2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 589313 بازدید | 6381 پست
اینم بگم‌ دختر برادرم هم رفته تاخیر پریود زده البته خیلی زود زدن قبل اینکه رشد نهایی قبل پریودش را ب ...

عزیزم میشه بگید برادر زادتون چه سنی آمپول رو شروع کرد با چه قدی؟؟الان قط کرده امپولا رو ..منم میگم کاش میزاشتم اول جهش قدش رو بره بعد آمپول میزدم این امپولا رشد قدی رو کند میکنند

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم میشه بگید برادر زادتون چه سنی آمپول رو شروع کرد با چه قدی؟؟الان قط کرده امپولا رو ..منم میگم ک ...

۹ سال ونیم‌داره  با قد ۱۳۰رشدی نداشته ولی همچنان میزنه 

زن داداشم میگه قبل زدن آمپول ها رشد قدیش بیشتر بوده ولی صفحات رشدش همون موقع هم در حال بسته شدن بوده

مجبور شدن بزنن عزیزم بهترین لطف در حق خودت و دخترت اعتماد به یه دکتر غدد خوب و معروف سرنوشت بچت را به نظر سنجی تو این سایت ها نزار چون هیچ دو بچه ای استخوان مچ دستشون مثل هم نیست و راهکار هیچ کس به درد فرد دیگه ای نمیخوره  

۹ سال ونیم‌داره با قد ۱۳۰رشدی نداشته ولی همچنان میزنه زن داداشم میگه قبل زدن آمپول ها رشد قدیش بیشت ...

انشالله بچه هامون بختشون بلند باشه ..ممنون گلم از دلداریت دختر من با قد ۱۳۳امپول رو شروع کردم براش ..الان ۱۴۳ البته سه ماه پیش قدش رو گرفتم بیست روز دیگه ده سال رو تمام می‌کنه وارد ۱۱میشه دیگه نمی‌دونم عاقبت این آمپول زدنا چی میشه 🥲

۹ سال ونیم‌داره با قد ۱۳۰رشدی نداشته ولی همچنان میزنه زن داداشم میگه قبل زدن آمپول ها رشد قدیش بیشت ...

بچه های که با زدن ضد بلوغ رشد قدشون در سال کمتر از ۴سانتی متر باشه باید همزمان هورمون رشد بزنن دختر من سال اول ۷سانت شکر خدا رشد داشت ولی سال کهبرج ۱۱میشه دوسال حس میکنم کمتر شده نسبت به سال اول

سلام عزیزم خوبی جواب آزمایش دخترت رو بردی به دکتر نشون بدی؟

سلام عزیزدلم نیم ساعت پیش رسیدم

گوشی برداشتم بیام پیام بدم دیدم شما پیام دادید❤️

بله رفتم گفت این زیاد مهم نیست

اگرم مهم بود کلی درمان براش وجود داشت

چیزی که هست سن استخوانی دخترته

و بلوغی که تازه داره شروع میشه

سه ماه زمان میدم

ببینم به چه صورت پیش میره

اگر خوب پیش نرفت مجبوریم با مداخلات دارویی و‌هورمونی پیش بریم

ورزش فراموش نشه

وزنش کنترل بشه

و فقط ویتامین دی و اهن بهش بدید

گفتم میشه حدودی از قد نهایی دخترم بگید

گفت هیچ دکتری مخصوصا تو مراحل اولیه بلوغ نمیتونه با قطعیت قد نهایی رو بگه

من حقیقتش قد ۱۵۰ رو ترجیح میدم تا امپول هورمون

اصلا با این ریسک نمیتونم کنار بیام

خودم با دست خودم روانم نابود میکنم

سلام عزیزم دختر من از بهمن پارسال ۱۵۲ با موهاش به زور ۱۵۳ میشه حساب کنی .ولی قشنگ ۹ ماه ثابت مونده ‌ ...

تقریبا هم قد دختر منه ولی چون دختر من لاغره به زور شاید وزنش شده ۴۵ به نظرم هم اندازه به نظر برسن 

دخترتون تو این نه ماه ورزش های کششی هم انجام داد؟ باشگاه چی می‌رفت؟ 

همون موقع که دختر من تازه پریود شده بود یه نفر گفت دیگه تمومه رشدی نداره نبايد میذاشتی پریود بشه اما دیگه گذشته بود 

منم دیگه کاری از دستم بر نمیاد مجبورم باهاش کنار بیام و بشه کوتاهترین دختر فامیل 

تقریبا هم قد دختر منه ولی چون دختر من لاغره به زور شاید وزنش شده ۴۵ به نظرم هم اندازه به نظر برسن دخ ...

دختر من سه ماهه پریود شده و نیم سانت هم قد نکشیده فکر کنم دیگه رشدی نداشتە باشه😞😞 

بوی زیربغل دختر ۶ ساله ممکنه از علائم بلوغ زودرس باشه؟؟

دختر منم ۶ سالشه کلاس اوله عرقش بو میده ..منم نگران شدم ...اما دکتر نبردم ...فک کنم اونایی ک رشدشان خوبه اینجوری میشن ؟ دختر شما قد بلنده ؟

چه خوب مامانا الان به فکرن زمان مامان ما نبود طفلک از فامیلا و آشناها و دوستا میپرسید بهش نمیگفتن بنده خدا . فکر میکردن که رازشون برملا میشه... 

خدایا لطفا هوای دل مامان منو داشته باش طفلکم...

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن