2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 590221 بازدید | 6397 پست
عزیزم چرا اطلاعات اشتباه میدی کی گفته قد تا ۲۰ سال رشد داره؟دختر تا ۱۴ سال پسر تا ۱۸ سال فقط تعداد م ...

خاله زنک هم شمایی که پیام با دقت نخونده میایی حرفی که خودم زدم رو چون درست نخوندی میایی بمن نسبت میدی!

خانما هرکس جوابمو میدونه بگه

دختر ۹سال  هیچ علاعم بلوغ رو نداره فقط زیر بغلش درحد چندتار مو دراومده نگران کننده نیست؟؟

•°[🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌑]°من شب تارمو توهم شدی ماهمو...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خاله زنک هم شمایی که پیام با دقت نخونده میایی حرفی که خودم زدم رو چون درست نخوندی میایی بمن نسبت مید ...

واقعا حالت خوب نیست من گفتم شما خاله زنکی اعصاب نداریا 

کاش یه کم برخوردتون درست باشه وقتی جنبه انتقاد ندارین توی سایت عمومی نیایید

واقعا حالت خوب نیست من گفتم شما خاله زنکی اعصاب نداریا کاش یه کم برخوردتون درست باشه وقتی جنبه انتقا ...

شما حالت خوب نیست

شما که نمیتونید درست ببینید و نظر میدید چرا میایید سایت

خب لطفا برو بگو ببین کجا گفتم تا ۲۰ سال بعد بهت قول میدم برای همیشه از سایت میرم

انتقاد از چی؟؟

اشتباهم کجا بوده انتقاد کردید که من نپذیرفتم؟؟

سلام عزیزم من دخترم اسفند با قد ۱۴۸ پریود شد بردمش دکتر گفت تا صفحه رشدش بازه میتونی هورمون رشد بزنی ...

فدات بشم ممنونم ازت صبح رفتیم تهیش کردیم انشالله از شنبه تزریق شروع میکنیم

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

سلام. اگ سن استخواتی انفد فاصله داره حتما امپول ها رو بزن. تعویق بلوغ باعث میشه بسته شدن صفحات ب تع ...

ممنونم که جواب دادی از شنبه شروع میکنیم

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

خانما هرکس جوابمو میدونه بگهدختر ۹سال هیچ علاعم بلوغ رو نداره فقط زیر بغلش درحد چندتار مو دراومده ن ...

فقط میتونم بگم خوش بحالت اعصابت راحت دخترت 13 14 سالگی پریود میشه دردسر های ما رو نداری

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
شما حالت خوب نیستشما که نمیتونید درست ببینید و نظر میدید چرا میایید سایتخب لطفا برو بگو ببین کجا گفت ...

واقعا پیشنهادم به شما اینه حتما به یه تراپی خودت نشون بدی .

واقعا پیشنهادم به شما اینه حتما به یه تراپی خودت نشون بدی .

و شما به یک چشم پزشک

تراپی هم در کنارش چون تمرکز نیاز دارید برای خوندن و تشخیص !!

اومدی نشون بدی خیلی بلدی دیدی اشتباه دیدی

اشتباه خوندی و اشتباه متوجه شدی

و توهین کردی که خدای تجربه ای و حرفهای خاله زنگی نگید

اما قدرت عذرخواهی نداشتید وقتی متوحه اشتباهتون شدید

زدید به بیراهه!!!

عزیزم درمورد تغذیه ورزش‌ میگی چه کار می‌کنید

روزی دو لیوان شیر و یه کاسه ماست . ۱۵،تا بادوم .صبحانه هم تخم مرغ یا عدسی میخوره . البته ت عدسی آب قلم می ریزم . آش،گندم هفته ای،یه بار با نخود و لوبیا و آب قلم میخوره البته دختر من آب قلم خیلی دوست داره . مرغ هم سینه مرغ یا گوشت قرمز تو وعده غذایش هست .ماهی . آبگوشت . کلا فست و فود و حذف کردیم تنقلات هم نمی خوره خودم براش با میوه های خشک ترشک درست میکنم .تغذیه مدرسه هم میوه و مغزی جات می بره . ورزش‌ هم شنا و والیبال میره البته والیبالو با شروع مدارس حذف کردیم روزی ۲۰۰ تا طناب میزنه. بارفیکس رو در اتاقش نصب کردم میاد و می ره بارفیکس میزنه ورزش‌ کششی هم از وقتی مدارس باز شده هفته آب سه روز کردیم

خانما هرکس جوابمو میدونه بگهدختر ۹سال هیچ علاعم بلوغ رو نداره فقط زیر بغلش درحد چندتار مو دراومده ن ...

نه عزیزم 

دختر من از ۸ سالگی موی زیربغل و زهارش دراومد

ازمایش دادم ربطی به بلوغ نداره

دوتا متخصص غدد بردم جفتشون گفتن از دراومدن سینه حساب میشه شروع بلوغ

از اون کذشته ۹ سال برای شروع بلوغ زود نیست

نکران نباشید