2777
2789
عنوان

وای خاطرات اوایل عقدو میخوندم اون کاربره

| مشاهده متن کامل بحث + 1882 بازدید | 150 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شمارو تگ نکردم و طرف حرفم به شما نیست ممنون میشم دخالت نکنید

خواهش میکنم تا جایی که میدونم وارد پی وی تون نشدم عزیزم 

اونش به خودم مربوطه 

شما لطف کن تاپیک بزن تگ کن اوشون رو منم قول میدم نیام

خواهش میکنم تا جایی که میدونم وارد پی وی تون نشدم عزیزم اونش به خودم مربوطه شما لطف کن تاپیک بزن تگ ...

اصلا به شما مربوط نیست ولی اگه دوست دارید ریپ بزنید هرچند من دعوام نمیگیره الان🤣🤣🤣🤣

یه دختر خوب😂😍
ابهت اگه آدم بود:

من لاتمااا لاتممم😂با صدای جواد عزتی خوانده شود لطفاً

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

بنظر من حق کاملا با خانم اسمارتیز بود

من کلا دعوا و کشمکش دوس ندارم 

اینجا هم زیاد جو میدن بجا اینکه دعوا رو بخوابونن هی کش میدن چه حالا مقصر باشی چه نباشی 

اما خانم اسمارتیز هم باید توجه کنه هر کی فرهنگ و شخصیت خودشو داره اینکه بخواد همه مثل اون فکر کنن و عمل کنن غیر منطقیه

چقدر بی ادب بود اسمارتیز 

کاش بودم با یک جمله ( به تو چه) خلاصش میکردم..

نمی‌دونم از کجا دلش پر بود به اون دختر بنده خدا حمله کرد

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم💙Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

😂🤣شما دیگه نجیب نیستی خود مریم مقدسی

آره بابا تا همین الان موهامو شوهرم ندیده 😂

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁