2777
2789
من شبا زود میخوابم بعد از ساعت 2 به بعد دیگه خوابم تکمیل میشه نماز صبح میخونمبعد نماز بعضی وقتا سوره ...

چقدر خووب. میشه بیای تو گروه ایتامون به مام انگیزه بدی؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همیشه بیدار میمونی؟و تلاش میکنی؟تاثیری در زندگیت داره؟

برا من نه ولی شاید کلا رو زندگیمون تاثیر داشته ..مامان بابام نماز شب هم میخونن و بعد نماز روزی ی جز قرآن...الان دارن میخونن .متعصب تند هم نیستن ‌..ولی ب نظرم زندگیمون برکت داره .خدا سر بزنگاه ب دادمون رسیده

برا من نه ولی شاید کلا رو زندگیمون تاثیر داشته ..مامان بابام نماز شب هم میخونن و بعد نماز روزی ی جز ...

چه خوب. میتونی بیای تو گروه ایتام جمع مو جمع باشه؟

سحرخیزی. تلاش

من خودم آدم تنبلیم😂🤦🏻‍♀️

ولی عادت کردم به سحر خیز بودم یعنی شده برام یه جور سبک زندگی.. خو واسه نماز صبح ساعتاتونو کوک کنید چون نماز صبح همیشه هست میشه عین یه عادت براتون

خیــال داشتنت همیشه با من خواهد بود🐾