2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 617770 بازدید | 6994 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی هم عالی الآنم اگه شروع بشه نباید نگران شی..دختر من بلوغ زودرس داره براش آمپول ضد بلوغ میزنم قدش ...

نه از شروع شدنش ناراحت نیستم چون سینه اش رشد نداشته یکم نگران شدم 

خودم سینه هام زود دراومد و الانم بزرگه نمیخامم شبیه خودم بشه ولی خب دیرم نشه خدایی نکرده مشکلی باشه

نه از شروع شدنش ناراحت نیستم چون سینه اش رشد نداشته یکم نگران شدم خودم سینه هام زود دراومد و الانم ب ...

نه عزیزم نگران نباش فعلا وقت داره .. بخاطر اینه که خیلی لاغره وگرنه مشکلی نداره دخترتون ..عزیزم سایز سینه به زود دراومدن نیس ژنتیک هست خودم کلاس سوم به چهارم سینه درآوردم ولی الان سینم خیلییی کوچیکه دوس دارم بزرگتر بودن😀

نه عزیزم نگران نباش فعلا وقت داره .. بخاطر اینه که خیلی لاغره وگرنه مشکلی نداره دخترتون ..عزیزم سایز ...

چمیدونم والا مرض دارم دیگه میگردم دنبال یه چیز که غصه بخورم 🙃🙃

فک کن سه تا دختر دارم چقد استرس بلوغ و قد و پریود و شوور باید براشون بکشم 

تازه جهزیه هم میخان,😁😁 

چمیدونم والا مرض دارم دیگه میگردم دنبال یه چیز که غصه بخورم 🙃🙃فک کن سه تا دختر دارم چقد استرس بلوغ ...

چه سخت باید بزنی ب بیخیالی خودتو پیر نکن من یدونه دارم گاهی میزنم به بیخیالیگاهی حسابی جوش میزنم

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷