2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 590221 بازدید | 6397 پست

سلام‌ 

لطفا راهنماییم کنید خیلی نگرانم 

من خواهرم الان ۹ سال و ۸ ماهشه تازه یکم سینه هاش انگار میخواد بزرگ شه، حدود یه سال پیش پایین تنش موی زائد رشد کرد ولی موی زیربغل نداره، وزنشم حدود ۲۵ کیلو و لاغره و قدشم نسبت ب همسن و سالاش خوبه

خیلی نگرانم نسبت ب بلوغ زودرس و دوس ندارم ب این زودیا پریود شه 

لطفا راهنماییم کنین.

قد کوتاه زیادم مهم نیست من۱۵۰هستم فقط پریود بشه سخته این دکتر امین زاده اصلا بدرد نمیخوره پسر من تیر ...

هر دوشون   به درد نمیخورن. من کلا بردم  شهر دیگه.حلالشون نمیکنم.گلدن تایم بچمو  سوزوندن

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر دوشون به درد نمیخورن. من کلا بردم شهر دیگه.حلالشون نمیکنم.گلدن تایم بچمو سوزوندن

هورمون رشد پسرم یکم کمه همین امین زاده گفت نمیخواد یعنی ببرم جای دیگه؟

یه نوبت اینترنتیم از یه غدد تهران گرفتم اونم گفت نمیخواد

دوست من زیاد نگران نباش دختر خاله من ۱۱ سالگی پربود شد الان ۱۶ سالشه ماشالا قدش از من خیلی بلند تره ...

ممنون   عزیزم.راستش  ازمایش هاش چندان  خوب نیست. پلی کیستیک هم هست. فکر کن  دختر ۲۱کیلویی  ۹تا کیست داشته باشه😶هیچی هم نمیخوره.عمده غذاش کره بادام زمینی و  عدس پلو و   کوبیده و...هست. فست فودی نیست. تنقلات هم نمیخوره

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
هورمون رشد پسرم یکم کمه همین امین زاده گفت نمیخواد یعنی ببرم جای دیگه؟یه نوبت اینترنتیم از یه غدد ته ...

ببر حتماااا عزیزم.  پست های منو  صفحه قبل  بخون که چطور  ۳سال گلدن تایم بچمو سوزوندن مدام گفتن خوووبه تو حساسی و....     هر چه زودتر  ببرش غدد شهر دیگه ای

ممنون عزیزم.راستش ازمایش هاش چندان خوب نیست. پلی کیستیک هم هست. فکر کن دختر ۲۱کیلویی ۹تا کیست ...

چند سالشه؟؟

حتما پیگیری کنید ولی تو این سن کیست خیلی راحت تر درمان میشه منمتو نوجوانیم داشتم و خوب شد 

ممنون عزیزم.راستش ازمایش هاش چندان خوب نیست. پلی کیستیک هم هست. فکر کن دختر ۲۱کیلویی ۹تا کیست ...

عزیزم کسی که پلی کیستیک باشه از اول مشخصه ؟؟اخه من خودم پلی کیستیک هستم میخام ببینم دخترمم هست یا نه؟؟تا حالا تو سنوهاش چیزی نگفتن

چند سالشه؟؟حتما پیگیری کنید ولی تو این سن کیست خیلی راحت تر درمان میشه منمتو نوجوانیم داشتم و خوب شد

۹و نیم  بود سونو داد کیست داشت. دکتر گفت ارثی هست. ولی من تازه سونو دادم کیست نداشتم،ولی علایم پلی کیستیک رو کامل دارم.

عزیزم کسی که پلی کیستیک باشه از اول مشخصه ؟؟اخه من خودم پلی کیستیک هستم میخام ببینم دخترمم هست یا نه ...

چندسالشه؟  ممکنه پیش بیاد یا نیاد. ممکنه دخترتون سره عمش رفته باشه و پلی کیستیک نشه

۹و نیم بود سونو داد کیست داشت. دکتر گفت ارثی هست. ولی من تازه سونو دادم کیست نداشتم،ولی علایم پلی ک ...

کیستشو حتما دنبالش برید و درمان کنید ولی تروخدا برای قد و اینا هورمون به خورد بچه ندید😥