سلام دختر من ۹ سال و نیم ش ۱ سال و نیم قبل تاپیک زدم درباره ش ک دکتر بردم که متاسفانه ۲ بار کاربریم ترکید
تجربه م و براتون می نویسم اگه کسی مشکل دختر من و داره با هم دیگه اینجا
صحبت کنیم
دخترم ۷سال و ۹ ماهش بود مو ذاید ناحیه تناسلی دراورد من همون موقع دو تا دکتر فوق تخصص غدد کودکان ک تو اهواز بود بردم ازمایش و چکاب دادن گفتن چیزی نیست ولی دلم اروم نمی گرفت چون می دیدم داره موهاش چرب میشه و عصبی و پرخاشگر میشه...
دخترا توی شرایط عادی سن ۱۲ تا ۱۴ سالگی پریود میشن ولی قدشون تا ۱۸ سالگی بلند میشه. میگن شب ازدواج و ...
ن دخترم اگ امپول نمیزدم کلاس چهارم پریود میشد دیشب بعد حموم اروم صدام کرد ک باباش نبینه . لت بغض میگفت مامان چرا می می هام بزرگتر شده تو رودخونه با باباش و بچها فامیل بازی میکردن لباس ش خیس میشد معذب بود گناه دارن تو بچگی فکرشون سمت چیز الکی بره به جای بازی
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
خوشبحال دخترتون که همچین مادری داره☹❤ منم ۱۲ سالگی رفتم دکتر عکس گرفتم سن استخوانیم ۱۴ سال و ۶ ماه ...
ممنون عزیزم واقعا درکت میکنم منم خودم کوتاه خانواده م برادرام بلندن من مسخره میکنن😀 دقیقا هم قد شمام منم رشد خوب بود ولی چون بد غذا بودم تمام ناخن هام سفید سفید میشد از کمبود کلسیم و زینک بخدا ی مولتی هم میخوردم حداقل چند سانتی قد میکشیدم ولی متاسفانه خانواده ها تو قدیم اطلاعی ندارن
بنظرتون تزریق آمپول بعد از پریود تاثیر داره؟ واقعیت از عوارض دارو ترسیدم .الانم که پریود شده تاحدودی ...
تا ۲ پریودی اول می تونن قطع ش کنن ولی بعدش نه خدا کمکش کنه واقعا برا بجه ها سنگین من دخترم ک دیشب چنان عزا گرفته برود برا سینه هاش گفتم خدا اگ پریود میشد دیگه چیکار میکرد
دختر من ۱۱/۵ساله هست،خیلی نزدیک بلوغشه ،قدش ۱۴۹،دکتر گفت دیگه آمپول تاخیر بلوغ فایده نداره بزن ...
سن استخوانی ش باید حتما دید والا تخمینی نمیشه دقیق گفت اگ سن استخوانی ۱۱ باشه شاید ۱۵ سانت هم رشد کنه ولی اگ سن استخوانی ش بیشتر باشه رشد کمتر.. دخترا تا سن استخوانی ۱۵ ۱۶ سالگی قد میکشن
استارتر عزیزم سلام دخترم دو ماه دیگه ۸ ساله میشه، کمی توپوله و کلا سینه هاشبرحسته و چربی داره،چیزی ...
سلام عزیزم نگران نباش سینه دخترتون چربی داره چون اگ سینه در میاورد انقد ک دردناک بود متوجه میشدین و اون حاله قهوای داخلش توده سفت جمع میشد موی کرکی هم اصلا مهم نیست مو سیاه و زمخت مث ادم بالغ منظور غرق ش هم بخاطر تپلی شه... خدا رو شکر قد کشید من والا به ۱۶۰ هم راضی م 😀
سلام اسی نترس من خودم دقیقا مث دخترشما پیش رفتم البته فرق من و دخترشما این بود که دخترشما، شمارو سال ...
سلام عزیزم.. شما حتما قبل پریود قد بلندی داشتین طبق ژنتیک تون دختر من صفحات رشد ش سریع داره رشد میکنه همیشه پریودی ملاک قد نیست و صفحات رشد بچه با بلوغ زودرس ممکن بسته بشه قد کوتاه بمونه... جهش رشد درست قبل بلوغ پسرتون اگ رشدش نسبت ب قبل حس کردین زیاد تر شده و علامت های دیگه بلوغ کنارش داره اون موقع باید نگران باشید ولی اگ علامت بلوغ نداره طبیعی