2777
2789
عنوان

مامانهای گل آبان 94

| مشاهده متن کامل بحث + 120159 بازدید | 20432 پست
سلام.من الان آز بتام را جوابشا گرفتم. شده 497 خدا را شکر. من 5 ساله منتظرم. امیدوارم همه مامانا 9 ماه باردارى راحت و سالمى داشته باشن
خداوند همیشه بهترینها را برایم فراهم می کند. من هر لحظه شاد تر و پر انرژی تر از قبل هستم .شادی و آرامش از آن من است .ممنونم خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عسل جون، خوشبختی عزیز مبارک باشه، به سلامتی انشا... مهربانی جونم خیلی مبارکه امیدوارم بارداری خوب و راحتی داشته باشی. عسل جون تاریخ تقریبی شروع بارداری و زایمانت رو از اولین روز آخرین پریود حساب کن.
خوشبختى جون من اطلاع در مورد لرز ندارم.فقط خودم امروز خیلى دل درد دارم.
خداوند همیشه بهترینها را برایم فراهم می کند. من هر لحظه شاد تر و پر انرژی تر از قبل هستم .شادی و آرامش از آن من است .ممنونم خدا
سلام مامانا...من یه پسر شیش ساله دارم واخرین پری م سی دی بود حساب کردم میشه ۷ آبان ولی باحساب سز کردم میشه آخرای مهر منم خیلی خواب آلوده شدم‌‌لی اصلا فک نمیکردم ربطی به بارداریم داشته باشه ولی خیلی خواب بهم‌میچسبه لذت میبرم ازش ایشاله همه گیمگن به سلامتی این دوره حساسو بگذرونیم
زیبا...هوای حوصله ابریست ....چشمی ازعشق ببخشایم تازودآفتاب بشویددلتنگی مرا زیبا...کنارحوصله ام بنشین
من‌بارداریم ناخاسته بود الانم خیلی استرس ودلهره دارم هنوزم دکترم راانتخاب نکردم واین بیشتر اعصابموخوردمیکنه
زیبا...هوای حوصله ابریست ....چشمی ازعشق ببخشایم تازودآفتاب بشویددلتنگی مرا زیبا...کنارحوصله ام بنشین
مرسی نسیم جان.مهربانی جون منم یه کم دلم درد میکنه ولی میگن طبیعیه تا سه ماه درد مثل پری ممکنه آدم داشته باشه
تنها به خدا توکل می کنم که او برای کفایت امور کافی است. خدا جونم دوست دارم دوسم داشته باش.