2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 598468 بازدید | 6507 پست
ممنون عزیزم چشم انجام میدم

انشالا همیشه سلامت باشید،🥰🥰🤗🤗🤗

هرحاجتی از خدا بخواید بهتون عطا میکنه کافیه فقط دلت وصل شه... میدونستی خدا خیلی جیگره خدا نفسه.خدا عشقه ... وصل شدن دل کار سختی نیس فقط یقین و ایمان قلبی به حاجتی که از خدا میخوای داره... گاهی وصل شدن از طریق شهدا ازطریق ائممه و گاهی یه لرزش دل کافیه به استجابت برسی. بخدا محاله بخوای و نشه... محاله ارزو کنی و نشه... میخوای باهم امتحان کنیم... خدا ته معرفت و عشقه. باورش کن به خدا گمان نیک برید با هرگمان و فکری که بخدا داشته باشید خدا با همون گمان و فکر و ذهن بشما نگا میکنه.. .. راستی دوستای گلم امام زمان خیلی چشم انتظاره.. وقتی واسه فرجش هرلحظه دعا میکنید مولا جلوتر از شما دستشو میبره بالا و برای فرج مشکلات و حاجتتون دعا میکنه ...وقتی خیلی یجایی گیر کردید خیلی گرفته شدید خیلی غم اومد بسراغتون ..کافیه امام زمان رو به چشم انتظاریش قسم بدید بگید بحق فرجت که چشم انتظارشی ..فرجی کن تو کارم مولا جان 😍😍 اشک بریز و حاجت دلت رد خور مستجاب میشه...🌺 خدارو تو اون لحظات قسم بدید به یعقوب نبی در فراق یوسفش بگید خدایا پیغمبرت پیامبرت بود دوری یوسفِش نابیناش کرد من که بنده تم چطور تحمل کنم و حاجتمو روا نکنی ... بگو 11 فرزند داشت ولی یه یوسفِشو ازش گرفتی 30 سال تو فراق یوسفش اشک ریخت ... خدایا منو از امتحان و گرفتاری نجاتم بده و حاجت دلمو عطا کن و شادم کن مثل یعقوب نبی که چشم و دلشو به جمال یوسفِش شاد کردی😍😍😍 دوستان با هر پیغمبری با هرائممه و شهدایی باید به زبون خودشون و با هرچیزی که امتحان شدن باید حرف بزنیدتا رد خور نداشته باشه حاجت دلتون ... اونوقت استجابت نزدیک میشه.😍😍 حضرت محمدص فرمودندخدا را بخوانید و به اجابت دعای خود یقین داشته باشید و بدانید که خداوند دعا را از قلب غافل بیخبر نمی پذیرد.🌺

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام اسی نترس من خودم دقیقا مث دخترشما پیش رفتم البته فرق من و دخترشما این بود که دخترشما، شمارو سال ...

درسته دوسته من 9سالگی میگفت پریودشده ولی تودوران راهنمایی که13سالش بودازهمه ی همکلاسیامون بلندتربودمن اونموقع قدم153بودمن تاشونه هاش بودم حدود20-30سانت ازمن بلندتربوداون بنده خداهم مادرنداشت خیلی خودخوری میکردواسترس زیادداشت ولی تاثیری روی رشدش نداشت واینکه دخترخاله ی خودم 10سالگی پریودشدازهمون موقع یهوشروع کردبه قدکشیدن الان قدش170-180سانته خیلی بلنده تغذیه شم خوب نبودچون وضع مالیشون خوب نبودولی چون پدرش چهارشونه وقدبلندبوددخترخالمم چهارشونه وقدبلندشدبنظرم بیشترارثیه دکترهم تاکیدداره بیشترژنتیک تاثیرداره تغذیه وورزشم درکنارش کمی تاثیردارم من الان هم قدمادرم هستم

دخودت تا سن استخوانی ۱۵ ۱۶ فرصت رشد دارن حتما ورزش بفرستش مکمل کلسیم و ارژنین بهش بده حداقل ۱۰ سانت ...

منظورت ۱۵ ۱۶سالگی سن واقعی هست یا سن استخوانی؟

چرا دکتر گفت دیگه رشد نمیکنه😭

The trouble is you think you have timeBuddha
سلام عزیزم.. شما حتما قبل پریود قد بلندی داشتین طبق ژنتیک تون دختر من صفحات رشد ش سریع داره رشد میکن ...

نه گلم قدم کوتاه بود جوری که زنداداشم میگفت وقتی که من می رفتم دبیرستان تورو تو راه مدرسه میدیدم میگفتم یعنی این بزرگم میشه قدی هم میکشه چقدراین ریزه میزس بعدا که عروستون شدم گفتم این همونه ماشاالله ازهمه قدبلندترشده، بعدم من کلاس چهارم قدم ۱۴۲وزنم۴۰بود تو خانوادمم نهایت قدبلندشون ۱۶۵باشه غصه نخور گلم ،درموردپسرم دوسال خیلی قاطی داروهاش زینک میدادن یکم موهای زائد دراومد به دکترکه گفتم گفت حالت کرک داره زینک رو قط کرد کلا ،بعدکم کم اونام ریخت علایم دیگه نداره فقط قدمیکشه

نه گلم قدم کوتاه بود جوری که زنداداشم میگفت وقتی که من می رفتم دبیرستان تورو تو راه مدرسه میدیدم میگ ...

ببخشیدمنظورتون اینه که نبایدزینک داد؟زینک بخورن زودتربه سن بلوغ میرسن؟ آخه پسرمنم کم کاری تیروییدداره قدشم متوسطه نسبت به همسالای خودش دکترغددفقط قرص واسه کم کاریش وقرص ویتامین50000داده که ماهی یدونه بخوره ولی من خودم مکمل میدم توش زینک داره

به نظر من خیلی خودتون رو اذیت نکنی برای  قد خواهرشوهر من کلاس چهارم پریود شد بعدش هم قد کشید ا ...

درسته توفامیلای ماهرکسی پدرومادرقدبلندداره قدبچه هاشونم بلنده اکثرا قدپسرااندازه ی باباشون میشه قددخترایه چیزی بین اندازه ی قدمادروپدر... ولی همسایمون خانومه قدش145سانته شوهرش170ماشالله پسراش قدبلندن یکیشون18سالشه175یکیشون 14سالشه 160خانومه میگه نه دایی هاشون نه عموهاشون هیچکدوم قدبلندنیستن اینام ازدواجشون فامیلیه ژنتیکشون عینه همه، ولی پسراشوازبچگی فرستادکلاسای مختلف ورزشی

از ۱۲ سالگی طبیعیه. 

والا تو خانواده و فامیل چیزی که من دیدم ۱۵ سالگی همه پریود می‌شدن من سالش رو هم اشتباهی گفتم ۱۱ سالگی پریود شدم که واسه یه بچه پنجم دبستانی واقعاً چیز سخت و وحشتناکی بود

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه‌ام ♥️

سلام

امروز دست پسرم عکس انداختم

سن استخوانی بیم ۱۲ تا ۱۳ بود 

یعنی پسر من الان ۹ ساله نیست

تا کی قد میکشه😭😭😭

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

یادم وسط بازی یهو خونریزی کردم کل بجه ها کوچه با تعحب نگام کردن انقد تو عالم بچگی بودم نفهنیدم چی ب ...

عزیزم من الان تاپیک شما رو خوندم 

این پیامتونو که دیدم یاد خودم افتادم 

منم کلاس پنجم رو تموم کردم پریود شدم جزو قد بلندا هم نبودم 

الانم که ۲۰ سالمه قدم ۱۵۶ 

همیشه غصه میخورم بخاطر قد کوتاهم اعصابم خورده ما کوردیم اصلا اعتماد ب نفس ندارم لباس کردی بپوشم 

میخواستم اینو بگم من وقتی که پریود شدم ما اون موقع خونمونو بازسازی میکردیم خیلی درگیر بودیم بعد من خودم قبلا مطالعه کرده بودم در مورد پریودی و اینا مطلع بودم

ولی چون با مامانم اختلاف سنیم زیاد بود مامانم با من مثل زمان خودش رفتار کرد میدونست پریود شدم ولی انگار ن انگار ن نوار برام خرید ن شو.رت فقط کارم این بود که شلوار میشستم بماند چقد کار دیگه هم داشتیم هی میومدمو میرفتم 

خیر سرم یه خواهر بزرگترم داشتم که اون اولا از نوار اون استفاده کردم دزدکی . آبرومو برد انقد جیغ و داد کرد ( من اگه جای اون بودم و خواهر کوچیکم اینجوری میشد صددرصد خودم میرفتم براش میخریدمو سعی میکردم آگاهش کنم)

البته مامانم خیلی زن خوبیه خیلی مهربونه خیلی صبوره و برامون زیاد زحمت کشیده ولی بعضی وقتا یاد اون رفتارش میفتم میخوام بمیرم 😓 که چرا تااا این حد بی اهمیت بود نسبت به من 

اشرف مخلوقات فقط اونیکه شبا بدون فکرو خیال میخوابه 💔
سلام عزیزم بلوغ چیزی هست که خدا واسه همه گذاشته به نظرم وقتی بچه ات به سن بلوغ رسیده نباید میبردی دک ...

ای وای ای چ حرفی یه...پس ای همه آزمایش که مشخص شده بلوغ زودرس طبیعی نیست چیه؟ شما راضی میشید دختر هشت ساله پریود شه و درگیر پوشک گذاشتن؟ 

و خدایی که در این نزدیکی هاست