goli199h مدیر استارتر عضویت: 1399/12/22 تعداد پست: 14666 عنوان اسم شهدایی که ازشون حاجت گرفتین 111 بازدید | 9 پست سلام خوشگلااسم شهدایی که بهشون متوسل شدین برای حاجتروایی میگین؟یاهر شهیدی که میشناسین💚 دیروز | 20:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تامیلاام عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 1183 شهیده راضیه کشاورزشهید محمدحسین حدادیانشهید محمود تاج الدینشهید سید ابراهیم رئیسی !وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ و خدا به زودی به تو چیزی میبخشد که راضی میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤
مایا70 عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 1635 من قصد بدی ندارم فقط نظرم و میگم من خدا و چهارده معصوم رو هر روز دعا و ثنا میکنم حاجتمو نگرفتم بعد شما چجوری از شهید حاجت میگیرید تو خدا راست میگین ؟؟؟ آخه مگه میشه
تامیلاام عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 1183 من قصد بدی ندارم فقط نظرم و میگم من خدا و چهارده معصوم رو هر روز دعا و ثنا میکنم حاجتمو نگرفتم بعد ش ... عزیزم بغضی از حاجت ها این دنیا برآورده نمیشهولی نباید ناامید شد.. اون دنیا خیلی بهتر از چیزی که خواستید براتون مهیا میشهو اینکه ارتباطتت رو با شهدا زیاد کن..شهیده راضیه کشاورز رفیق شهید منه..خیلی حواسش بهم هست اینو همیشه با تموم وجود حس میکنمشما هم امتحان کن !وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ و خدا به زودی به تو چیزی میبخشد که راضی میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤