالی هاش اوکیه( قد نگرفتم واقعیتش😅) پس شما همون پوست درخت بید را از عطاری بگیرید، نه عزیزم جلوی رشدش را نگرفت ولی خدا  را شکر بلوغش به تاخیر افتاد. بچه ی شما چند سالشه؟

ویژگی خاصی منظورم بود درختها رو میگم. به نظرت برای پسر هم میشه داد اخه من بچم پسر و از بچگی پر مو ...

اگه علایم را نداره و ذاتا پر مو هست که لازم نیست. بعضی مواقع اب کاهو بگیر بهش بده، شیر بز به جای شیر گاو مصرف کنه، شکلات، فست فود، سیب زمینی سرخ کرده را کم کن. به خصوووص کاکایو، ورزش حتما بفرستش، من یادمه پا به پاش میدویدم، چه روزهای بدی بود😢