2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 588758 بازدید | 6363 پست
سلام انشالله دخترتون صحیح و سالم باشن اصلا غصه نخور سلامتی مهمترین چیزه انشالله سفید بخت باشن اون ...

خیلی ممنون. از 9 سالگی چند تار موی نازک و کرکی زیر بغلش رشد کرد بردم دکتر معاینه کرد و گفت سینه ش نرمه و چربیه و علایم بلوغ نیست. از 9 سال و نیم کم کم زیاد شد و سینه ش یه کوچولو سفت شد و هر بار میبردم دکتر میگفت مشکلی نداره و روند طبیعی رشدشه . سه ماه قبل از پریود هم آزمایشش مشکلی نداشت و گفت فعلا پریود نمیشه که یهو پریود شد و دکترش هم تعجب کردو ین استخوانش در عرض 8 ماه یکسال و نیم بزرگتر شد

یه ماه امگا 3 و مولتی ویتامین بهش دادم ولی فرقی نکرد .چند روزه ال آرژنین و شروع کردم ولی دکتر میگفت ...

ال آرژنین تو دو دوره برای دختر من‌رشد داشت .مارک یوروویتال بود فکر کنم .البته همون اول استفاده ممکنه یکی دو سانت رشد کنه بعد ۶ ماه هم  اگه بدی دیگه اثری نداره تا قطع کنی دو ماهی و دوباره از نو بدی .منم با هزار بدبختی همین ۶ ،۷سانت را رشد کرد حالا خداروشکر بالای ۱۵۰ شد.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خانمی با توجه به تجربه ای که دارید میشه بگید حدودا با این شرایط دخترم چقدر جا داره برای قد کشیدن خر ...

تو ۳ ماه با هورمون رشد ۳ سانت رشد داشته شاید در حالت معمولی هم همین رشد را میکرد .کلا عزیزم جا دارن بعد پریود ۷ سانت رشد کنن من نمیدونم شما تاخیر هم زدید یا نه ‌یا اینکه صفحات رشدش چه قدر باز .دختر من وقتی پریود شد از دختر برادرم که هنوز پربود نشده صفحات رشد دستش بازتر بود .پس باید بروید غدد و طبق نظر دکتر پیش بروید .

تو ۳ ماه با هورمون رشد ۳ سانت رشد داشته شاید در حالت معمولی هم همین رشد را میکرد .کلا عزیزم جا دارن ...

درحالت عادی درطول حدود 14 ماه 7 سانت رشد داشتن 

تحت نظر غدد هست ولی خوب دکتر باتوجه به عکس گفت زیاد فرصت نداره 

دختر منم ۶ سالشه کلاس اوله عرقش بو میده ..منم نگران شدم ...اما دکتر نبردم ...فک کنم اونایی ک رشدشان ...

دخترم ۴ آبان ۶ سالش میشه برعکس خیلی ریزه میزس ولی فکرکنم بخاطر لباس مدرسه چون پلاستیکی بومیگیره چون لباسای خونگی بونمیگیره دیگه تحرکشون زیاده طبیعیه یکم بوبگیرن نگران نباش

ببین عزیزم دختر من با قد و وزن به نسبت خوبی پریود شد ولی بعد پریود رشدش کمتر شد کمبود هورمون رشد هم ...

مرسی عزیزم که جواب دادی

به نظر من بهترین کار رو کردی که هورمون رشد رو نزدی چون هورمون رشد برای وقتی که بچه کمبود هورمون رشد داشته باشه و وقتی کمبود هورمون رشد نداشته باشه فقط باعث میشه بچه‌هر  چه زودتر به قد نهاییش برسه وگرنه باعث قد بلندتر شدن نمیشه من اینو از چندین غدد در تهران پرسیدم 

و اینکه درباره‌ی این آمپول های زد بلوغ خیلی اختلاف نظر بین دکترا هست و باور کن هنوز خودشون هم درست یا غلط اینکار رو به خوبی نمی‌دونن ، من برای دخترم چندین دکتر رفتم و هر کسی نظری متفاوت داشت ، به نظرم ارزش نداشت نهایت برای ۲ الی ۳ سانت دور از جونت بچه ت رو به خطر بندازی چون هورمون رشد عوارض زیادی داره و البته برای کسی که کمبود هورمون رشد داره لازم و ضروری 

و کنار توقف بلوغ همه ی دکترا نظرشون به اینکه باید هورمون رشد کنارش زده بشه وگرنه توقف بلوغ به تنهایی جوابگو نیست 

سلام.دختر من نه سال و ده ماهشه.قدش ۱۴۷.وزنش ۵۰.دکتر گفت قدش اندازه ی یازده سال و چهار ماه است و ده کیلو اضافه وزن داره.البته اصلا نشون نمی ده.تو لباس مناسبه کاملا.دو ساله باشگاه می‌ره.سینه اش جوونه زده.سن رشد استخوانیش منو نگران کرده ۱۲ سال هستش.اما آزمایش علائم بلوغ نشون نداد.ششم آبان نوبت دکتر داره.میشه بگید با توجه به تجربیات تون وضعیتش چطوره به نظرتون؟

دخترشماقدش که خیلی خوبه...دخترمن باقد۱۴۳ وزن ۲۸ کیلوسنش هم ۱۱سال ونیم پریودشد سن استخوانیش دقیقا دوس ...

سلام عزیزم دخترمنم شرایطش مثل دختر شماست 11 سال و 9 ماهگی پریود شد و قدش 149 بودو سن استخوانش دو سال بزرگتره دکترا میگن دیگه رشد نمیکنه واقعا نا امید شدم. شما چه کاری براش انجام دادید ک رشد کرد؟

سلام.دختر من نه سال و ده ماهشه.قدش ۱۴۷.وزنش ۵۰.دکتر گفت قدش اندازه ی یازده سال و چهار ماه است و ده ک ...

سلام وضعیت دخترتون عالیه اصلا نگران نباشید

همسن دختر منه تقریبا دخترم ۹/۵ سالشه اما قدش ۱۳۶ هست

با سن استخوانی ۱۲ سال و تازه سینه جوونه زده

دکترا گفتن نهایت ۱۵۰ بشه

ولی دختر شما مطمینم ۱۶۷ به بالا میشه

فقط وزنش کنترل کن

میگن صغحات رشدش خیلی سریع بستە میشه و باتوجە به عکس دستش گفتن شاید 6ماه دیگه یا کمتر رشد کنه . بردم ...

دکتر منشادی که الان همش میگه بعد از نه ده سال امپول باعث میشه بچه از قد اصلیش هم هفت هشت سانت کوتاهتر بشه. خیلی تاکید داره بیخودی امپول نزنین. فقط بچه هایی بزنن که هورمون رشدشون کمه

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی
درحالت عادی درطول حدود 14 ماه 7 سانت رشد داشتن تحت نظر غدد هست ولی خوب دکتر باتوجه به عکس گفت زیاد ف ...

دختر من‌سال اول هر ۴ ماه ۲ سانت رشد میکرد البته به صورت طبیعی و بعد دیگه رشدش میتونم بگم متوقف شد .دلیل توقف رشد هم‌ پریود و افزایش هورمون های زنانه بود .کلا بعد پریود ۱ سال و نیم بیشتر جای  رشد ندارند .بازم اگه داری نتیجه خوبی میگیری بهترین راه فقط و فقط اعتماد به دکتر است .

اگه هورمون رشد همچنان ماهی یک سانت‌دخترت را بلند کنه که خیلی خوب بازم بگو تو طولانی مدت نتیجه هورمون رشد چه طور میشه .چون دیدم میگن اوایل چند سانت رشد داده و بعد مثلا ۶ ماه زدن دیگه تغیری ایجاد نکرده  .حالا که زدی همین‌رویه ادامه بده قد نهایی دخترت را هم بیا بگو نکنه به درد کسی بخوره .

سلام وضعیت دخترتون عالیه اصلا نگران نباشیدهمسن دختر منه تقریبا دخترم ۹/۵ سالشه اما قدش ۱۳۶ هستبا سن ...

قد ۱۶۷ خیلی دور از ذهن‌ سن‌ استخوانیشون ۱۲ سال یعنی ۳ سال استخوانی فرصت‌دارند .و ۳ سال استخوانی ممکنه زودتر از ۳ سال واقعی بگذره .

منکه سالهاست تو منطقه خودمون دختر بالای ۱۶۰ تک و توک دیدم فقط اونم‌از نسل جدید میگم ها منظورم راهنمایی ها و دبیرستانی هاست .چون‌مدرسشون چسبیده به مدرسه دخترم هست تو مسیر زیاد میبینمشون.بازم ژن تاثیر زیادی دارد .

من پدر با قد ۲ متر دیدم دخترش نهایت ۱۶۰ بود تو منطقه خودمون .ژن آب هوا و منطقه سکونت و نوع تغذیه وابسته به هر منطقه ای میتونه تو رشد نهایی اثر بزاره .یعنی ممکنه دختری بعد پریود هم ۱۰ سانت بلند بشه اگه تحرک بالایی داشته باشه مصرف لبنیاتش عالی باشه اضافه وزن نداشته باشه ژن بلندی قد به خصوص از طرف پدر داشته باشه .ولی بیشتر ۱۰ سانت بعد پریود یه آرزو بیشتر.